Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aby zakonczyc temat Leny.Jak latwo oceniac i radzic znajac Lene tylko z przypadku Samsunga -ja zanim bym odwazyła sie doradzać i osadzać musialabym poznac wiecej szczegółow prowadzonej przez kogos działalnosci, od 2 lat sledze poczynania Leny czytam watki jej psow na fbwp zangazowanie ,poswiecenie .To fakt Samsung wymagał innego podejscia i lena,kiedy zobaczyla ,ze nie zdziala wiecej sama prosiła o zmiame dla Samiego bo szkoda jej psa było a nie potrafila mu pomoc tak nie postepuje osoba nastawiona na zysk i majaca w nosie los psa.profesjonalizm to tez przyznanie sie do błedu i szukanie pomocy a nie udawanie wszechwiedzacej ...brak wiedzy ,doswiadczenia tego ja bym nie napisala o lenie .

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rytka']aby zakonczyc temat Leny.Jak latwo oceniac i radzic znajac Lene tylko z przypadku Samsunga -ja zanim bym odwazyła sie doradzać i osadzać musialabym poznac wiecej szczegółow prowadzonej przez kogos działalnosci, od 2 lat sledze poczynania Leny czytam watki jej psow na fbwp zangazowanie ,poswiecenie .To fakt Samsung wymagał innego podejscia i lena,kiedy zobaczyla ,ze nie zdziala wiecej sama prosiła o zmiame dla Samiego bo szkoda jej psa było a nie potrafila mu pomoc tak nie postepuje osoba nastawiona na zysk i majaca w nosie los psa.profesjonalizm to tez przyznanie sie do błedu i szukanie pomocy a nie udawanie wszechwiedzacej ...brak wiedzy ,doswiadczenia tego ja bym nie napisala o lenie .[/QUOTE]

Tu chciałabym się dołaczyć. Na watku piszą osoby ,których wogóle nie znałam i zaczynają brużdzic.Po co?? Ja też miałam mieszane uczucia,ale teraz widze ,że jednak dobrze sie stało ,ze został zabrany.Szczerze mówiąc ,tak niecierpię kłótni ,nieporozumień ,oskarżeń ,kogo tylko sie da,że straciłam chęć zaglądania na wątek. Jedynie płaciłam deklarację.Muszę jednak podziekować tym ,którzy chcieli zmiany dla Smiego.Chyle przed Wami głowę.

Posted

a ja zapraszam w dalszym ciągu na nowy wątek Samsunga , a ten pozostawmy już Simensowi ...ciekawe jak sobie chłopak radzi .... xxx52 , wydaje mi się że pisałaś kiedyś że masz kontakt z domem Simensa ...czy mi się już pomieszało ? :)

zapraszam do Samsunga ... przez banerek

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/threads/194756-Samsung-Sami-i-jego-droga-do-normalnego-%C5%BCycia-czeka-na-swojego-cz%C5%82owieka?p=15564075#post15564075"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/sami22.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

Posted

[SIZE=3]Totalna porażka........ [/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=Red]Czy chcielibyście aby "Wasz" pies mieszkał w takich warunkach ??[/COLOR][/SIZE]

Z tych emocji, które przeżywałam w ostatnim czasie związanych z Samsungiem, zapomniałam wkleić tutaj jak dla mnie bardzo ważnych zdjęć.
Nie robię tego z przyjemnością, ale aby pokazać w jakich hotelowych warunkach żył nas Sami.......... :-(

[FONT=Arial][SIZE=2] Budy, jedna jest betonowa, a druga jest bez pleców i podłogi (to jest kawałek [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]szafy).

[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/60/buda1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img139.imageshack.us/img139/6055/buda2.jpg[/IMG]

[img]http://img705.imageshack.us/img705/2216/buda4.jpg[/img]

[/SIZE][/FONT]

Posted

JESTEM W SZOKU!
Więc powiedzcie mi patrząc na powyższe zdjęcia: czym hotel u AlinyS różnił się od hotelu leni13? Większość z Nas bazuje na zdjęciach, które niczym nie różnią się od tych, które wstawiono na wątku hotelowym AlinyS, ja również opieram swoją teorię na podstawie zdjęć.
Dziewczyny, które macie jeszcze psy u leni13: czy robicie niezapowiedziane wizyty? Czy dzwonicie i uprzedzacie, że będziecie wtedy i wtedy i wszystko na Wasz przyjazd jest w jak najlepszym porządku? Czy możemy zobaczyć zdjęcia Waszych podopiecznych z hotelu?

Na wątku parę razy padało stwierdzenie, że Sami ma biegunkę. U Jamora jej nie miał i nie ma. Dlaczego więc z płatnego hotelu leni13 wyjechał taki chudy??

Posted

ata-ta buda to nie buda to skleciona z plyty pazdzierzowej jakies przecionek do budy ,gdyz ten otwor jest taki duzy ,ze pies nie moze sie nawet schronic ani przed deszczem ani przed wiatrem.Jak tam moze pies mieszkac?Czy nikt tego nie widzial?Gdzie osoby odwiedzajace to miejsce przetrzymywanie psow za pieniadze mialy oczy?Ojej to straszne ,biedne psy ,ktore musza sie udac w takie miejsce .garaz jak bunkier ,budy ,ktore nie sa budami,kojce ,ktore nie sa kojacami i szefowa ,ktora zastawia sie brakiem kompetencjo poezja , bzdurami wassanymi z palca i brakiem czasu.

Posted

[quote name='xxxx52']ata-ta buda to nie buda to skleciona z plyty pazdzierzowej jakies przecionek do budy ,gdyz ten otwor jest taki duzy ,ze pies nie moze sie nawet schronic ani przed deszczem ani przed wiatrem.Jak tam moze pies mieszkac?Czy nikt tego nie widzial?Gdzie osoby odwiedzajace to miejsce przetrzymywanie psow za pieniadze mialy oczy?Ojej to straszne ,biedne psy ,ktore musza sie udac w takie miejsce .garaz jak bunkier ,budy ,ktore nie sa budami,kojce ,ktore nie sa kojacami i szefowa ,ktora zastawia sie brakiem kompetencjo poezja , bzdurami wassanymi z palca i brakiem czasu.[/QUOTE]

a ja nic nie napiszę bo normalnie musiałabym napisać wszystkie brzydkie słowa które znam i to dużymi literami !!! koszmar za pieniądze :shake::shake::shake:

Posted

chciałam coś napisać, ale szkoda mojego zdrowia, powiem tylko, że wszyscy, którzy oddają psy do takich " cudownych hotelików " powinni zacząć się
leczyć, poszukajcie dobrego psychoterapeuty albo psychiatry niech Wam naprawi to skrzywione postrzeganie świata i wtedy wróćcie a może zrozumiecie na czym polega pomoc zwierzętom

Posted

[quote name='ulka 1108']chciałam coś napisać, ale szkoda mojego zdrowia, powiem tylko, że wszyscy, którzy oddają psy do takich " cudownych hotelików " powinni zacząć się
leczyć, poszukajcie dobrego psychoterapeuty albo psychiatry niech Wam naprawi to skrzywione postrzeganie świata i wtedy wróćcie a może zrozumiecie na czym polega pomoc zwierzętom[/QUOTE]
przeczytałaś cały wątek ? przeczytaj proszę .... ustalenia na początku były inne ....

Posted

posłuchaj Lilko, nie zrozumiałaś mnie chyba dobrze, ja jestem pewna, że te wszystkie hotele, które powstały jak przysłowiowe grzyby po deszczu, tak
naprawdę z hotelami nie mają nic wspólnego, taki prawdziwy jest tylko w Szczecinku i jeszcze myślę, że fundacje mają w Domu Tymianka i u DIF,
to wszystko

Posted

Samsung jest teraz u Jamora, z czego wszyscy (tak myślę) są bardzo zadowoleni. Hoteliki mają na dogo cały swój odrębny dział...

A tutaj? Może jeszcze nadejdą wieści domowe od Simensa, bo to teraz jego już odrębny wątek...

Posted

[quote name='lilk_a']i tam zapraszamy ;)

[B]jakieś wiadomości o Simensie będą chyba niedługo :)[/QUOTE][/B]

Mam nadzieję, że xxxx52 mi w tym pomoże :cool3:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[INDENT][INDENT][COLOR=red][B]Niech w Nowym Roku - [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]świat będzie dla Ciebie, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]pełen ciepła... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]radości...i Przyjaciół... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]miłości...serdeczności... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]pogody ducha... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Najwspanialszego... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Pełnego uroku - [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Nowego Roku 2011!!! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]By miłość królowała! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]By radość panowała! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]By szczęście Ciebie szukało! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]I zdrowie dopisywało!”[/COLOR][/B]

[COLOR=red][B]Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala[/B][/COLOR]

Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu

[URL="http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911"][IMG]http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911&thumb=1[/IMG][/URL]
[/INDENT][/INDENT]