kora78 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) jako, ze Mirek pojechal na bdt, tylko weta musimy oplacic, zalozmy, ze 100zl to bedzie. to skarpeta nadal jest niewiele naruszona. wiec mozna znow o kolejnym psiem na pdt myslec. fruzia ma swoja kase, deklaracje ma. nie ma co na nią trzymac mirek male koszty bedzie generowal nuka to dla nas tez free franio dla nas tez free, no i ma swoje grosiki wiec Skarpeta wciaz czeka na kolejnego. Nie STARY zastrzegam. poszly 3 stare teraz, niech ida mlode, jak mirek. dla mnie Keks. wiek sredni, blizej mlodego. wielkosc srednia, wiec ne bedzie drogi hotel. charakter ma super, wiec nie bedzie problemow z behawiorysta. szkolony, wychowany. staz bardzo dlugi i swoje w zyciu przeszedl. Simon moze problemy sprawiac, lek separ. itp. starszawy juz jest. kapielowka za stara biszkopt pojdzie i bez nas, bo bardzo ladny i mlody fryderyk troche gryzie, moga byc problemy elka za krotko murzyn za krotko onek lub onka. stare i drogie beda za hotel. misiek jeszcze. z 6lat. stazem pasuje, wiekiem ledwo. ulozony, wychowany tez... reszta, jak patrze oczami wyobrazni po kojcach, to albo agresywna i problematyczna, albo zbyt swieza, wiec moze jeszcze troche posiedziec, inne dluzej się męczą, wiec im sie bardziej nalezy. kizi, pm pelne. masz maila na adresie kizimizi Edited October 4, 2012 by kora78 Quote
kizimizi Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 ja bym Simona cisnela ale moze rzezcywiscie pozbadzmy sie Mirka i Zusi najpierw Quote
kora78 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 jakiej zusi znow? fruzi? fruzia skarpety nie obchodzi, fruzia ma duzo swojej kasy. mirek swoja kase tez ma. znow czekac. po co wciaz czekac? kasa się kisi juz pol roku. Quote
kizimizi Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 ja powiedzialam pozbadzmy sie Fruzi i Mirka pierw zanim starszego psa wezmiemy. Ja bym byla za Simonem ale sama wiesz ze najmlodszy nie jest, ewentualnie Fredziem. Moze wiec Barney, Foks, Murzyn albo Wesolek? Quote
kora78 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 a czemu keks nie? foks i barney sa za krotko wg moich kryteriow. o wesolku to nie wspomne, strata kasy takiego psa brac, co miesiac siedzi i ma rok. Quote
kizimizi Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 keks jest spory, co? A co zle z Fredkiem, gryzie? ok to kogo my mamyz dluzszych: Kapielowka, Fredzio, Keks, Simon, Elka. Biszkopt, Foks, Barney, Hirek i Murzynek sa nowsze Misiek, starsza onka i Wesolek najnowsze Quote
kora78 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 nie. misiek jest od czasu juliana. pisalam 2 posty wczesniej. jest wiec rok z hakiem. elka jest pol roku. tez za krotko. daj jej spokoj. suki ida same z siebie, sama zobacz, ile mamy suk, a ile psow. kapielowka za stara fredzio troche psy gryzie, nadaktywny tez jest. moze takie problemy robic, behawioralne. w hotelu, w stadzie. sidzi kolo 2lat juz. keks troche wiekszy od mirka. 18kg, wazylam go kiedys. suka boksera 20kg. a on 18..... a jest wielkosci suki boksera, nieduzej, dalmata nieduzego. Quote
beataczl Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 jest gdzies fotka Simona../co to za piesek? Quote
kora78 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 na 1str, sa odnosniki do konkrtnych psow. tak w ogole, beataczl fajnie, ze wrocilas do swiata zywych, do naszych psiakow i trzymasz sztamę :) Quote
kora78 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 mam dt za karme dla malej, zgodnej suki, po sterylce. do 7lat. do 10kg.1 miejsce w kolejce. Quote
kizimizi Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='kora78']mam dt za karme dla malej, zgodnej suki, po sterylce. do 7lat. do 10kg.1 miejsce w kolejce.[/QUOTE] to co ja pytalam wczesniej, zaraz kto to byl i na jakim watku ..... u Fruzi tak? mala zgodna suka z tych starych? Nie znam. Cos z domkow wiec Quote
kora78 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 nie wiem, czy to samo. nie suka ze starych. do 7lat. czyli nie 7lat. i nie 6lat. normalna, mloda, do 2-3 lat. jak dla mnie to moze Joko? niebieskooka kudlaczka drugie dt: [COLOR=#000000]wolne miejsce mam po 21.10[/COLOR] [COLOR=#000000]18 kg psiego nieszcześcia zdrowego to 350 zł bez karmy a z karmą to zależy, jak musi przytyć to najlepiej byloby gotowane domowe jedzonko i to w dużych ilosciach dobrego jedzonka wiec ok 60 zł wychodzi. a karma to zawsze uzgadniam z opiekunem i dobieramy odpowiednia karmę- jade kupowac w zaprzyjaznionym sklepie wiec i paragon za karme oczywiscie do wgladu i cena fajniejsza niz normalnie.[/COLOR] [COLOR=#000000]w tej cenie jest rzecz jasna calodobowa opieka, socjalizacja w miescie i na mojej "wiosce" (osiedle domkow jednorodzinnych) socjalizacja z innymi psami, podstawowe zabiegi pielegnacyjne i spanie w łóżku [/COLOR];-) pytam, pod katem keksa. Quote
beataczl Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 kora - kolo mnie tez jest dt domowe za 300 juz z karma u tej pani z tozu co byl Grafit-pamietasz watek.. Quote
kora78 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ale u niej mi sie nie podobalo. ja im tam nie ufalam. dziwnie jakos bylo. Quote
kora78 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 mam pm, ktos z dolnoslaskiego moglby keksa na pdt wziasc. uzgadniam szczegoly i cene :) trzymac kciuki. joko, kudlata sznaucerowata sunia z 1 niebieskiem okiem moze pojedzie do tego bdt, gdzie w gre wchodzi nieduza, niestara, lagodna suczka. Quote
beataczl Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 bardzo fajnie-az 2 piesy maja szanse! trzymam kciuki :multi::smile: Quote
Satrina Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Super wieści Kora. Widzę, że działasz na całego. Quote
kora78 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 jsien, zima to czas na dogo. latem nie ma czasu :) no i zimą psy się mają gorzej... Quote
kora78 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='kizimizi']przypomnij mi yoko[/QUOTE] kudlaczka sznupka, niebieskie oko. jest na kudlaczach moich. Quote
kora78 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 kizi, wez zajrzyj do keksa. mam pdt. bierzemy? dzialamy? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217838-Keks-pies-z-plebanii-szuka-dt-za-cokolwiek-byle-wyszedł/page4[/url] Quote
kizimizi Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Kora masz tam jeszcze jakies fotki Wesolka bo mi sie z ogloszenie odezwali Quote
kora78 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 dodalam pod Twoim postem. niewiele ich i wszystkie takie od przodu tylko. nie mam pelnej sylwetki. Quote
kizimizi Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='kora78']dodalam pod Twoim postem. niewiele ich i wszystkie takie od przodu tylko. nie mam pelnej sylwetki.[/QUOTE] ale co, te dwie tylko? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173705-Dolno%C5%9Bl-zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******-Szukamy-WOLONTARIATU?p=19752915#post19752915"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173705-Dolno%C5%9Bl-zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******-Szukamy-WOLONTARIATU?p=19752915#post19752915[/URL] kurcze oni chcieli go na zywo zobaczyc i sie o wiecej fotek pytaja. Wybierasz sie moze do schronu? Co mam im powiedziec Quote
kora78 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 nie wiem, kiedy bede jechac. w ten wekend nie moge na pewno. Quote
Recommended Posts