Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

Posted

ok zrobie ale pozniej, terax cos innego robie.
ale musisz rzucic okiem na 1 strone i powiedziec mi co z tych schroniskowych jest jak np. Remik czy te z 22 czy Riko i Pako bo ja sie jzu pogubilam troche.

O tym samym myslalam Kora.

Moze by Mirka co? Albo jakiegos innego psa co znamy chodz troiche i jest adoptacyjny bo mimo, ze Kuba ma ds ( oby! oby! oby! Thanx goooooood!) to Fruzia nie ma .................

co proponujcecie?

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wywal:
Norke, ksieciunio, psiaki z 22, riko i psko, dopisz,ze fruzi w pdt, migdalek wywal, lolek, remik, aprilka, krska, dunaj, parowa, szanucerki, fiona
to wszystko wywal.

ja stoje za mirkiem wciaz.

Posted

kogo my znamy ze starych psow:

Mirka,
kremowke-zabojce
Bunie2
tego z fredzlem przy ogonie
Gandalfa

kogos z tych osttanich bylych kojcow Bolka i Ulki ale nie pamietam,
cos ala Mamuska

Lusi
Kapielowka
Fredek

i chyba juz

Posted

mamy 1500zl w skarpecie, plus to, co u klauzunki

kremowka jest stara
bunia 2 jest agresywna
fredzel ponad 10lat, wiec odpada, jest fruzia teraz, ale myslalam,ze on po fruzi.
gandalf 6lat
a la mamuska nie ma. wielkiego psa ja tez nie chce brac.
kapielowka 11lat, za stara

lusi pojdzie wg mnie prosto ze schronu, bo bardzo duzo tel jest o nia, wreszcie sie trafi ktos sensowny. wiec jej nie ma sensu na hotel pchac. fredek juz predzej. ale on jest rok, a mirek ze 2 lata

no i keks, 4 lata. dzikuska z nim, ale ma 8lat, za duzo.

simon.

ale mirek ma swoje 100zl.

Posted

ah zapomnialabym o psach takich jak Uszko przeciez i Keks, ktore sa normalne no i Rubenowa.
Z trudniejszych mamy jeszcze Simona!

pytanie czy idziemy na latwiejszego -ja proponuje- czy na trudniejszego co zasluzyl -jak Kapielowka czy Sikus Simon.

Posted

ok powiem tak;
jak bierzemy latwiejszego to proponuje:

1. uszko i Mirka
2. Fredka
3. guliwera lub Rubenowa

a jak trudniejszego:
1. Simona
2.dzikuske bo ona fajniutka jest

Posted

czyli jednoglosnie mirek :))))))))

uszko tez stary
guliwer trudny, bo dzikus i pies gigant, hotel za 500zl
kapielowka stara
simon juz tez wiek nieadopcyjny raczej
dzikuska tez ma 8lat

lusi, fredzio, rubenowa, bruno, mlode i fajne, ale sa krotko, zwlaszcza rubenowa najkrocej i bruno

keks fajny, ale ma 4lata, czy wiecej, nie pamietam.

wiec mirek tak?
to szukamy hotelu pod katem mirka.

Posted

No dobra to szukam dalej. Najlepiej chyba u nas w okolicy, czy gdzieś np koło Warszawy też może być? Kora możesz jeszcze wrzucić fotki Bruna i Hienka-chciałbym uaktualnić Brunowe ogłoszenia i Hienka poogłaszać.

Posted

tak, pamietam o tych fotach. dopiero wczoraj dotarlam do tego, czemu mi image nie dziala. mialam za duzo fot :) pousuwalam np bostona, ciekawa jestem, czy wiec zniknely z jego watku? no, ale cos za cos. inne potrzebuja, bostek juz nie potrzebuje.

moze byc dalej, byle nie za drogo. lepiej dac na transport, niz co miesiac za hotel 350zl. mirek to tak max za 300zl. 250zl najlepiej, bo wazy mniej, niz 20kg. mniej, niz aprilka.

Posted

tak, z karma. to jest pies do kolan. ciut wyzszy, niz fruzia, ale chudy na cienkich nozkach. wazy wg mnie max 18kg, nawet mniej.
sa 3 hotele w dolnoslaskim, kazdy odpada.

srednio mniejszy, mlody ,ruchliwy psiak do wychowania, bo pewnie jak aprilka po stole w domu biega. od mlodzieniaszka siedzi w schronie, wiec pewnie zywiol nieopanowany i niewychowany.

Posted

starsa suka onka, bardzo fajna i grzeczna. opiekun ja bardzo chwali. niedawno byla na izolatce z opatrunkiem i w kagancu, bo sciagala opatrunek. a lape sobie sama wygryzala i rane robila sama! datego siedziala sama w kagancu, zeby nikt jej nie pogryzl, gdy nie mogla sie bronic. i by rana sie zagoila. sunia skiksowala i zjadala sama siebie

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Klauzunka napisał(a):
post 2768 - pierwszy psiak - obfoć go dokładnie.
Sunia Onka - więcej fot daj - wysyłam ją do owczarków.

1szy od lewej? ten laciaty? nieee on jest wpol agresywny. ja go nie wyadoptuje. musze ew probowac pomalu, zeby mnie polubil, moze wtedy. ogolnie zawsze sie rzuca do krat. choc ostatni chyba chcial sie do mnie cieszyc. on jest taki, jak ten czarny Aris, zawsze sie rzucal, ale jakos albo ja, albo on pomalu sie przelamuje i lagodnieje do mnie.

suni mam jeszcze ze 2-3 fotki, ale gorsze, dalam najlepsze. moze mam ją na starych, ale nie kierowalam w jej strone konkretnie, wiec tez beda takie dupowate.