Jump to content
Dogomania

Sunia ON skrajnie wyczrpana w DT. pilnie DS. POMOCY.......

Recommended Posts

Posted

W dniu wczorajszym do kliniki AMBUVET zadzwoniła kobieta z informacją że w okolicach cmantarza wołomińskiego błąka sie suczka.Natychmiast został tam wysłany ambulans i suczka trafiła do kliniki:multi:. Była w stanie skrajnego wyczerpania i wycieńczenia:shake:. Po przebadaniu przez lekarza okazało się, że nic suni nie dolega a jedynie co jej potrzeba to kroplówki wzmacniające, ciepły domek i odrobina kochającego serca.Dodam że psina jest w wieku okło 10-11 lat . Obecnie przebywa w DT. u tej pani która powiadomiła AMBUVET i może tam zostać do momentu znalezienia DS, tylko że ta kobieta ma już swoich pięć psów i trzy koty , więc imi szybciej sunia znajdzie swój docelowy domeczek tym lepiej dla niej . Jest wyjątkowo spokojna i łaskawa, nie robiła żadnych trudności w momencie udzielania jej pomocy:loveu:. Na inne zwierzęta reaguje bardzo dobrze i jest grzeczna podczas jazdy samochodem .

Więcej informacji na temat SUNI 792-386-512

Posted

Rozsyłać dziewczyny rozsyłąć bo sunia bardzo poterzebuje domku i garnie się do człowieka pewnie ktoś na stare lata pozbył się balastu by mieć miejsce na nowe słodkie maleństwo ... a może suni Pan umarł i dlatego sunia pod cmentarzem koczowała :(

Posted

Mnie juz nic nie zdziwi.... Albo ktoś Ja wywalił, alkbo faktycznie zmarł Jej właściciel...

:roll:

Trzeba Suni allegro zrobic i zacząc Ja ogłaszać. Ja czasowo się nie wyrabiam :( qrcze no gdyby doba trwała jakieś 40h to wtedy te 16h bym poświęciła TYLko na psy a tak..

Posted

Suńka tymczasowo nazywa się : babka Klara
Zaczęła dochdzić do siebie jest coraz bardziej żywa , sama zaczęła wychodzić na ogród, zaczyna szczekać, nabiera kilogramów, po zachowaniu można przypuszczać, że była wychowywana w blokach, ponieważ świetnie zachowuje się w domu jest bardzo ułożona
:multi:.

Posted

To są nowe zdjęcia babci klary .nie umiem a raczej zapomniałam jak się dodaje zdjęcia więc dodałam linki .(może ktoś mi podpowie jak się dodjaje zdjęcia?)