Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marinkaa napisał(a):
Marcel po prostu testuje karmę :evil_lol::cool3:

No...No...:) Funia powinna byc zadowolona.....:) Chlopak sprawdzi czy dobre i nadaje sie dla innych psiakow......:)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Acha.....wyobrazcie sobie naszego cwaniaka jak lezy z pelnym brzuszkiem...... takim pekatym i patrzy w niebo.......:):)

Może będzie kiedyś taka fotka:lol::lol::lol:

Posted

A nasz Marcelek jest teroryzowany przez jedną z suczek z hoteliku:

Zauważam U Kory nerwowośc do innych psów .Nie dawno rzuciła sie na starego Marcela ....Wygladalo to tak jakby chgciała go zagryzc .Zanim dobiegłam odskoczyła a Marcel uciekł w popłochu .

Posted

Jestem ,jestem .Dziadek w dobrej formie poleguje na słoneczku wiatr podnosi mu jedwabiste futro raz w jedną raz w druga strone .Ma powazanie u pań ,zwłaszcza tych młodszych .
A co do Kory została skarcona i nie odstawia juz takich numerow .Ona jest bardzo czuła na słabszego osobnika ,chorego ,starego .Instynktownie to wyczuwa gdyby znalazła się sam na sam z jednym z wyzej opisanych to nie wiem czy odpusciłaby ....DZiadek jest szerszy niż dłużśzy .Jak wieczorem karmię psy to on drze się na cały budynek aby jemu dać pierwszemu .Wypuszczam go wtedy i asystuje mi cały czas ,lubi jak odkryję pojemnik wtedy je sobie jak na załączonym obrazku widać z głównego zbiornika:evil_lol:Ale niestey nie jest to dla niego dobre bo grubas z niego .Ale weż mu nie daj jak on tak prosi i w oczy patrzy ....:shake:
Jeszcze Pańcio mu podrzuci smakołyka i tak jakoś wychodzi ta jego posturka :oops::oops::oops:

Zostałą jeszce jedna faktura do zapłaty bieżąca .Wysłąłam za zwrotnym poświadczeniem odbioru co by mi Pan prezes nie mówił kolejny raz ,ze nie dostał mojego poleconego :roll:
Nie wiem ,czy pisałam ale jak wysąłam sms z zapytaniem to dostałam odpowiedz z pięcioma wykrzyknikami:crazyeye:.

Posted

A ja się wczoraj dowiedziałam się podczas rozmowy telefonicznej od pana Prezesa, że od tygodnia nie ma go w Katowicach i w związku z tym nie otrzymałam dotąd potwierdzenia wpłat...
Oczywiście jak zwykle cieplutko i w ciepłym tonie dla zbycia mnie :roll:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Oj tam...... pisalam, to tylko facet......
Najwazniejsze, ze Marcel szczesliwy.....:):)[/QUOTE]

i ma pełny brzuszek, i własną budkę :multi: