kizimizi Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 ok wysle ci teraz fotki bo w weekend juz nie bede miala czasu Quote
kora78 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 dobra, wysylaj, czekam. wyslalam pani wczoraj kilka naszych psow, ale na razie cisza. wyslalam tez psy, ktore znalazlam na str schronu, ze adopcja od ludzi. teraz to juz rozsylam innym dziewczynom. neich jakas bida ma dom. a nie szczeniak z pseudo. Quote
kizimizi Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 wyslalam fotki. A o FOksie pamietalas? On wiekszy niz Barney no i bardziej onkowaty Quote
kora78 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 foks. nie. jego nie wyslalam. on ile z 5cm wiekszy. za maly. wyslalam bruno i guliwera i ze 3 ze strony. juz po temacie. fotki juz mam, dzieki. ide pranie wieszac na dwor :p aha, pytalam na watku wroclawskim i nikt nic nie pisze. potrzebuje zasiawdczenie o wlontariacie ze schronu. zeby dodawac do moich papierow, do cv itp. jak to ma brzmiec? zaswiadczana sie, ze pani... w terminie.... odbywala wolontariat poprzez aktywne poszukiwanie psom na terenie calego kraju nowych domow, pomoc przy obsludze psow. takie cos? czy za malo? kazdy wolontariat jest cenny, pracodawca powinien brac taka aktywnosc pod uwage, zwlaszcaa, ze staram sie np o prace w domu dziecka, tutaj adopcje, ale psie, empatia i wrazliwosco, moje dobre serce, itp. jak to zredagowac? zeby mi schron podpisal tylko. Quote
kizimizi Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 hahahahahhaha :D Kora a co to jest "pomoc przy obsłudze psów"? :D padłam no Quote
NikaEla Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='kora78']to mial byc barney, ten mlody. dzwonilam dzis. okazal sie za maly. choc dlugo z pania rozmawialam i byla fajna. bala sie wizyty pa, bo miala wlamanie i kogos obcego boi sie wpuscic, kogo nie moze sprawdzic. czyli ktos z tozu na wizyte bylby ok. do roku, samiec, onkowaty, duzy. takiego szukamy. juz dalam cynka na wroclawskim, bo u nas takiego psa raczej nie ma. a jak jest to szybko do ds idzie, a ja teraz rzadko bywam w schronie. byl taki z niebieskimi oczami, ale pewnie juz go nie ma. [/QUOTE] na wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/133978-Slicznoty-i-pieknisie-a-jednak-w-schronie!-domki-poszukiwane!?p=19245610#post19245610[/URL] jest kilka propozycji psów z Konina Quote
kora78 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 konin bardzo daleko. pani poki co mi nie odpowiada od wczoraj..... ;9 obsluga mialam na mysli czesanie, spacery. opiece chyba mialo byc ;p Quote
NikaEla Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='kora78']konin bardzo daleko.[/QUOTE]z Wrocławia nie jest tak daleko... ja mam stamtąd swoją sunię Quote
kora78 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Nikaragua']z Wrocławia nie jest tak daleko... ja mam stamtąd swoją sunię[/QUOTE] teraz poczekamjy, czy pani w ogole odpisze, czy kupi sobie szczyla z pseudo. nic na sile. zobaczymy uciekam na razie. Quote
marta0731 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Kora daj linka do Mirka, bo ja za każdym razem jak tu wejdę po "jakimś czasie" to wogóle nie wiem, o co chodzi...:shake: Quote
kora78 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='marta0731']Kora daj linka do Mirka, bo ja za każdym razem jak tu wejdę po "jakimś czasie" to wogóle nie wiem, o co chodzi...:shake:[/QUOTE] mowisz i masz [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/210642-Miruś-zbiera-kasę-na-hotelik-od-szczeniaka-w-schronie[/url] Quote
kora78 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 kizi, tutaj bazar koncze wreszcie. czy moze byc podzial kasy wg tego, co w 1 poscie napisalam? ewentualnej kasy, co sie sprzeda... taka moje nie kolezanka, ale znajoma, papuge zlapala trzyma ja przejsciowo w malutkiej klatce karcerze. musi tak byc tydzien. ja jej nie wezme, dopoki badan nie bedzie miala, zeby mi znow: a. jakas apuga moja nie padla b. nie martwila sie zaraz, lataniem po wetach, kwarantanna, dezynfekcja i zbieram kase, zeby badania tej papugi oplacic. ona idzie do mnie na dt, wiec nie widze przymusu ,bym to ja musiala sie w koszta ladowac. dlatego pomysl z tym bazarem. ja wciaz cos. z tymi papugami :) link do bazaru, robi sie. moze ktos pomoze ceny sugerowac? to bazar letni. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228289-robie-sie-nie-pisac[/url] satrina, a ty dziecku nic na bazarkach nie kupujesz? moge ci pokazac moje lepsze rzeczy, ktorych mi szkoda na bazar dawac za marne 5zl, ale wiem, ze drozsze rzeczy na dogo nie ida.... :( juz pewnie wiesz, ze taki mini ciuszek w sklepie 30zl kosztuje, ja za piątala wiec nie oddam, jak dziecko to nosilo 3 tyg. z czego 80proc to lezalo w koszu do prania, a 20proc z 3 tyg mialo na sobie. Quote
NikaEla Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='kora78'].....moje lepsze rzeczy, ktorych mi szkoda na bazar dawac za marne 5zl, ale wiem, ze drozsze rzeczy na dogo nie ida.... :( juz pewnie wiesz, ze taki mini ciuszek w sklepie 30zl kosztuje, ja za piątala wiec nie oddam, jak dziecko to nosilo 3 tyg. z czego 80proc to lezalo w koszu do prania, a 20proc z 3 tyg mialo na sobie.[/QUOTE]może na allegro spróbuj Quote
kora78 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 na razie jeszcze nie, bo to ma wielka wartosc sentymentalna :) na allegro tez ida tanio, jak czasem widze to mi sie noz otwiera w kieszeni. buty skorzane po dziecku, w sklepie kolo 150zl, ludzie za 30zl sprzedaja. albo hustawke kupilam za 150 i za 50zl sprzedalam... te ciuszki lubie czasem sobie poprzebierac, poogladac, porozczulac sie :)))))) Quote
marta0731 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='kora78']na razie jeszcze nie, bo to ma wielka wartosc sentymentalna :) na allegro tez ida tanio, jak czasem widze to mi sie noz otwiera w kieszeni. buty skorzane po dziecku, w sklepie kolo 150zl, ludzie za 30zl sprzedaja. albo hustawke kupilam za 150 i za 50zl sprzedalam... te ciuszki lubie czasem sobie poprzebierac, poogladac, porozczulac sie :))))))[/QUOTE] Ty dziadówo:mad: Huśtawkę to ja kupiłam chrześniakowi:eviltong: A co najlepsze to bał się huśtać ;) Dzięki za linka, lecę zajrzeć do Mirka Quote
Klauzunka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ja na razie 3 psy, dziecko z anginą i bazar w rozliczeniach. Przychodzi wieczór padam na pysk - a ostatnio i na pogotowie jechałam. Słaba jestem "pomocowo" i to nie o słońce chodzi, bom blada jak albinos - jak się uporam nadrobię wszystko z nawiązką :) Wszystkim, którzy mają deklaracje u Fruzi - nieśmiało przypominam, że już nowy miesiąc zaplaciłam 150 zł -a wpłat deklaracyjnych zero - płacę na kredyt póki Fruzia ma kasę, ale ona topnieje a płacić musimy w terminie. Luśka daj mi telefon do Bambino, albo lepiej jej prześlij mój. Quote
marta0731 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 To ja dam dobry przykład na przyszłość :D i wpłacam już! :) Quote
kora78 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 klauzua, bambino ma twoj nr. pisz jej pm jakby co. nr tez ci moge podac do niej, ale nie teraz. Quote
kora78 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) kizi, na tym bazarku 1 spodnie mam od Ciebie, niewycenione. Ty na poprzednim bazarku ich nie wystawilas, a ja je mam. pewnie o nich nie wiedzialas. w dalszej pozycji sa, dzinsy z metka Twojej mamy. podaj mi cene dla nich. bazar czynny raptem od wczoraj, dlugo mi to zajelo... dodaje linka, na w razie W [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228289-Ciuszki-letnie-dla-pań-i-dzieciaczków-małych-na-Mirka-do-10-07/page2[/url] Edited June 22, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 to ten moj pies, ktorego widzialam :(((((((((((((( [url]http://www.schronisko.walbrzych.pl/index.php?x=12c&id_zwierz=1531[/url] Quote
kora78 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 taka sprawe mam. wiem, ze skarpeta jest na walbrzyskie psy. ale w skarpecie gro kasy jest z moich fantow, z bazarkow. mam wiec nadzieje,ze zgodzicie sie 50zl przekazac na Bodzia bokserowatego, w hotelu u joaa, ktory ponad rok tam siedzi. zaczal chorowac. ja tego psa znalazlam na ulicy koczujacego, jak jechalam po boksera slepego do siebie na dt. i fundacja sos bokserom go wziela na siebie. placa za hotel tyle czasu i inne rzeczy.ja tam nic nie place, deklaracji. teraz bodzio choruje powaznie i kasy nie ma. ma dlug. wiec chce tak pomoc. ja swojej, zywej gotowki dac nie moge, bo mnie nie stac. a w skarecie z bazarkow moich jest. zanim teraz bazar zrobie, to minie czasu. i tak uzupelnie te kase z bazarku ogrodowego, ktory planuje robic, jak kwiaty przekwitna, bo teraz sie ich nie wykopuje. watek Bodzia. moj watek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/196616-boksiowaty-Bodzio-choruje%21-POTRZEBA-KASY/page26[/url] Quote
kizimizi Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 ja nie mam nic przeciwko! W skarpecie sporo kasy i jak na razie to do Fruzki sie doklada tylko. A jak tam sprawa Mirka stanela? Wyciagamy czy czekamy na tamto ds? Ja bym chetnie poszukala innego ale na watkach dogo sa raczej tylko hotele -tam juz jakis czas temu pisalam. A jak sie szuka domowych dt? Luska jest jakis watek zbiorczy czy co? Bo siedzi juz ten Mirek i siedzi :( Quote
kizimizi Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='kora78']to ten moj pies, ktorego widzialam :(((((((((((((( [URL]http://www.schronisko.walbrzych.pl/index.php?x=12c&id_zwierz=1531[/URL][/QUOTE] Luska a co to za Marta ma go u siebie? Quote
kora78 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 nie wiem, co za marta. kusi mnie, by zadzwonic i pogadac od serca. bo mam go na sumieniu. wg mnie ona go przygarnela na dt, nie widzac, ze istnieje takie cos, jak formalne dt, hotele, itp. zobaczyla, jak pies lezy i cierpi to go wziela i szuka mu domu. nie ma watku zbiorczego dt, ja nie znam. szuka sie wsrod znajomych na dogo, pyta, rozsyla wici. na watkach, na pm. z fruzia trafilo sie od beataczl. ona to wyczaila. holmina tez mi kiedys szukala wsrod prywatnych znajomych, ale nie wyszlo, choc juz prawie, prawie bylo dt darmowe. mnie kusi, by psa na dt na lato wziasc, bo cieplo i duzo na dworze jestem. ale moze znajde prace w kazdej chwili i bedzie zonk. odpada. dzieki za zgode z kasą. kizi, koniecznie na bazar wejdz icene spodni podaj, bo 2 osoby pytaja. ale nie dawaj 8zl, tylko drozej, bo portki 51 z metka, nowki sa. Quote
kizimizi Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Kora ciebie TZ z domu predzej wywali - ty sie juz tak praca nie zaslaniaj ;) Luska ustal ceny jakie tam chcesz, mnie sie nie pytaj. A do mart warto by wiec zadzwonic Quote
Recommended Posts