pati123487 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dziewczynko Pati co u Ciebie ?? Jak sie czujesz?? Quote
LACRIMA Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Paulina_mickey']No właśnie też wolała bym, żeby to było trochę w innym świetle napisane :D[/QUOTE] Zmieniam historię Pati, do allegro się w ogóle nie nadaje. Zaraz edytuję post z danymi. Jednak z uwagi na to, że suka potrafi jednak gryźć ( bez względu na okoliczności ) dom dla niej musi być wyszukany bardzo starannie. Quote
ULKA12 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 A jaka ona jest względem innych psów? Miałabym dla niej chętnego, około 2 lat temu pan z Włocławka adoptował od nas psa bernardyna Bena to była moja pierwsza adopcja, kontakt z panem miałam cały ten czas co prawda sporadyczny ale jednak, dostawałam zdjęcia itp. Ben mieszka na dworze lub w ogrzewanym garażu łazi sobie po całej posesji, na początku uciekał ale pan uszczelnił ogrodzenie i nie ma problemu. Ogólnie ludzie bardzo fajni, wizyte przedadopcyjną przeprowadzała Viris ja osobiście odwiozłam psa pies ma bardzo dobre warunki. W czasie gdy przywoziłam tam Bena mieszkała jeszcze w domu jamniczka niestety zmarła na raka, teraz jest tam pinczerek miniaturka. U Bena niedawno zdiagnzowano raka jąder i został przeprowadzony zabieg kastracji, wszystko z nim teraz dobrze, jego właściciel stwierdził, że Ben będzie szczęśliwszy jak będzie miał towarzyszkę. Tylko nie wiem czy Pati będzie się nadawała. Quote
Livka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Co u Pati słychać ??? Co z tym potencjalnym domkiem ??? Quote
ULKA12 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Niestety potencjalny domek się nie odzywa. Quote
LACRIMA Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wszystko pod kontrolą. Ona jest bardzo kochana i przylepna. Zrzuca teraz to brudne, schroniskowe futro. Zostało jeszcze na kłębie. Nowa sierść jest mięciutka i z połyskiem. Pati wygląda coraz lepiej, przytyła. Za jakiś czas to będzie bardzo ładna suczka. Jest cały czas ogłaszana. Adopcje ruszą pewnie bliżej wiosny. Teraz dzwonią tylko jacyś dziwni (?) Znajdzie dobry dom na pewno. Ona jest adopcyjna. U Pati wszystko idzie tylko do przodu. Dużo biega i bawi się na śniegu. Nie sprawia żadnych problemów. Jedynie nie toleruje czesania. Absolutnie żadnej próby, nawet widoku szczotki. Podskubywać też nie wolno. Szkoda, bo aż korci wyczesać tu i tam. Ale jak nie to nie. Nie ma co denerwować niepotrzebnie. Quote
zuzlikowa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 I ja chętnie bym cudną obejrzała...ma pych jak szczenior... Quote
ANETTTA Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 z tego cow iem to nie ma niestety !!! Ewa wiem ze tu zagladasz Mosi mam takie zgłoszenie [FONT=Arial][SIZE=2]Zgłoszono nam psa w typie bernardyna, którego właściciel ze względu na swój bardzo ciężki stan zdrowia musi jak najszybciej oddać. Próbował już dzwonić do schronisk, ale jak wiadomo schroniska nie przyjmą. Na razie w karmieniu pomagają sąsiedzi, niestety pies prawie w ogóle nie jest teraz wypuszczany z kojca. Asko jest łagodnym, spokojny, lubi ludzi. Nie wiadomo jaki jest jego stosunek do innych psów i do kotów. Do adopcji od zaraz (warunek - kastracja), może zostać zabrany razem ze swoją budą i kojcem. Ma 4 lata.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Bardzo proszę o pomoc w szukaniu psu nowego domu. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Dziękuję!!![/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Pozdrawiam[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Kasia[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Katarzyna Brandys-Chwastek Fundacja Emir - Oddział Terenowy w Cieszynie tel.0 785 04 04 04 gg: 2415781 [/SIZE][/FONT] Quote
pati123487 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Chetnie bym sie dowiedziala co u Pati czy ma sie lepiej ile przytyla czy sa jacys chetni na nia?? Quote
ANETTTA Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 no wszyscy ciekawi moze na stronie Fundacji sa jakies dane inf Quote
Paulina_mickey Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Z tego co widziałam na NK Pati ma dom.. Quote
ANETTTA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 tak tak Pati ma dom kojec po pati zajeła moja BUba odłowiona w imielinie ciotki benkowe wiecie która to sorki ja taka gapa ze tu wczesniej nie napisałam Quote
TERESA BORCZ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 to cudowne wiadomości, czy będą jakieś wieści z nowego domku? Oby nasza gliwicka cudna Majunia tez miała takie szczęście.:multi: Quote
Recommended Posts