Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znam jedna firme w krakowie ktora robi naszywki na koszulkach,a moze jeszce emblematy ktore mozna by naszywac na kurtke np.?,prosze o propozycje a ja postaram ie czegos wiecej dowiedziec o cenach i wyrobach

Posted

w kazdym wiekszym sklepie komputerowym sa kartki do naprasowanek na koszulke, cena ok. 50gr za kartke ;)

wydrukowac, naprasowac

latwe ;)

Posted
Ale ja po rozwodzie nie mogę pracować z Rav na 1 pozycji, to wykluczone!!

no ja o zadnym rozwodzie nic nie wiem :) ...wszystko co uslyszalas to wymysl co niektorych ludzi :D

Daryl czy moglbys mi dac namiary na ta firme co robi naszywki ?

chce zrobic klubowe naszywki wiec szukam jakiejs dobrej firmy.. z gory dzieki :)

Posted

jesli chodzi o naprasowanki to kazdy moze zrobic kartka a4 kosztuje okolo 2 zl,no i mozna drukowac,ja nawet sobie drukowalam kiedys ale one nie sa az takie trwale

Firma ta nazywa sie LYNKA ,www.lynka.com.pl, tam robia profesjonalne nadruki trwale no i naszywki ,jak cos znajde lepszego to napisze,wiem tez ze robia cos w tarnowie ,zamawiali do sklepu komputerowego i calkiem im wyszlo a nie bylo drogie ,na razie nie mam do nich jeszcze namiarow,jak sie dowiem to napisze

Posted

Pomijając juz lietrówki, Pay :wink: , to ja widzę pewien problem...

Takie logo jest zbyt skomplikowane, jeśsli miałoby być naszym Logo - czyli łatwo rozpoznawalnym znakiem naszego Klubu.

Proponowałabym zrobić podział:

1) proste Logo Klubu - bez zdjęć, najwyżej schematyczny obrazek, tak, aby można było z tego zrobić na przykład naszywkę

2) jakiś charakterystyczny rysunek na koszulkę, który zawierałby w sobie elementy Logo - a nawet dwa rysunki: jeden rozbudowany na przód i jeden prosty na tył.

I tutaj mamy dopiero pole do popisu w wymyślaniu i tworzeniu. :D

Posted

Tajraga, szybciej by mi poszło samemu jeszcze raz zrobić te logo w innym programie... :evil: Cholera, nie umiem tego jednak przekonwertować... :x Ktoś umie ?...

Ja już dziś nie mam czasu się bawić. :(

Posted

Ja od rana przy kawie, wy jeszcze pewno śpicie :morning:

ale ktoś musi pracować, żeby ktoś mógł spac.

Napisy lepsze na pierwszym a rysunek na drugim, ale też za skomplikowany jak na logo, logo powinno być schematyczne i czytelne. Wymądrzam sie, co? :cool1: