Marinka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Aimez_moi napisał(a):Czesc Slodki mocno ofutrzony bardzo przetrenowany Misiu.....:) Aimez :) dziękuję...:) właśnie spowodowałaś pierwszy dziś uśmiech na mojej twarzy :) Quote
ranias Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Marinka napisał(a):Aimez :) dziękuję...:) właśnie spowodowałaś pierwszy dziś uśmiech na mojej twarzy :) na mojej też....wreszcie załapała o co chodzi.....:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Oj tam..... chcialam byc grzeczna....:):) Quote
ranias Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Kamila Proc napisał(a):dobra, dobra, ale co u hipcia? Czy hipcio to takie zawołanie, czy co insze, czyli skojarzenie....:razz: Quote
Aimez_moi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Zawolanie....takie jak siedzi na tej swojej slynnej wadze a Kamila wola do Niego hip...hip...hip...Hura! Quote
ranias Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Aimez_moi napisał(a):Zawolanie....takie jak siedzi na tej swojej slynnej wadze a Kamila wola do Niego hip...hip...hip...Hura! to rozumiem.....spryciula....:evil_lol: Quote
mari23 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Aimez_moi napisał(a):Zawolanie....takie jak siedzi na tej swojej slynnej wadze a Kamila wola do Niego hip...hip...hip...Hura! albo, jak kasa wpływa na konto, to też woła: hip...hip... hurra.... ;) 10,- wojtuś za XI (29.11.) 50,- Marta Anna M. z Celestynowa dla Argo (30.11.) Quote
Aimez_moi Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Czesc Pakero.....:) Mistrzunio juz po jedzonku? Quote
Kamila Proc Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 hip hip, hurra! rekord swiata na wadze!!! Quote
ranias Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Kamila Proc napisał(a):hip hip, hurra! rekord swiata na wadze!!! no bo ten nasz Marcelek to rekordzista we wszystkich dyscyplinach.....sportu...:lol: Quote
ranias Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Cmokam pycholka Marcelkowego i ściskam łapeczki...:loveu: Marcelku, ale śniegu naleciało..... Quote
Aimez_moi Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ja nie wiem czy Argo bedzie zadowolony ze sciskania lapeczek Marcelkowych......to byl Jego przywilej......Marcelka mozna zacmokac i przeturlac.....:):) Quote
ranias Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 mojego Marcelka ściskam, miziam , cmokam i wszystko inne ....:loveu: Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Mnie bardzo interesuje to......" wszystko inne"......:) Quote
ranias Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Aimez_moi']Mnie bardzo interesuje to......" wszystko inne"......:)[/QUOTE] dużo tego....przygotowanie odżywek...dieta i takie tam różne inne- żywieniowe....:lol:....a co myslałaś?....:razz: Quote
Iljova Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Cześć Marcelku i witam wszystkich bywalców tego Klubu :-) Odzyskałam net i jestem !!! HURRA !!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Witaj Kochaniutka......:) Ranias....no ja myslalam o zupelnie innych sprawach......:) Quote
Kamila Proc Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Aimez_moi']Ja nie wiem czy Argo bedzie zadowolony ze sciskania lapeczek Marcelkowych......to byl Jego przywilej......Marcelka mozna zacmokac i przeturlac.....:):)[/QUOTE] przeturlac Macelka? sprobuj Quote
ranias Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Aimez_moi']Witaj Kochaniutka......:) Ranias....no ja myslalam o zupelnie innych sprawach......:)[/QUOTE] świntucha....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Oj tam....:) oj tam....:) a dasz rade przeturlac Pysia Marcysia? Quote
ranias Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Aimez_moi']Oj tam....:) oj tam....:) a dasz rade przeturlac Pysia Marcysia?[/QUOTE] pewnie....;) Pysio Marcyś sie odbije łapkami i turlanie jak ta lala....:lol: Quote
Aimez_moi Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Odbije sie lapkami......tymi tlusciutkimi.....:):) Ja zaraz padne.....:):) Quote
Recommended Posts