xxxx52 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ata przekazala mnie ,ze pracownik schroniska z latwoscia wsadzil samsunga do auta.Poza tym mozna przeciez podac lek wyciszajacy przed jazda. Quote
ata Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='coronaaj']ATA wyczysc pw bo nic do ciebie nie moge wyslac....super ma Sami transport!!!! Bezpieczniej w klatce ja tez tak wiozlam dzika Lenke a teraz cud dziewczyna i jaka lagodna...zobaczycie Sami bedzie tez OK...[/QUOTE] Coś tam usunęłam, możesz pisać ;) Jeżeli dziewczyny nie dadzą rady, to Lena powinna poprosić weta, on będzie wiedział co najlepiej zrobić w takim wypadku. Ktoś mi podpowiada, że najlepiej na "chwytak", a jeżeli z niego takie strachajło to sam wejdzie do tej klatki. Quote
Malwi Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 myślę że zamiast chwytaka lepiej będzie go trochę przyśpić - będzie mniejszy stres dla niego .. no i koniecznie klatka kenellowa .. najlepiej przykryta kocem ( w takiej "norce" o wiele mniej sie psiaki stresują ) Quote
ata Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Dzwoniłam właśnie do Marlenki w sprawie transportu, ale na razie nie odbiera... zadzwonię póżniej.... Niestety nie odbiera...:roll: [SIZE=4] [SIZE=5]Kto może pomóc w przetransportowaniu Samiego do Jamora??[/SIZE][/SIZE] Quote
ata Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Znowu dzwoniłam... wysłałam wczoraj smsa i nadal cisza, Marlenka się nie odzywa..... Co robić !!!! Quote
xxxx52 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ata-obiecala w transporcie i sie nie odzywa?Dzisiaj mial byc dziecn przewozu pieska. Quote
ata Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='xxxx52']ata-obiecala w transporcie i sie nie odzywa?Dzisiaj mial byc dziecn przewozu pieska.[/QUOTE] Marlenka obiecała już jakiś czas temu, w życiu różnie bywa, ja nie mam do niej pretensji.... Poradzcie co dalej robić :roll: Lena na razie również nie odbiera..... Quote
lilk_a Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='ata']Marlenka obiecała już jakiś czas temu, w życiu różnie bywa, ja nie mam do niej pretensji.... Poradzcie co dalej robić :roll: Lena na razie również nie odbiera.....[/QUOTE] a kontaktowałaś się z jamorem? poczeka na Samsunga ? czy dzisiaj termin ostateczny ? Quote
lilk_a Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 skąd dokąd [B]dokładnie[/B] trzeba przewieźć Samiego? trzeba szukać transportu gdzie indziej ..., czy w ogóle są pieniądze na transport ? Quote
ata Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='lilk_a']a kontaktowałaś się z jamorem? poczeka na Samsunga ? czy dzisiaj termin ostateczny ?[/QUOTE] Nie dzwoniłam do Jamora. Od dzisiaj ma wolne miejsce i może przyjąć Samiego ile poczeka ? nie wiem.... Pieniędzy nie ma za dużo, bo jeszcze musimy opłacić kastracje chłopaka i pobyt w nowym hotelu, gdzie trzeba będzie dołożyć 100zł. Rytka, może Ty spróbuj się skontaktować z Leną. Quote
Malwi Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Samsunga trzeba przewieźć spod Prudnika aż do Warki - to jest około 360 kilometrów ... Quote
rytka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 wczoraj rozmawiałam z Lena mowiłam,ze jest organizowany transport na dziś dla Samsunga -nic nie wiedziała o tym, pytała sie czy to pewne bo dzis miala wyjazd-odwoziła psiaka i jesli trzeba to miała to przełozyc ale radziłam ,zeby nie zmieniała planow dopóki ata nie zadzwonisz do niej i nie potwierdzisz. ja zadzwonie ale co ata mam jej powiedziec jeszcze o co zapytac? ps.załatwcie kogos kto trudni prawie'zawodowo' sie transportem psiakow,zróbmy zrzute ja moge 20zł. dołozyc.to szansa dla samsunga . Quote
ata Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='rytka']wczoraj rozmawiałam z Lena mowiłam,ze jest organizowany transport na dziś dla Samsunga -nic nie wiedziała o tym, pytała sie czy to pewne bo dzis miala wyjazd-odwoziła psiaka i jesli trzeba to miała to przełozyc ale radziłam ,zeby nie zmieniała planow dopóki ata nie zadzwonisz do niej i nie potwierdzisz. ja zadzwonie ale co ata mam jej powiedziec jeszcze o co zapytac? ps.załatwcie kogos kto trudni prawie'zawodowo' sie transportem psiakow,zróbmy zrzute ja moge 20zł. dołozyc.to szansa dla samsunga .[/QUOTE] Rozmawiałam z Leną..... doradziła mi, aby na czas szukania odpowiedniego transportu zaklepać u Jamora i opłacać hotelik aby Sami w każdej chwili mógł do niego trafić. Quote
Lu_Gosiak Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 napiszcie do Wiosny - Jej Patryk chetnie jezdzi z psiakami jak ma czas, klatke maja Quote
ata Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']napiszcie do Wiosny - Jej Patryk chetnie jezdzi z psiakami jak ma czas, klatke maja[/QUOTE] Lu_Gosiak, dziękuję właśnie rozmawiałam z "Wiosną" za dwie godziny powinnam coś dokładniej wiedzieć. Quote
marlenka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ata przepraszam ze ni eodbierałam . Ja owszem oferowałam transport , ale jesli on jest lekko choc agresywny to nie ma szans bo moja siostra jeździ z małym dzieckiem i się nie podejmie , ale zapytam moze by coś dało radę ... Quote
ata Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='marlenka']Ata przepraszam ze ni eodbierałam . Ja owszem oferowałam transport , ale jesli on jest lekko choc agresywny to nie ma szans bo moja siostra jeździ z małym dzieckiem i się nie podejmie , ale zapytam moze by coś dało radę ...[/QUOTE] W takim wypadku Lena by Samiego nie wydała, za duże ryzyko. Marlenka, spoko jak już Sami bedzie u Jamora, możesz zawsze popracować za pozoranta:evil_lol: Sami na pewno się ucieszy :loveu: Quote
marlenka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='ata']W takim wypadku Lena by Samiego nie wydała, za duże ryzyko. Marlenka, spoko jak już Sami bedzie u Jamora, możesz zawsze popracować za pozoranta:evil_lol: Sami na pewno się ucieszy :loveu:[/QUOTE] Czyli co Jamor ma na mnie testować " ugryzie - nie ugryzie?":evil_lol: Quote
ata Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='marlenka']Czyli co Jamor ma na mnie testować " ugryzie - nie ugryzie?":evil_lol:[/QUOTE] Jesteś z Warki więc może nie raz na spacerze się spotkacie:cool3: Mamy transport. 60gr za kilometr, a jest ich ok. 740km. Mąż "Wiosny" zaoferował swoja pomoc, wielkie dzięki:loveu: Ustaliłam z Jamorem, że Sami pojedzie bezpośrednio na kastracje do kliniki, o której wcześniej wspominał a po 3-4 dniach sam go z niej odbierze i przewiezie do siebie. [SIZE=3][COLOR=Magenta]Teraz potrzebujemy środków finansowych, [/COLOR][/SIZE]aby wszystko sprawnie zorganizować. Ja ze swojej strony obiecuję uregulować najpóżniej do 11go wszystkie zaległe wpłaty. W razie czego tel. do mnie 661 69 36 06 Quote
jola_li Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dziś wpłacę 30 zł na transport + 5 zł deklaracji na październik. Quote
lilk_a Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [B][QUOTE]Mamy transport. 60gr za kilometr, a jest ich ok. 740km. [/QUOTE] [COLOR=Red]to daje 444zł ...[/COLOR][/B][COLOR=Black] około ... [/COLOR][COLOR=Black]dużo [/COLOR][B]:shake: [/B]może jakiś szybki bazarek na początek ? taki benzynowy ? wystawię coś dzisiaj , obrazki będą na później Quote
ata Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [COLOR=DarkRed][COLOR=Black]lilk_a, czekamy[/COLOR] ;) Deklaracje na transport[/COLOR] [COLOR=DarkRed]za które również bardzo dziękujemy:loveu:[/COLOR] ..........................Jola_li - 30zł ...........................Rytka - 20zł "Kundelkowej Skarbonki" - 50zł Quote
rytka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ata 20 zł ja tez deklarowałam -przeslij mi nr.konta. Quote
ata Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='rytka']ata 20 zł ja tez deklarowałam -przeslij mi nr.konta.[/QUOTE] Masz zapchaną skrzynkę:cool3: Quote
lilk_a Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [B] [/B] [INDENT] [CENTER][COLOR=Red][I][SIZE=6]zapraszam na bazarek :)[/SIZE][/I][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/193956-NA-TRANSPORT-DLA-SAMSUNGA-%21%21%21%21-na-CITO%21%21%21-jedzie-do-Jamora-do-8.10-do-godz.24.oo"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/basam.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] [/INDENT] Quote
Recommended Posts