Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehe

slucjajcie, obraczusku. na 1str masz podane, jaki piesek, tam jest link i wskakujesz od razu na strone z jego fotkami i pelnym tekstem do ogloszen. tylko tytulow nie ma.
wybieraj jakiego chcesz i mozna leciec :)

a ja teraz w sprawie dt, jaki znalazlam. w kojcu
pod Wawa. pies do 20kg za 200zl, pies do 30kg za 300zl. nie wieksze psy.

to poza dt w kuj pomorskim u kasilar.

oba to kojce. u kasilar za sama karme.

proponuje do kasilar dac mirka, czekac na miejsce, do neris dac keksa, albo bolka, albo...

2 dt = 2 psy

po rufim jest niespelna 1000zl

Posted

Kora jednego psa bo po pierwsze duzo kasy na transport schodzi, po drugie ponziej sie kasa konczy i jest doopa! Moze parufczak bedzie musial sie zapożyczyc, co?
Mirek niech teraz jedzie - proponuje nieśmiało ;)

Posted

mi tak keska, zal, taki fajny pies i chudy strasznie... troche dluzej siedzi,niz mirek

ale kase mozna juz zbierac. ustalic, ktory gdzie i juz zbierac na transport. na mirka deklaracje trzeba mini mini, bo za jaka kwote on zje miesiecznie? 80zl? 100zl? 150zl? to jest pryszcz

a 200zl na keksa to tez malusio, uzbiera sie, zobaczysz. a te 900 podzielic na pol przykladowo.

Posted

ehhhh :nerwy:czuje w kosciach ze o tekst chodzi ........:mdleje:

DAWAJ!
no....... Bostiego....

Słońce Ty moje....:loveu::loveu::loveu:
Ja dupa blada - ekonomistka - bazar zrobię, podliczę, i z resztą dupa no wisz....:evil_lol:

Posted

ahaha a ja to myslisz co, doktorant z poezji francuskiej pisalam? :D Łatwiej mi ustawę znowelizować niz tekst napisać no ale ale ... jutro w nocy sie biorę teksty! I Bostka tez :)

Posted

kapielowka ma o wiele, wiele ladniejsze zdjecia....

no i ma 6 lat

tu o

http://www.dogomania.pl/threads/173705-Wybierz-psiaka-i-zrób-mu-chociaz-1-ogłoszenie-schroniskowe-slicznośc-proszą.?p=16925274&viewfull=1#post16925274

i tu

http://www.dogomania.pl/threads/173705-Wybierz-psiaka-i-zrób-mu-chociaz-1-ogłoszenie-schroniskowe-slicznośc-proszą.?p=17459344&viewfull=1#post17459344

jest tez tam tekst. podmien fotki, jak mozesz, bo z tamtych z gmtree to ona sie nikomu nie spodoba, taka opedzlowana nozyczkami na dziko :)

Posted

w tych 2 kolejnych linkach, jakie podalam jest cale info o niej, tekst, wiek itp.

w sumie to zbilas mnie z tropu z tym jej wiekiem. choc kojarze, ze ona mi sie stara wydawala, jak w papiery patrzylam i sie boje, czy rzeczywiscie te 10lat nie ma juz... moze miala 6, jak tam trafila...

WATEK KEKSA, kizi dodaj go do 1 stronki, na czerwono, jako watek, a nie tylko poscik w watku ogolnym. nie zapomnij. no i zapraszam do keksa

http://www.dogomania.pl/threads/217838-Keks-przecietny-ale-wesoly-psiak-w-schronie?p=18015539#post18015539