Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marteczka77']a gdybym została i na nocnej wystawie to miałbym odrazu dwie wystawy zrobione i oceny od 2 sedziów,mozna tak?Muszę przemyslec sprawe[/QUOTE]

No pewnie, że można. tylko oczywiście płacisz też 2x.

• 2 weeks later...
  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ja wybieram się na ta wystawę.
[B]Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy jeśli chodzi o wystawienie psa to jestem do usług ;)[/B]
Proszę o wcześniejszy kontakt: PW, e-mail, tel. 661 863 565

Posted

Ja mam dylemat bo zastanawiam sie miedzy Rzeszowem a Bydgoszczą ale jestem bardziej za Bydgoszcza ;)
I mam pytanko za psa w klasie młodzieży ile sie płaci ??

Posted

[quote name='FLY']No pewnie, że można. tylko oczywiście płacisz też 2x.[/QUOTE]

O, nasi znajomi z klubówki ;-)
Moja sucz to ta, która napadła Waszego malucha i wciągnęła do zabawy... :lol:

Spotkamy sie w Bydgoszczy, mam nadzieje?

Jak wykombinuje jakis dojazd :evil_lol:

Posted

[quote name='Hawanka']Ja mam dylemat bo zastanawiam sie miedzy Rzeszowem a Bydgoszczą ale jestem bardziej za Bydgoszcza ;)
I mam pytanko za psa w klasie młodzieży ile sie płaci ??[/QUOTE]

noo tez miałam taki dylemat..ale jednak ze względu na odległość wygrał Bydgoszcz;) a za mlodziezowe płacisz juz niestety normalnie - 80zł. wszystkie info są na ich stronce.

[quote name='Gazuś']O, nasi znajomi z klubówki ;-)
Moja sucz to ta, która napadła Waszego malucha i wciągnęła do zabawy... :lol:[/QUOTE]

hehe no pamiętam;) on teraz niewiele poważniejszy...;) już go zgłosiłam, także jeśli nic nie wypadnie (odpukac) to będziemy na pewno.

i transportu póki co też nie mamy, jak nic się nie znajdzie to pociągiem..w sumie to niedaleko;)

Posted

Fly - Masz race ta odległość ja też zdecydowałam na Bydgoszcz ;)tylko na dzień czy na noc ...

Mam kolejne pytanie do tych osób co maja psa w 9 grupie FCI
któy sedzia lepszy ??

MAGDALENA ŚWIĘTOŃ czy MACIEJ KOZBER ???

To bedzie nasz debiut ;) strasznie sie boje .....

Posted

[quote name='Hawanka']
Mam kolejne pytanie do tych osób co maja psa w 9 grupie FCI
któy sedzia lepszy ??
[/QUOTE]

a czemu nie chcesz jechać na obie wystawy?;> zawsze to się bardziej opłaca..jak są 2 wystawy w 2 dni w jednym miejscu to zgłosiłabym na obie;)

a jak Cie konkretni sędziowie interesują to jest tez taki wątek: przeczytasz sobie , że jednemu się podoba i zna się na rasie a ktoś inny stwierdzi, że nie ma po co jechać do niego:P lepiej samemu sprawdzić:)

Posted

[quote name='FLY']

hehe no pamiętam;) on teraz niewiele poważniejszy...;) już go zgłosiłam, także jeśli nic nie wypadnie (odpukac) to będziemy na pewno.

i transportu póki co też nie mamy, jak nic się nie znajdzie to pociągiem..w sumie to niedaleko;)[/QUOTE]

O! To odezwijcie się do nas, też nam zostaje pociąg, a razem raźniej...
Psy zadowolone będą :P
Tula liczy na zabawę na wystawie, bo jej dojrzewanie oparło się tylko o zaprzestanie szjadania domu... z charakteru szczenie absolutne :)

Moje gg: 2938163

Posted

[quote name='Hawanka']A powiedz mi jak bym była na dwóch to musze 160 złotych zapłacić ????
Jak to jest ;)????[/QUOTE]
no tak..jedziesz na 2wystawy wiec i płacisz za dwie-160zl;) tyle, że masz jak gdyby transport za free na drugą ..no bo jedziesz tylko raz. w tym sensie napisałam, że się opłaca.

[quote name='Gazuś']O! To odezwijcie się do nas, też nam zostaje pociąg, a razem raźniej... [/QUOTE]
Tylko, że do bydgoszczy to chyba nie jedziemy przez malbork..;) a zgłaszasz na obie? nocujecie gdzieś tam??

Posted

[quote name='FLY']
Tylko, że do bydgoszczy to chyba nie jedziemy przez malbork..;) a zgłaszasz na obie? nocujecie gdzieś tam??[/QUOTE]

Ale przez Tczew jedziecie :P A my tam wsiadamy.
Myśle o obu i chyba tak zgłosze...Może znajomi mnie przenocują, bo koczowac na wystawie od 2 (pewnie jakos tak finały się skończą...) do 10 mi się nie uśmiecha.
Zdecydowanie fajniej mają wystawcy "sobotni"...

Posted

A ja chyba z Gdańska się wybiore też pociągiem wyjade przed południem w sobote co by na finały jeszcze zdążyć ;)

zy wie ktoś jak najlepiej dojechać na stadion z dworcu Bydgoszcz Główna? ? Jakimi liniami i z jakich przystanków? Z góry dziękuje :)

Posted

Faz też gubi dość intensywnie, ale i tak jedziemy:P jak dobrze pójdzie to tym samym pociągiem, bo też chce w sob w miare wcześnie być...;)

Posted

;) no ja zobacze, jak Fazi całkiem łysy będzie to sobie staruszka z olsztyna sprowadze i wystawie w młodzieży..może sie nikt nie zorientuje:diabloti:

Posted

[quote name='Kaya']A pociąg osobowy zatrzymuje sie na tej stacji, bo wiem że nie na każdych stacjach sie pociągi zatrzymują? :)[/QUOTE]

Tak zatrzymują się, ale musisz sprawdzić dokładnie w rozkładzie czy pociąg, którym się wybierasz się zatrzymuje. Może się zdarzyć tak, że będziesz musiała np. poczekać 10-15min na stacji "Bydgoszcz Główna" po to, by się przesiąść i przejechać jeden przystanek innym pociągiem na "Bydgoszcz Leśne".

Zawsze możesz też wziąć taxi - ok. 22 zł z głównego na stadion.

Co do komunikacji miejskiej, tuż przed dworcem głównym jest zajazd autobusowy, a niedaleko przystanek tramwajowy, poszukaj tu:
[url]http://www.zdmikp.bydgoszcz.pl/?id=komunikacja_wyszukiwarka_polaczen[/url]
(stadion znajduje się na przystanku "Gdańska - Stadion" )