Marinka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 ranias napisał(a):Marcelku, w przerwie między odśnieżaniem a sprzątaniem remontowym- miziam po brzusiu :loveu: Ja też pomiziam brzusio ukradkiem póki raniasek jest zajęta innymi sprawami...może mi się upiecze ;) Quote
ranias Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Marinka napisał(a):Ja też pomiziam brzusio ukradkiem póki raniasek jest zajęta innymi sprawami...może mi się upiecze ;) widziałam :cool3:, ale kofam to wybaczam :loveu: oj Marcelku , ledwo się obróciłam a już inne kobitki mu w głowie :razz: Quote
Marinka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Upss...no ale nie było tak źle :) Marcelek też Cię koffa, ale mizianko też lubi... :):):) Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja pomiziam Precelka oficjalnie......:) Quote
ranias Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Aimez_moi napisał(a):Ja pomiziam Precelka oficjalnie......:) podanie z prośbą zostało rozpatrzone pozytywnie- przydzielono 1 minutę na mizianki oficjalne :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 1 minute to przeznaczam na calusa w nosek......mhy...tez cos.........:):) Quote
ranias Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Aimez_moi napisał(a):1 minute to przeznaczam na calusa w nosek......mhy...tez cos.........:):) zaglądam,żeby sprawdzić czy cioteczka Aimez Marcelka mi nie zamiziała :roll: Quote
Iljova Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Marcelku wpadam na chwilę żeby Cię pomiziać podczas przerwy na posiłek w pracy, mam nadzieję że te 15 minut miziania Ci wystarczy :-) Quote
ranias Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Iljova napisał(a):Marcelku wpadam na chwilę żeby Cię pomiziać podczas przerwy na posiłek w pracy, mam nadzieję że te 15 minut miziania Ci wystarczy :-) na mizianki oficjalne przyznajemy 1 minutę :eviltong: Quote
Iljova Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 No dobrze 1 minutę na godzinę a że ja przez cały dzień nie mam kiedy to było hurtem 15 min. ;-) Quote
funia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 oj lubi to prawda ....Przytula się i domaga pieszczot ...Taki misio grubalalaśny . Quote
funia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 oj lubi to prawda ....Przytula się i domaga pieszczot ...Taki misio grubalalaśny . Quote
Iljova Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 To teraz małe mizianko dla Marcelka :) Quote
Aimez_moi Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Marcel......:) jestes juz chyba calkiem zamiziany......:) Quote
ranias Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 no no cioteczki dosyć tego miziania- Marcelku, na trening :lol: Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Marcelka zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) Quote
ranias Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Iljova napisał(a):Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Marcelka zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) bardzo dziękujemy i wzajemnie- radości wiele :lol: Quote
Aimez_moi Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 O Boziu.....Iljova.....:):)... nie zdawalam sobie sprawy z wielkosci Twojego talentu.....:) Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Aimez_moi napisał(a):O Boziu.....Iljova.....:):)... nie zdawalam sobie sprawy z wielkosci Twojego talentu.....:) Nie przesadzaj :-) Quote
ranias Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Marcelku, przesyłam uścisków wiele, a cioteczkom miłym później pokażę ciekawostkę- rewolucja w mojej kuchni....wywołana zresztą ponoć przeze mnie, bo drzwiczki od szafki akurat zostały w mojej ręce i tym samym rozpoczęłam remont :roll: Quote
Marinka Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='ranias']Marcelku, przesyłam uścisków wiele, a cioteczkom miłym później pokażę ciekawostkę- rewolucja w mojej kuchni....wywołana zresztą ponoć przeze mnie, bo drzwiczki od szafki akurat zostały w mojej ręce i tym samym rozpoczęłam remont :roll:[/QUOTE] Wzajemnie :) Pokaż tę rewolucję...jestem ogromnie ciekawa :) Quote
ranias Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Uploaded with ImageShack.us moja kuchnia- trochę zwariowana i ponoć przypominająca muzeum regionalne, ale najmilsze miejsce, w którym wszystko się dzieje Quote
Recommended Posts