Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie to potwory...
13.02 zmarła moja sąsiadka z osiedla ... miała 58 lat...pozostawiła po sobie mieszkanie i ok. 13 letniego psa.
Miała cztery córki.
Mieszkanie przejęła jedna z nich...zgadnijcie gdzie obecnie jest pies?....:-(

Posted

[quote name='Iljova']Brak słów .... :( rodzina czeka tylko na korzyści materialne ...:([/QUOTE]

No niestety...
Zięć powiedział w schronisku, że to pies zmarłej sąsiadki...nie wiedział co z nim zrobić, a chciał pomóc.. :angryy::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Marinka']No niestety...
Zięć powiedział w schronisku, że to pies zmarłej sąsiadki...nie wiedział co z nim zrobić, a chciał pomóc.. :angryy::mad::mad::mad:[/QUOTE]

i jak taki piesio odnajdzie się w schroniskowych warunkach :-( czasem to wszystko wydaje mi się beznadziejne.....

Posted

[SIZE="4"]Ale temu psiakowi jednak się udało a ile takich jest które zostają w schronisku i wycofują się nie chcą jeść i odchodza ...

[quote name='ranias']

Uploaded with ImageShack.us

a teraz pierwsze efekty.....a gdzie tam do końca.....

Czy na tej ścianie na wprost ta plama to może miała być mapa Polski ??? :diabloti: :evil_lol:

Posted

Marcelek na inne sprawy na głowie ;-)
Dziękuję za wyjaśnienie a już myślałam że będziesz miała tam mapę Polski i będziesz zaznaczać z którego regionu w danym dniu był posiłek ;-)

Posted

[quote name='Iljova']Marcelek na inne sprawy na głowie ;-)
Dziękuję za wyjaśnienie a już myślałam że będziesz miała tam mapę Polski i będziesz zaznaczać z którego regionu w danym dniu był posiłek ;-)[/QUOTE]

zazanaczam na swojej mapie gdzie byłam co widziałam, a przyznam się że w swoim kajeciku zapisuję co dobrego jadłam:oops:

Posted

[quote name='Marinka']Ludzie to potwory...
13.02 zmarła moja sąsiadka z osiedla ... miała 58 lat...pozostawiła po sobie mieszkanie i ok. 13 letniego psa.
Miała cztery córki.
Mieszkanie przejęła jedna z nich...zgadnijcie gdzie obecnie jest pies?....:-([/QUOTE]

Wczoraj wyciągnęłyśmy z córką Puszka ze schronu...
Boziu, jaki był smutny, zmarznięty, brudny i cuchnący... Ponieważ to kudłatek całą pupę miał uwaloną odchodami.
Poznał nas, ale w oczach miał zawód...zawiódł się na człowieku...
Pan przez pomyłkę przyprowadził nam jego kolegę z boksu...faktycznie bardzo podobny, ale chyba starszy (bynajmniej tak wyglądał). Strasznie kaszlał... Wciąż o nim myślę...

Puszek wykąpie się dzisiaj. Jutro będzie prześwietlenie i zabieg czyszczenia ząbków.
Jest teraz w hoteliku w LCMZ.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ja mam nadzieje, ze to chwilowe......[/QUOTE]

Ja też, bo o ile piszę zwykły tekst to da się przeżyć, ale...robiąc już np. rozliczenia można pomruszeć pod nosem...bynajmniej nie ze szczęścia :mad: