Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_Klero']Oj ludzie wasza arogancja tutaj wogole nie pomaga. Mnie bardziej przeraza to ze ktos przywozi psa w małym, zarzyganym kontenerku, nie wyjmuje go z tamtad bo się boi i pies tak w tych rzygach siedzi robi sie mu zdjecie wkleja na forum i wtedy ludzie są szczęśliwi. A to ciekawe.. Ciekawa jestem jaki hotelik znajdziecie życzę powodzenia dla waszego spokoju i ja wątek opuszczam.[/QUOTE]

Mały kontenerek? Jeden z największych jakie są produkowane...(transportowałam w nim psa z Turcji,po wypadku,którego przygarnęli moi rodzice i to w samolocie.)Dodam jeszcze,że mix owczarka,wiec chichuachua to nie był!!!!!!
Druga sprawa,nie wiem czy będąc w ciąży ryzykowałabyś i eksperymentowała z wyciąganiem po wielogodzinnej podróży przerażonego i prawdopodobnie dzikiego psa z kontenera,który mógłby Cię pogryzc...Tutaj najlepszym rozwiązaniem było zostawic Go w spokoju,żeby sam wyszedł.
A to,że Samsung zwymiotował w podróży to nie moja,ani Aty wina.Wiele piesków tak reaguje na jazdę samochodem,prawda?
Nie widziałaś Samiego w jakim był stanie,wiec proszę nie wypowiadaj się na temat jego podróży do Leny...

Posted

[quote name='lilk_a']Ato . masz jakieś nowe wiadomości od Leny o Samsungu ?[/QUOTE]

Nie mam. Nie dzwoniłam do Leny ani ona do mnie. W sumie co to da, powiedzieć może mi cokolwiek... W tej chwili jedynie filmiki będą wiarygodne[SIZE=1] (przynajmniej tak mi się wydaje)[/SIZE]
Sama mam u siebie znowu podgórkę, więc mogę nie być optymistyczna....

Posted

ata-gdyby wiadomo jaki jest aktualny stan pieska,jakie postepy poczynil w socjalizacji mozna cos wymyslic ,zeby sie udal tam ,gdzie jego kumpel z budy,a tak jestesmy w pozycji wyjsciowej,gdyz Lena ma" wszystkich w nosie" Zal mnie ogromnie Samsunga .Taki "hotelik" z taka obsada omijalabym na przyszlosc duzym kregiem.

Posted

pozazdrościć...

Najgorsze to jest to, że nikt nie może udzielić info o psie. Nie wiadomo też jaki jest postęp w jego socjalizacji... nie wiadomo też czy w związku z tym szukać chłopakowi hotelu, który wyciagnie go na prostą...

Posted

przyznam szczerze ze juz od dawna jestem za tym zeby sprobowac mu poszukac domku, ale z zaznaczeniem od razu za psiak jest do "dopracowania" ... juz wiemy ze nadaje sie bardziej do boksu - pozniej do ogrodu... a nie do domu (chociaz cierpliwy i madry domek i z tym pewnie dalby rade po dluzszym czasie)... juz wiemy od leny ze dobrze by pilnowal (szczeka zza plotu) ...

chyba lepiej zalatwiac konsultacje z behawiorysta dla domku ktory pokocha Samiego niz dla leny ktora ogolnie nie bardzo sie interesuje pomoca(nie mylic z pieniedzmi) dogomaniakow...

Posted

no i od jamora są praktycznie cały czas jakieś wiadomości na wątku ... i maaasaaa zdjęć bardzo dobrych do ogłoszeń ... no ale decyzja i tak należy do Aty ...

Posted

[quote name='Malwi']wiecie co .. ja bym jeszcze spróbowała go umieścić na jakiś czas u Jamora ... pieniądze praktycznie te same ... tylko transport ....[/QUOTE]
ale co na to Jamor ? jest tam dla Samsunga miejsce ?
Ata co o tym myślisz ?

Posted

Mama wrazenie moje mile dogomaniaczki ,ze osoby ktore powinny najwiecej sie na watku wypowiedziec ,"schowaly jak strus glowe w piach"Czy im wogole na Samsungu biednym psie zalezy?Czy naprawde chca mu pomoc?Moze piesek jest chory?Czy chociaz zostal w ciagu osmiu miesiecy wykastrowany?HmmTa cisza na watku jest bardzo jest podejrzana.

Posted

Ciagle chodzi mnie po glowie pytanie: co bedzie jak nie bedzie odpowiednio duzo pieniedzy na zaplacenie za przetrzymywanie psa u Leny.

Malwa -te osoby milcza ,odezwa sie jak bedzie pieniedzy za malo,albo jak zaczna sie sponsorzy wycofywac.Zobaczysz.A gdzie w tym wszystkim jest pies,jego dobro,zaineteresowanie socjalizacja ,chec pomocy? Czasami tylko jako obronczyni Leny odzywa sie jej prawa reka i to wszystko.Na tym watku to widze podzial zalozycielka watku to ksiegowa ,Lena przetrzymuje bo jej placa.
Wstyd wstyd