malibo57 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dziś były 2 telefony w sprawie Jacusia:) Jeden pan przyjechał do hotelu i strasznie dręczył Iwonę, żeby mu małego od razu dała. Nic z tego. Wizytka najpierw:) Quote
malibo57 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dziś rano jeszcze jeden sympatyczny telefon - Elmirka ma zajęcie z p/a:) Quote
luka1 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 jak z Kajtusiem? ma domek? Dzwonił dziś pan i nie wiedziałam co mu odpowiedzieć - ma dzwonić po 17,00 Quote
malibo57 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Czy to pan z Żerania? Kajtuś nie ma domku, Luka - pierwsza byś o tym wiedziała:crazyeye: Dziś lub jutro Elmirka robi wizytę. Z panem z Żerania rozmawiałam - wybierają się poznawać Kajtusia Quote
malibo57 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No, widzisz, Lukasek:) Sprawa ciągle otwarta - uspokoiłam pana z Żerania, że u nas nie ma znaczenia kolejność zgłoszeń, tylko jakość domku. Ucieszył się. Quote
luka1 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 o Kajtusia jest tyle telefonów że chyba zacznę klonować Kajtusie, moze wreszcie finansowo sie podtuczę he he. Quote
malibo57 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziś było jeszcze zwiedzanie domków, a wieczorem Kajtuś zainstalował sie na Żeraniu:) Była i kropla goryczy, bo Sonia wróciła do hotelu. Szkoda, może ktoś z pozostałych Państwa zajmie się tym Miodkiem? A z Kajtusiowego domku bardzo się cieszymy, bo jest świetny! Smutna Malizna zapomniała o smutku w moment. Dzięki Iwonko:) Quote
luka1 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 O to świetna wiadomość. Gdyby jeszcze pozostałe domki dały się namówić na inne malizny. poproszę o uwagę i pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/132383-KAMPINOS-sunia-w-potrzebie-SPRAWA-STARA-JAK-A-WIAT/page4 Quote
malibo57 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 UWAGA !!!!! Kryza zaginęła w dniu wczorajszym!!!! Bardzo prosimy wszystkich z okolicy Sochaczewa o pomoc w poszukiwaniach. SYTUACJA AWARYJNA!!!! ZAGINĄŁ PIES !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/145379-Sochaczew-UWAGA-Kryza-wyszA-a-z-domu-i-nie-wrA-ciA-a-Prosimy-o-pomoc Quote
Recommended Posts