Marinka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Zaraz zrzucę z fona zdjęcie, które jakiś czas temu otrzymałam mms-em od Funi Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 O mamuniu.....:):) widok niesamowity.....;):) Quote
ranias Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nie dość że przystojny to jeszcze łakomczuch.Marcelino, posłałam deklarację za październik.Smacznego :multi: Quote
Marinka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Ranias bardzo dziękuję za pamięć o Marcelku....niestety do tej pory nie mogę doprosić się prezesa o listę wpłat... Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A ja sie jeszcze zastanawiam czy ta porcja to na sniadanko?.......:):) Quote
Marinka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Marcel po prostu testuje karmę :evil_lol::cool3: Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Marinkaa napisał(a):Marcel po prostu testuje karmę :evil_lol::cool3: No...No...:) Funia powinna byc zadowolona.....:) Chlopak sprawdzi czy dobre i nadaje sie dla innych psiakow......:) Quote
ranias Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Marcelino z pełnym brzuszkiem będzie lepiej przepowiadał pogodę ;) Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Acha.....wyobrazcie sobie naszego cwaniaka jak lezy z pelnym brzuszkiem...... takim pekatym i patrzy w niebo.......:):) Quote
ranias Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Aimez_moi napisał(a):Acha.....wyobrazcie sobie naszego cwaniaka jak lezy z pelnym brzuszkiem...... takim pekatym i patrzy w niebo.......:):) Może będzie kiedyś taka fotka:lol::lol::lol: Quote
Aimez_moi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Marcelino co tam u Ciebie?.....najedzony....? Quote
ranias Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Marcelino chyba nadal konsumuje, bo nie odpowiada ;) Quote
Marinka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Funiu prosimy o informację o przystojniaku :) Quote
Marinka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 A nasz Marcelek jest teroryzowany przez jedną z suczek z hoteliku: Zauważam U Kory nerwowośc do innych psów .Nie dawno rzuciła sie na starego Marcela ....Wygladalo to tak jakby chgciała go zagryzc .Zanim dobiegłam odskoczyła a Marcel uciekł w popłochu . Quote
funia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jestem ,jestem .Dziadek w dobrej formie poleguje na słoneczku wiatr podnosi mu jedwabiste futro raz w jedną raz w druga strone .Ma powazanie u pań ,zwłaszcza tych młodszych . A co do Kory została skarcona i nie odstawia juz takich numerow .Ona jest bardzo czuła na słabszego osobnika ,chorego ,starego .Instynktownie to wyczuwa gdyby znalazła się sam na sam z jednym z wyzej opisanych to nie wiem czy odpusciłaby ....DZiadek jest szerszy niż dłużśzy .Jak wieczorem karmię psy to on drze się na cały budynek aby jemu dać pierwszemu .Wypuszczam go wtedy i asystuje mi cały czas ,lubi jak odkryję pojemnik wtedy je sobie jak na załączonym obrazku widać z głównego zbiornika:evil_lol:Ale niestey nie jest to dla niego dobre bo grubas z niego .Ale weż mu nie daj jak on tak prosi i w oczy patrzy ....:shake: Jeszcze Pańcio mu podrzuci smakołyka i tak jakoś wychodzi ta jego posturka :oops::oops::oops: Zostałą jeszce jedna faktura do zapłaty bieżąca .Wysłąłam za zwrotnym poświadczeniem odbioru co by mi Pan prezes nie mówił kolejny raz ,ze nie dostał mojego poleconego :roll: Nie wiem ,czy pisałam ale jak wysąłam sms z zapytaniem to dostałam odpowiedz z pięcioma wykrzyknikami:crazyeye:. Quote
Marinka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 A ja się wczoraj dowiedziałam się podczas rozmowy telefonicznej od pana Prezesa, że od tygodnia nie ma go w Katowicach i w związku z tym nie otrzymałam dotąd potwierdzenia wpłat... Oczywiście jak zwykle cieplutko i w ciepłym tonie dla zbycia mnie :roll: Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Oj tam...... pisalam, to tylko facet...... Najwazniejsze, ze Marcel szczesliwy.....:):) Quote
ranias Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Aimez_moi']Oj tam...... pisalam, to tylko facet...... Najwazniejsze, ze Marcel szczesliwy.....:):)[/QUOTE] i ma pełny brzuszek, i własną budkę :multi: Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Marcelek......mam nadzieje, ze nie zjadles Funi wszystkiej karmy.......:):) Quote
ranias Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 I kto by pomyślał,że z naszego Marcelina taki obżartuch.Pewnie piesio pamięta czas głodu i robi w brzuszku zapasy :lol: Quote
ranias Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Marcelino witam cię i zapraszam na wirtualny spacerek przed kolacją- to tak na lepsze trawienie :lol: Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 A Marcel na to....." idz sobie sama ja tu se poleze po jedzonku"......;) Quote
ranias Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ty pieruński obżartuchu, idę sama;):lol: Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ale nie zlosc sie Cioteczko......dobra juz pojde.... ale maly kawaleczek.......:):) Quote
Recommended Posts