Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

Posted (edited)

jako, ze Mirek pojechal na bdt, tylko weta musimy oplacic, zalozmy, ze 100zl to bedzie.
to skarpeta nadal jest niewiele naruszona.
wiec mozna znow o kolejnym psiem na pdt myslec.

fruzia ma swoja kase, deklaracje ma. nie ma co na nią trzymac
mirek male koszty bedzie generowal
nuka to dla nas tez free
franio dla nas tez free, no i ma swoje grosiki

wiec Skarpeta wciaz czeka na kolejnego.

Nie STARY zastrzegam. poszly 3 stare teraz, niech ida mlode, jak mirek.

dla mnie Keks.
wiek sredni, blizej mlodego. wielkosc srednia, wiec ne bedzie drogi hotel. charakter ma super, wiec nie bedzie problemow z behawiorysta. szkolony, wychowany. staz bardzo dlugi i swoje w zyciu przeszedl.

Simon moze problemy sprawiac, lek separ. itp. starszawy juz jest.
kapielowka za stara
biszkopt pojdzie i bez nas, bo bardzo ladny i mlody
fryderyk troche gryzie, moga byc problemy
elka za krotko
murzyn za krotko
onek lub onka. stare i drogie beda za hotel.
misiek jeszcze. z 6lat. stazem pasuje, wiekiem ledwo. ulozony, wychowany tez...

reszta, jak patrze oczami wyobrazni po kojcach, to albo agresywna i problematyczna, albo zbyt swieza, wiec moze jeszcze troche posiedziec, inne dluzej się męczą, wiec im sie bardziej nalezy.

kizi, pm pelne. masz maila na adresie kizimizi

Edited by kora78
  • Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakiej zusi znow? fruzi? fruzia skarpety nie obchodzi, fruzia ma duzo swojej kasy. mirek swoja kase tez ma.
znow czekac. po co wciaz czekac? kasa się kisi juz pol roku.

Posted

ja powiedzialam pozbadzmy sie Fruzi i Mirka pierw zanim starszego psa wezmiemy.
Ja bym byla za Simonem ale sama wiesz ze najmlodszy nie jest, ewentualnie Fredziem. Moze wiec Barney, Foks, Murzyn albo Wesolek?

Posted

keks jest spory, co?
A co zle z Fredkiem, gryzie?

ok to kogo my mamyz dluzszych:
Kapielowka, Fredzio, Keks, Simon, Elka.
Biszkopt, Foks, Barney, Hirek i Murzynek sa nowsze
Misiek, starsza onka i Wesolek najnowsze

Posted

nie. misiek jest od czasu juliana. pisalam 2 posty wczesniej. jest wiec rok z hakiem.
elka jest pol roku. tez za krotko. daj jej spokoj. suki ida same z siebie, sama zobacz, ile mamy suk, a ile psow.
kapielowka za stara

fredzio troche psy gryzie, nadaktywny tez jest. moze takie problemy robic, behawioralne. w hotelu, w stadzie. sidzi kolo 2lat juz.

keks troche wiekszy od mirka. 18kg, wazylam go kiedys. suka boksera 20kg. a on 18..... a jest wielkosci suki boksera, nieduzej, dalmata nieduzego.

Posted

[quote name='kora78']mam dt za karme dla malej, zgodnej suki, po sterylce. do 7lat. do 10kg.1 miejsce w kolejce.[/QUOTE]

to co ja pytalam wczesniej, zaraz kto to byl i na jakim watku ..... u Fruzi tak?
mala zgodna suka z tych starych? Nie znam.
Cos z domkow wiec

Posted

nie wiem, czy to samo.
nie suka ze starych. do 7lat. czyli nie 7lat. i nie 6lat.
normalna, mloda, do 2-3 lat.

jak dla mnie to moze Joko? niebieskooka kudlaczka

drugie dt:
[COLOR=#000000]wolne miejsce mam po 21.10[/COLOR]
[COLOR=#000000]18 kg psiego nieszcześcia zdrowego to 350 zł bez karmy a z karmą to zależy, jak musi przytyć to najlepiej byloby gotowane domowe jedzonko i to w dużych ilosciach dobrego jedzonka wiec ok 60 zł wychodzi. a karma to zawsze uzgadniam z opiekunem i dobieramy odpowiednia karmę- jade kupowac w zaprzyjaznionym sklepie wiec i paragon za karme oczywiscie do wgladu i cena fajniejsza niz normalnie.[/COLOR]
[COLOR=#000000]w tej cenie jest rzecz jasna calodobowa opieka, socjalizacja w miescie i na mojej "wiosce" (osiedle domkow jednorodzinnych) socjalizacja z innymi psami, podstawowe zabiegi pielegnacyjne i spanie w łóżku [/COLOR];-)

pytam, pod katem keksa.

Posted

mam pm, ktos z dolnoslaskiego moglby keksa na pdt wziasc. uzgadniam szczegoly i cene :) trzymac kciuki.

joko, kudlata sznaucerowata sunia z 1 niebieskiem okiem moze pojedzie do tego bdt, gdzie w gre wchodzi nieduza, niestara, lagodna suczka.

Posted

kizi, wez zajrzyj do keksa.
mam pdt. bierzemy? dzialamy?

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217838-Keks-pies-z-plebanii-szuka-dt-za-cokolwiek-byle-wyszedł/page4[/url]

Posted

[quote name='kora78']dodalam pod Twoim postem. niewiele ich i wszystkie takie od przodu tylko. nie mam pelnej sylwetki.[/QUOTE]

ale co, te dwie tylko?
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173705-Dolno%C5%9Bl-zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******-Szukamy-WOLONTARIATU?p=19752915#post19752915"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173705-Dolno%C5%9Bl-zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******-Szukamy-WOLONTARIATU?p=19752915#post19752915[/URL]

kurcze oni chcieli go na zywo zobaczyc i sie o wiecej fotek pytaja. Wybierasz sie moze do schronu? Co mam im powiedziec