mike Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 No dobra, ale nikt mnie się o zdanie nie pytał, czy chcem być vice. NIE CHCEM! :-? CHCEM BYĆ WŁAŚCICIELEM! :angel: Mogem? :roll: Quote
Ula Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 Jesli bedzie czysty sprzet to ja moge byc tez karmicielem psow,albo najchetniej naczelnym maszerem!!!! Moge??????? please :D Quote
PaYooK Posted October 14, 2003 Author Posted October 14, 2003 ELO!!! to ludziki kochane myslec nad regulaminem ;) Quote
daryl Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 znam jedna firme w krakowie ktora robi naszywki na koszulkach,a moze jeszce emblematy ktore mozna by naszywac na kurtke np.?,prosze o propozycje a ja postaram ie czegos wiecej dowiedziec o cenach i wyrobach Quote
Nat Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 w kazdym wiekszym sklepie komputerowym sa kartki do naprasowanek na koszulke, cena ok. 50gr za kartke ;) wydrukowac, naprasowac latwe ;) Quote
Rav Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 Ale ja po rozwodzie nie mogę pracować z Rav na 1 pozycji, to wykluczone!! no ja o zadnym rozwodzie nic nie wiem :) ...wszystko co uslyszalas to wymysl co niektorych ludzi :D Daryl czy moglbys mi dac namiary na ta firme co robi naszywki ? chce zrobic klubowe naszywki wiec szukam jakiejs dobrej firmy.. z gory dzieki :) Quote
daryl Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 jesli chodzi o naprasowanki to kazdy moze zrobic kartka a4 kosztuje okolo 2 zl,no i mozna drukowac,ja nawet sobie drukowalam kiedys ale one nie sa az takie trwale Firma ta nazywa sie LYNKA ,www.lynka.com.pl, tam robia profesjonalne nadruki trwale no i naszywki ,jak cos znajde lepszego to napisze,wiem tez ze robia cos w tarnowie ,zamawiali do sklepu komputerowego i calkiem im wyszlo a nie bylo drogie ,na razie nie mam do nich jeszcze namiarow,jak sie dowiem to napisze Quote
PaYooK Posted October 15, 2003 Author Posted October 15, 2003 ELO!!! mi tez te informacje sie przydza :) Quote
Agnieszka_ Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 Dzięki dostałam. Tylko wydaje mi się że ten napis www.dogomania.pl tak sie zlewa i jest za bardzo nieczytelny. Quote
daryl Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 ja tez poprosze na maila [email protected] ja cos wymysle wieczorkiem Quote
PaYooK Posted October 15, 2003 Author Posted October 15, 2003 ELO!!! coro wyslij mi na meila [email protected] :) Quote
Nat Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 duzo bardziej podoba mi sie ten wkole - jest bardziej dynamiczny wiec pasuje to tematyki ;) :angel: Quote
Asia i Yuki Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 Aga ja tez poproszę [email protected] Quote
PaYooK Posted October 15, 2003 Author Posted October 15, 2003 ELO!!!! co powiecie na takie logo ??? Quote
Manu Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 Pomijając juz lietrówki, Pay :wink: , to ja widzę pewien problem... Takie logo jest zbyt skomplikowane, jeśsli miałoby być naszym Logo - czyli łatwo rozpoznawalnym znakiem naszego Klubu. Proponowałabym zrobić podział: 1) proste Logo Klubu - bez zdjęć, najwyżej schematyczny obrazek, tak, aby można było z tego zrobić na przykład naszywkę 2) jakiś charakterystyczny rysunek na koszulkę, który zawierałby w sobie elementy Logo - a nawet dwa rysunki: jeden rozbudowany na przód i jeden prosty na tył. I tutaj mamy dopiero pole do popisu w wymyślaniu i tworzeniu. :D Quote
Manu Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 Powinnam sobie poradzić... :D Tylko nie obiecuję, że to dzisiaj... :-? Wysyłaj szybko ! 8) Quote
PaYooK Posted October 15, 2003 Author Posted October 15, 2003 ELO!!! brakowalo wam elementu psiego to macie ale zrobie jeszcze jedno ;) Quote
Manu Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 Tajraga, szybciej by mi poszło samemu jeszcze raz zrobić te logo w innym programie... :evil: Cholera, nie umiem tego jednak przekonwertować... :x Ktoś umie ?... Ja już dziś nie mam czasu się bawić. :( Quote
PaYooK Posted October 15, 2003 Author Posted October 15, 2003 ELO!!!! moje jest przeciez czarno biale 8) Quote
PaYooK Posted October 15, 2003 Author Posted October 15, 2003 ELO!!!! oto drugie logo Tajragi :) Quote
asia40 Posted October 16, 2003 Posted October 16, 2003 Ja od rana przy kawie, wy jeszcze pewno śpicie :morning: ale ktoś musi pracować, żeby ktoś mógł spac. Napisy lepsze na pierwszym a rysunek na drugim, ale też za skomplikowany jak na logo, logo powinno być schematyczne i czytelne. Wymądrzam sie, co? :cool1: Quote
Recommended Posts