Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bea100']A ja nadal nieśmiało dopominam się o porteciki Azji2 :)[/QUOTE]
Te fotki chyba dopiero jak Dorota z Mariuszem pojadą do przytuliska. Ale pamiętam, pamiętam.. :)

Posted

[quote name='jolam']cioteczki kochane, czy pamiętacie żeby się dowiedzieć jakie puszki kupić Astro ? I mam prośbę co do jego problemów gastrycznych. Czy da się zrobić badania np. morfologia, próby wątrobowe ? Moja koleżanka daje 100 zł i za to można by go przebadać. Tylko potrzebuję fotkę rachunku żeby nie myślała że coś zachachmęcę ;-)[/QUOTE]

Pani Jola nie mogła teraz rozmawiać. ;) Ale obiecała, że jak tylko będzie już mogła, to zadzwoni :) Wtedy wszystko się dowiem:)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Pani Jola nie mogła teraz rozmawiać. ;) Ale obiecała, że jak tylko będzie już mogła, to zadzwoni :) Wtedy wszystko się dowiem:)[/QUOTE]
superowo i badania chłopakowi zaplanujcie za stówkę i nie wyadoptujcie go bez badań ;-) trzeba wiedzieć co chłopakowi jest.

Posted

[quote name='jolam']superowo i badania chłopakowi zaplanujcie za stówkę i nie wyadoptujcie go bez badań ;-) trzeba wiedzieć co chłopakowi jest.[/QUOTE]

Chyba, że chcesz to sama ustalić z p. Jolą ? :)

Posted

[quote name='paros']No właśnie :hmmmm: jak to jest?
Ja dowiedziałam się teraz przypadkiem, przy informacji o Timonie :loveu:[/QUOTE]
Juz wiem o Szakalu,ale trzeba poczekac.
[quote name='bea100']Cały czas mi ten dług w lecznicy leży na sercu, w końcu dojdzie do chwili, że lecznica odmówi pomocy (o rany, strach myśleć nawet... :shake:)....Ciocie- mam w planach zrobienie bazarku na dług Znajdek do Radzymińskiej Przychodni na Strzelców Kaniowskich(wiem, że to będzie kropla w morzu potrzeb, ale zawsze będzie to jakaś spłata a to się też w końcu jakoś liczy...)- uzbierałam fajne fanty (nie ciuszki) - (sama to umiem podrzucać bazarki i nigdy nie robiłam), więc czekam na pw do kogo mam wysłać fanty na ten bazarek "na spłatę długów" choć w odrobince? Martwi mnie to właśnie ogromnie, bo tu padały jakieś kosmiczne kwoty zadłużenia :roll:[/QUOTE]

Ja nie umiem robic bazarku.U nas umie robic Aleksandra i bric-a-brac,ale Andzela narazie nie moze.Ostatnio robila zoja.
Bea dlug byl jeszcze wiekszy,ale dobrzy ludzie pomogli w splacie.Na dzien 1 01 2014 bylo prawie 7 tys.
W innej lecznicy jak duzo sie nazbiera to Jola jest popadzana,zeby troche splacic.(i wtedy jest problem:placz:)

Posted

[quote name='jolam']cioteczki kochane, czy pamiętacie żeby się dowiedzieć jakie puszki kupić Astro ? I mam prośbę co do jego problemów gastrycznych. Czy da się zrobić badania np. morfologia, próby wątrobowe ? Moja koleżanka daje 100 zł i za to można by go przebadać. Tylko potrzebuję fotkę rachunku żeby nie myślała że coś zachachmęcę ;-)[/QUOTE]
Jolus labus je puszki Carno i puszki Dolina Noteci Premium(takie z gornej polki)indyk.
Te co Jola dostala z Doliny Noteci na promocji kalendarza-sie nie nadaja.SRACCCCCCCCCZKA.Na pewno by mu tez sluzylo gotowane zarelko,ale to przy takiej ilosci psow jest niewykonalne.
Nie wiem czy ktos napisal,ze nie umie chodzic na smyczy.Musi miec szelki,bo moze zwiac.
Jezeli Twoja kolezanka nie wycofa sie z oplaty za badanie Jola wstawi rachunek.Nie pojdzie do adopcji niewykastrowany:multi:nawet na warunku.

Posted

[quote name='UlaFeta']Jolus labus je puszki Carno i puszki Dolina Noteci Premium(takie z gornej polki)indyk.
Te co Jola dostala z Doliny Noteci na promocji kalendarza-sie nie nadaja.SRACCCCCCCCCZKA.Na pewno by mu tez sluzylo gotowane zarelko,ale to przy takiej ilosci psow jest niewykonalne.
Nie wiem czy ktos napisal,ze nie umie chodzic na smyczy.Musi miec szelki,bo moze zwiac.
Jezeli Twoja kolezanka nie wycofa sie z oplaty za badanie Jola wstawi rachunek.Nie pojdzie do adopcji niewykastrowany:multi:nawet na warunku.[/QUOTE]

Tzn. chodzi na smyczy, ale strasznie nam się szarpał i chciał zwiać :)

Posted

[B]Co do labka i badań[/B]

Pani Jola dzwoniła do weterynarza i mówi, że najlepiej zacząć od USG jamy brzusznej i badania kału wtedy będzie można stwierdzić jakie badanie krwi jest potrzebne :) Z czego USG kosztuje prawdopodobnie max 95 zł ;)

puszki to: Animonda Carny

Posted

Co p. Jola zdecyduje i wet to mi odpowiada. Zresztą nie ja decyduję ;-)
Ze skarbonki mogę jeszcze na badania dołożyć jakieś 30 zł.
Aha i adres do wysyłki puszek na pw mi podajcie. Jeśli labuś ma ulubiony smak to też mi podajcie ;-)

Posted

[quote name='jolam']Co p. Jola zdecyduje i wet to mi odpowiada. Zresztą nie ja decyduję ;-)
Ze skarbonki mogę jeszcze na badania dołożyć jakieś 30 zł.
Aha i adres do wysyłki puszek na pw mi podajcie. Jeśli labuś ma ulubiony smak to też mi podajcie ;-)[/QUOTE]

Smak nie ma różnicy ;) ups, nie pamiętam dokładnego adresu :oops:

Posted

To jeszcze Was trochę pomęczę ;-) czy może być to [URL]http://allegro.pl/animonda-gran-carno-zestaw-30-x-400g-wybor-smakow-i3854244914.html[/URL]

a adres może być jutro to jutro zamówię

Posted

[quote name='UlaFeta']
...
U nas umie robic Aleksandra i bric-a-brac,ale Andzela narazie nie moze.Ostatnio robila zoja.
Bea dlug byl jeszcze wiekszy,ale dobrzy ludzie pomogli w splacie.Na dzien 1 01 2014 bylo prawie 7 tys.
W innej lecznicy jak duzo sie nazbiera to Jola jest popadzana,zeby troche splacic.(i wtedy jest problem:placz:)[/QUOTE]
OK, nie ważne która lecznica (tamta była podana tutaj jako największy dług). To inaczej wygląda jak się coś spłaca... po trochu nawet...stąd mój pomysł na taki cel bazarku nie inny. No i
bez dobrego weta nijak nie można przecież nieść pomocy.

Mam nowe (i wg mnie fajne) rzeczy- czekam pilnie na pw z adresem to wyślę paczkę.

Posted

Ja mogę wystawić bazarek jeśli prześlecie mi zdjecia i ceny fantów, ale wysyłkami sią nie zajmę, bo mam za dużo innych wysyłanek i nie mam gdzie składować gadgetów. :(

Posted

[quote name='zoja.']Ja mogę wystawić bazarek jeśli prześlecie mi zdjecia i ceny fantów, ale wysyłkami sią nie zajmę, bo mam za dużo innych wysyłanek i nie mam gdzie składować gadgetów. :([/QUOTE]
No przykro mi, ale mogę (i to też poprzez grzeczność kogoś, kto pomoże i pójdzie na pocztę) wysłać karton do zorganizowania przez kogoś bazarku w całości.

Posted

[SIZE=4]No to szukamy kogoś kto przyjmie fanty i obsłuży wysyłki bazarków. Ktoś chętny? :)[/SIZE]

Dla chętnych znajdkowiczów banerek:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-ma%C5%82y-domek-wype%C5%82niony-mi%C5%82o%C5%9Bci%C4%85-po-dach"][IMG]http://images55.fotosik.pl/204/9dba01e850506531.jpg[/IMG][/URL]

[B]link do zdjęcia[/B]: [url]http://images55.fotosik.pl/204/9dba01e850506531.jpg[/url]

[B]link do wątku[/B]: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-ma%C5%82y-domek-wype%C5%82niony-mi%C5%82o%C5%9Bci%C4%85-po-dach[/URL]

Posted

[quote name='jolam']To jeszcze Was trochę pomęczę ;-) czy może być to [URL]http://allegro.pl/animonda-gran-carno-zestaw-30-x-400g-wybor-smakow-i3854244914.html[/URL]

a adres może być jutro to jutro zamówię[/QUOTE]

Sie przypominam ;-)
I na badania mam dla labka stówkę od mojej koleżanki Oli (Mauryc) ale na dogo rzadko bywa. I jakby cos to skarbonka labkowa na badania jeszcze 30 zł dołoży jeśli trzeba.
Jeśli macie lepszą ofertę tych puszek to dawać ;-)

Posted

[quote name='jolam']Sie przypominam ;-)
I na badania mam dla labka stówkę od mojej koleżanki Oli (Mauryc) ale na dogo rzadko bywa. I jakby cos to skarbonka labkowa na badania jeszcze 30 zł dołoży jeśli trzeba.
Jeśli macie lepszą ofertę tych puszek to dawać ;-)[/QUOTE]

To chyba inne puszki-na tamtych jest napisane Animonda Ca[B]rny [/B];)

Posted

[quote name='Aleksandra95']To chyba inne puszki-na tamtych jest napisane Animonda Ca[B]rny [/B];)[/QUOTE]
Oleńko jak masz chwilkę to znajdź proszę takie w necie plissss bo ja zgłupiałam