Awit Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No widzisz aja przeczytałam wczorajsze pw dziś, i myślałam, że golf jutro jedzie:-) Jak dobrze, że byłaś. On jest kochaniutki, to będzie w domku taki spokojny dobry psiak. Mam nadzieję, że będą mu zakraplać te oczy. Jak chłopak schudnie, bedzie ważył ok 10kg, to bedzie taki niski kurdupelek, teraz jest serdelem:-) Quote
koosiek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 A może znalazłoby się dla Flipa miejsce w azylu - jak któryś mały pies pójdzie do adopcji? Tam miałby chociaż kontakt z ludźmi, spacery, no i zakraplanie oczu byłoby pilnowane... Awit, 13 czerwca jest następny festyn (na Woli), może mogłabyś znowu pojechać z Flipem? Quote
golf Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 zdjęcia Flipa http://klapaucius.fotosik.pl/albumy/759073.html Quote
Awit Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ojejku mój Flipeczek kochany:-) Matko Ty moja, to jest pies domowy, mieszkaniowy, zobaczcie jak on pasuje do łóżeczka, do posłanka, do trawki zielonej na spacerku:-) On się normalnie uśmiecha, to taki kochany psinek.... 13 czerwca być może mogłabym, ale trzeba się zastanowić. Mnie się wydaje, że to za duży stres dla niego, taka ilość tłumu ludzkiego. Zbyt duży harmider, zbyt dużo bodźców wzrokowych, słuchowych, węchowych. Na Dniu Ziemi była suńka sąsiadka, dzieki niej mogł tam być dłużej. JAk ona z golfem miała odejść na chwilę na spacerek, Flip ruszał za nią, wolał z nią pójść, niż zostać samemu w tym tłumie. Wg mnie dla niego lepsze wyjście to nie zabieranie go na takie imprezy. Golf śmieszny ten Twój "zgrabny"pies:-) Quote
koosiek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Decyzja należy do Ciebie, w końcu to Ty widziałaś, jak zachowywał się na DZ. Chociaż myślę, że jeśli te dwie - trzy godziny stresu miałyby zaowocować domem, to jednak warto :) Tym bardziej, że ogłaszany jest od dawna i intensywnie i odzewu brak... Ew. myślę jeszcze o plakatach do rozwieszania, może jutro spróbuję coś dla niego stworzyć. Wstawiłam kilka fotek na pierwszą stronę, faktycznie oczy nie wyglądają najlepiej, ale za to na kanapie Flip prezentuje się wspaniale :) Quote
Madallena Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 golf, dzieki wielkie za wycieczke do weta! Odnosnie przeniesienia to nie ma najmniejszych szans. Jeziorko jest najtansze :( i tam Flip musi zostac. Flipersony maja ogromne dlugi, Fundacja nie przeniesie lobuza bo to dodatkowe koszta :( przykro mi :( Quote
koosiek Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Po kliknięciu otwiera się w pełnym rozmiarze. Quote
Vlk Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Piromanka']Prześlij zdjęcia, opisy i proponowane ceny wywoławcze to poprowadzę bazarek. [email protected] dziś dopiero udało mi się do kompa dorwać, wcześniej albo dogo albo mój net nie działały :D ogarnę więc co trzeba i dziś wyślę te fotki :) a na razie znikam pracować Quote
Piromanka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Plakaciki wydrukowane. Będę rozwieszać na Bródnie. Quote
P78 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Na SSGW też są adopcje psów 14 i 15 maja, może warto się wybrać? Ja chętnie pojadę 13 czerwca - mam swojego bąbla :) do adopcji :) Awit jedziem :)? ale fakt, on bał się na tym Dniu Ziemi :( na cholerę mu stres... :( Quote
koosiek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Super, może ktoś się nim zainteresuje :) Trzymam mocno kciuki! Quote
Awit Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 13 czerwca mogę się przejechać. A co to w ogóle za święto jest? Ale niestety a może stety dla Flipa, nie wezmę go. Broń Boże nie z lenistwa, czy wygodnictwa. Uważam, że lepiej dla niego nie stresować się takimi wypadami. Jeśli znajdzie się w domku, zsocjalizuje z czasem, być może takie imprezy nie będą dla niego stresogenne. Czy jest tekst dla niego, jest gdzieś ogłaszany? Quote
taubi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 ********************************* Pozdrowienia od Flipa :) Quote
golf Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Flipuś zyskuje przy bliższym poznaniu...bo ze zdjęć to ciężko się w nim od pierwszego widzenia zakochać! Domku gdzie jesteś!!!!!!!!!!????????????? Quote
Awit Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Aż powieczki ma czerwone, nie wygląda to dobrze. A może on już tak ma... Raczej tak nie ma, może on ma alergiczne te oczy Quote
Vlk Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Piromanka: doszły zdjęcia ode mnie? Bo ostatnio czasami miewam problemy z siecią, wolę spytać :) Quote
Piromanka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Vlk napisał(a):Piromanka: doszły zdjęcia ode mnie? Bo ostatnio czasami miewam problemy z siecią, wolę spytać :) Tak. Doszły zdjęcia. Dla kogo to ma być bazarek? Dla Flipa? Quote
Vlk Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 yy... nie wiem, na co bardziej potrzebne ;) Chyba na dług? Czy na bieżące potrzeby Flipa? Zadecydujcie. Postaram się w najbliższych dniach dosłać parę zdjęć nowych fantów, które właśnie produkuję ;) Będą to kolczyki filcowe Quote
Recommended Posts