kizimizi Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 ok zrobie ale pozniej, terax cos innego robie. ale musisz rzucic okiem na 1 strone i powiedziec mi co z tych schroniskowych jest jak np. Remik czy te z 22 czy Riko i Pako bo ja sie jzu pogubilam troche. O tym samym myslalam Kora. Moze by Mirka co? Albo jakiegos innego psa co znamy chodz troiche i jest adoptacyjny bo mimo, ze Kuba ma ds ( oby! oby! oby! Thanx goooooood!) to Fruzia nie ma ................. co proponujcecie? Quote
kora78 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 wywal: Norke, ksieciunio, psiaki z 22, riko i psko, dopisz,ze fruzi w pdt, migdalek wywal, lolek, remik, aprilka, krska, dunaj, parowa, szanucerki, fiona to wszystko wywal. ja stoje za mirkiem wciaz. Quote
kizimizi Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 kogo my znamy ze starych psow: Mirka, kremowke-zabojce Bunie2 tego z fredzlem przy ogonie Gandalfa kogos z tych osttanich bylych kojcow Bolka i Ulki ale nie pamietam, cos ala Mamuska Lusi Kapielowka Fredek i chyba juz Quote
kora78 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 mamy 1500zl w skarpecie, plus to, co u klauzunki kremowka jest stara bunia 2 jest agresywna fredzel ponad 10lat, wiec odpada, jest fruzia teraz, ale myslalam,ze on po fruzi. gandalf 6lat a la mamuska nie ma. wielkiego psa ja tez nie chce brac. kapielowka 11lat, za stara lusi pojdzie wg mnie prosto ze schronu, bo bardzo duzo tel jest o nia, wreszcie sie trafi ktos sensowny. wiec jej nie ma sensu na hotel pchac. fredek juz predzej. ale on jest rok, a mirek ze 2 lata no i keks, 4 lata. dzikuska z nim, ale ma 8lat, za duzo. simon. ale mirek ma swoje 100zl. Quote
kizimizi Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 ah zapomnialabym o psach takich jak Uszko przeciez i Keks, ktore sa normalne no i Rubenowa. Z trudniejszych mamy jeszcze Simona! pytanie czy idziemy na latwiejszego -ja proponuje- czy na trudniejszego co zasluzyl -jak Kapielowka czy Sikus Simon. Quote
kizimizi Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 ok powiem tak; jak bierzemy latwiejszego to proponuje: 1. uszko i Mirka 2. Fredka 3. guliwera lub Rubenowa a jak trudniejszego: 1. Simona 2.dzikuske bo ona fajniutka jest Quote
Klauzunka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 ja stoje za mirkiem wciaz. jestem za :) ale szczerze po kościach mi idzie, że będzie trudno. No i głaskanie psa za 300 zł mi nie odpowiada. Quote
Satrina Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ja bym jednak wybrała teraz psiaka łatwiejszego, ze względu na to, że Fruzia poszła do DT. Mój głos za Mirkiem. Quote
kora78 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 czyli jednoglosnie mirek :)))))))) uszko tez stary guliwer trudny, bo dzikus i pies gigant, hotel za 500zl kapielowka stara simon juz tez wiek nieadopcyjny raczej dzikuska tez ma 8lat lusi, fredzio, rubenowa, bruno, mlode i fajne, ale sa krotko, zwlaszcza rubenowa najkrocej i bruno keks fajny, ale ma 4lata, czy wiecej, nie pamietam. wiec mirek tak? to szukamy hotelu pod katem mirka. Quote
Satrina Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ja znalazłam taki hotelik tylko nie wiem czy wolne. Znacie go? To u nas chyba w Dzierżoniowie http://www.dogomania.pl/forum/threads/227074-Mini-Hotelik-michelle04-woj-dolno%C5%9Bl%C4%85skie Quote
Satrina Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 No dobra to szukam dalej. Najlepiej chyba u nas w okolicy, czy gdzieś np koło Warszawy też może być? Kora możesz jeszcze wrzucić fotki Bruna i Hienka-chciałbym uaktualnić Brunowe ogłoszenia i Hienka poogłaszać. Quote
kora78 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 tak, pamietam o tych fotach. dopiero wczoraj dotarlam do tego, czemu mi image nie dziala. mialam za duzo fot :) pousuwalam np bostona, ciekawa jestem, czy wiec zniknely z jego watku? no, ale cos za cos. inne potrzebuja, bostek juz nie potrzebuje. moze byc dalej, byle nie za drogo. lepiej dac na transport, niz co miesiac za hotel 350zl. mirek to tak max za 300zl. 250zl najlepiej, bo wazy mniej, niz 20kg. mniej, niz aprilka. Quote
kora78 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 tak, z karma. to jest pies do kolan. ciut wyzszy, niz fruzia, ale chudy na cienkich nozkach. wazy wg mnie max 18kg, nawet mniej. sa 3 hotele w dolnoslaskim, kazdy odpada. srednio mniejszy, mlody ,ruchliwy psiak do wychowania, bo pewnie jak aprilka po stole w domu biega. od mlodzieniaszka siedzi w schronie, wiec pewnie zywiol nieopanowany i niewychowany. Quote
kora78 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) Lusi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us foto sprzed roku Uploaded with ImageShack.us Edited June 1, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 starsa suka onka, bardzo fajna i grzeczna. opiekun ja bardzo chwali. niedawno byla na izolatce z opatrunkiem i w kagancu, bo sciagala opatrunek. a lape sobie sama wygryzala i rane robila sama! datego siedziala sama w kagancu, zeby nikt jej nie pogryzl, gdy nie mogla sie bronic. i by rana sie zagoila. sunia skiksowala i zjadala sama siebie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 wesole psiaki na wybiegu, sama radosc z zycia. i jezory wisza w upale. kapielowka sie kapala, tworzac z wody pitnej bloto :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) taki mlodzik, co byl w 19 i kizi na niego uwage zwrocila. juz gdzies tu byl z fotkami zza krat, ale teraz mam ladne. on ma chyba z rok lub mniej Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited May 22, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited May 22, 2012 by kora78 Quote
Klauzunka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 post 2768 - pierwszy psiak - obfoć go dokładnie. Sunia Onka - więcej fot daj - wysyłam ją do owczarków. Quote
kora78 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Klauzunka napisał(a):post 2768 - pierwszy psiak - obfoć go dokładnie. Sunia Onka - więcej fot daj - wysyłam ją do owczarków. 1szy od lewej? ten laciaty? nieee on jest wpol agresywny. ja go nie wyadoptuje. musze ew probowac pomalu, zeby mnie polubil, moze wtedy. ogolnie zawsze sie rzuca do krat. choc ostatni chyba chcial sie do mnie cieszyc. on jest taki, jak ten czarny Aris, zawsze sie rzucal, ale jakos albo ja, albo on pomalu sie przelamuje i lagodnieje do mnie. suni mam jeszcze ze 2-3 fotki, ale gorsze, dalam najlepsze. moze mam ją na starych, ale nie kierowalam w jej strone konkretnie, wiec tez beda takie dupowate. Quote
Klauzunka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Luśka odczytałam pw, ale to jutro na telefon - nie chce mi się dzisiaj liczyć, ok ? :) Quote
kora78 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited May 22, 2012 by kora78 Quote
Recommended Posts