Marinka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='ranias']no no cioteczki, jutro pokażę Marcelkowi i Wam pierwsze efekty kuchenne :lol:[/QUOTE] Czekam z zainteresowaniem :) Quote
Marinka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Ludzie to potwory... 13.02 zmarła moja sąsiadka z osiedla ... miała 58 lat...pozostawiła po sobie mieszkanie i ok. 13 letniego psa. Miała cztery córki. Mieszkanie przejęła jedna z nich...zgadnijcie gdzie obecnie jest pies?....:-( Quote
Iljova Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Brak słów .... :( rodzina czeka tylko na korzyści materialne ...:( Quote
Marinka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Iljova']Brak słów .... :( rodzina czeka tylko na korzyści materialne ...:([/QUOTE] No niestety... Zięć powiedział w schronisku, że to pies zmarłej sąsiadki...nie wiedział co z nim zrobić, a chciał pomóc.. :angryy::mad::mad::mad: Quote
Iljova Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 A co będą przejmować się jakimś tam psem :angryy::mdleje::bad-word: Quote
Aimez_moi Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Zagladam do Puszystego piesia naszego.......:) Quote
ranias Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Marinka']No niestety... Zięć powiedział w schronisku, że to pies zmarłej sąsiadki...nie wiedział co z nim zrobić, a chciał pomóc.. :angryy::mad::mad::mad:[/QUOTE] i jak taki piesio odnajdzie się w schroniskowych warunkach :-( czasem to wszystko wydaje mi się beznadziejne..... Quote
ranias Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Uploaded with ImageShack.us a teraz pierwsze efekty.....a gdzie tam do końca..... Quote
ranias Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Uploaded with ImageShack.us i jeszcze ujęcie na okno, trudno znaleźć miejsce, żeby pokazać całość, następne zrobię w panoramie:lol: Quote
Iljova Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [SIZE="4"]Ale temu psiakowi jednak się udało a ile takich jest które zostają w schronisku i wycofują się nie chcą jeść i odchodza ... [quote name='ranias'] Uploaded with ImageShack.us a teraz pierwsze efekty.....a gdzie tam do końca..... Czy na tej ścianie na wprost ta plama to może miała być mapa Polski ??? :diabloti: :evil_lol: Quote
ranias Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 ciocia- ta plama to kamień, będzie na nim lampa :cool3: a mapę Polski mam w pokoju:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aimez_moi Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ranias......wszystko w kuchni przewrocone do gory nogami.....:) Marcel co ta nasza Cioteczka wyprawia?.....:):) Quote
ranias Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Marcelek nic nie mówi, pewnie ma w nosie takie remonty....:lol: Quote
Iljova Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Marcelek na inne sprawy na głowie ;-) Dziękuję za wyjaśnienie a już myślałam że będziesz miała tam mapę Polski i będziesz zaznaczać z którego regionu w danym dniu był posiłek ;-) Quote
ranias Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Iljova']Marcelek na inne sprawy na głowie ;-) Dziękuję za wyjaśnienie a już myślałam że będziesz miała tam mapę Polski i będziesz zaznaczać z którego regionu w danym dniu był posiłek ;-)[/QUOTE] zazanaczam na swojej mapie gdzie byłam co widziałam, a przyznam się że w swoim kajeciku zapisuję co dobrego jadłam:oops: Quote
Marinka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Marinka']Ludzie to potwory... 13.02 zmarła moja sąsiadka z osiedla ... miała 58 lat...pozostawiła po sobie mieszkanie i ok. 13 letniego psa. Miała cztery córki. Mieszkanie przejęła jedna z nich...zgadnijcie gdzie obecnie jest pies?....:-([/QUOTE] Wczoraj wyciągnęłyśmy z córką Puszka ze schronu... Boziu, jaki był smutny, zmarznięty, brudny i cuchnący... Ponieważ to kudłatek całą pupę miał uwaloną odchodami. Poznał nas, ale w oczach miał zawód...zawiódł się na człowieku... Pan przez pomyłkę przyprowadził nam jego kolegę z boksu...faktycznie bardzo podobny, ale chyba starszy (bynajmniej tak wyglądał). Strasznie kaszlał... Wciąż o nim myślę... Puszek wykąpie się dzisiaj. Jutro będzie prześwietlenie i zabieg czyszczenia ząbków. Jest teraz w hoteliku w LCMZ. Quote
Marinka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='ranias']a to duży piesio? Malutki: Zapraszam na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/223834-Alarm!!!-LUBLINIANKI-Licz%C4%99-na-WASZ%C4%84-POMOC!!!!-PE%C5%81NE-INFO-ZAPRASZAM!!!?p=18735194#post18735194 temu drugiemu również założę...bo nie mogę przestać o nim myśleć :( Quote
Aimez_moi Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Zaloz koniecznie...... szkoda piesia..... Quote
Iljova Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Aimez_moi']Zaloz koniecznie...... szkoda piesia.....[/QUOTE] Jak najbardziej Hei Marcelku :-) spokojnej nocy Quote
ranias Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Marcelku, słoneczko do mnie zagląda.Czy do ciebie też kochany? :loveu: Quote
Marinka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Marcelku, ale temu dogo reklamy się rozrosły ... i tak malutko miejsca, aby ciebie przywitać :( Quote
Aimez_moi Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ja mam nadzieje, ze to chwilowe...... Quote
Marinka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='Aimez_moi']Ja mam nadzieje, ze to chwilowe......[/QUOTE] Ja też, bo o ile piszę zwykły tekst to da się przeżyć, ale...robiąc już np. rozliczenia można pomruszeć pod nosem...bynajmniej nie ze szczęścia :mad: Quote
Recommended Posts