ranias Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Aimez_moi']Marinka juz pedze......[/QUOTE] a ja za Tobą :lol: Quote
mari23 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 wpłaty: 10,- Mariusz PP za marzec (29.03.) 50,- Marta Anna M. z Warszawy (31.03.) reszta wpłat będzie jutro, bo mi zjadła wyciągi zabrana z ulicy smarkula: [URL]http://allegro.pl/prawie-szczenie-biszkoptowa-fiolka-czeka-i1543863050.html[/URL] Quote
ranias Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 moja deklaracja dla chłopaków za kwiecień poleciała dzisiaj :lol: Fiolka- smacznego:lol: Quote
Kamila Proc Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Marinka']Zajrzyjcie proszę choć raz na jakiś czas do mojej kochanej Majeczki: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186192-Maja-PI%C4%98KNA-MIX-LABRADOR-OWCZAREK-PO-STERYLCE-GDZIE-TEN-DOM-TRZYMA%C4%86-KCIUKI%21%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/186192-Maja-PI%C4%98KNA-MIX-LABRADOR-OWCZAREK-PO-STERYLCE-GDZIE-TEN-DOM-TRZYMA%C4%86-KCIUKI!!!![/URL] Ona jest taka samotna :([/QUOTE] juz wpadam Quote
Marinka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='mari23']wpłaty: 10,- Mariusz PP za marzec (29.03.) 50,- Marta Anna M. z Warszawy (31.03.) reszta wpłat będzie jutro, bo mi zjadła wyciągi zabrana z ulicy smarkula: [URL]http://allegro.pl/prawie-szczenie-biszkoptowa-fiolka-czeka-i1543863050.html[/URL][/QUOTE] Mari, a jeszcze gdybyś zechciała podać wypłaty z kont :) Quote
Aimez_moi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Witaj Argo......co tam dzis porabiales u Funi? Quote
ranias Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']Witaj Argo......co tam dzis porabiales u Funi?[/QUOTE] Kombinował takie tam różne....:lol: Quote
funia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 A wiosną sie cieszymy ,,,,,Wszyscy .Argo bardzo ,bardzo pokazuje jak mnie kocha .Jak on patzry w oczy ,łapki daje .Przytula się .Tak bardzo chciałabym aby znalazł swojego człowieka .Jak on bardzo chciałby byc czzyjs .Marze dla niego o tym bo to taki skrzywdzony psiak , Dlaczego nikt nie dzwoni ,? Ps ,Czy Argo ma Allegro ? Quote
Iljova Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Cześć kochany Argusiu :-) Szkoda że nikt nie dzwoni :( Quote
ranias Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Iljova']Cześć kochany Argusiu :-) Szkoda że nikt nie dzwoni :([/QUOTE] Wierzymy,ze domek się znajdzie i pokocha Argusia tak jak my :loveu: Quote
Aimez_moi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Caly czas czekamy.....:) kazdego dnia....:) Quote
Iljova Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Oczywiście że tak ! Bo jak nie pokochać takiego przytulaska kochanego :-) Quote
Iljova Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Pojaw się w końcu domku dla kochanego Argusia :-) Quote
ranias Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Kamila Proc']kto w to wierzy jeszcze?[/QUOTE] ja, tylko może nie rozmawiajmy o tym zbyt często, bo domek usłyszy i się przestraszy ;) Quote
Aimez_moi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Argo chyba musi czesciej wpadac za Marcelowa budke...... naslucha sie od Ranias samych komplementow.....i przytyje troszke.....:):) Quote
ranias Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Aimez_moi']Argo chyba musi czesciej wpadac za Marcelowa budke...... naslucha sie od Ranias samych komplementow.....i przytyje troszke.....:):)[/QUOTE] no właśnie, za budką Marcelka jest dużo miejsca, wszyscy się pomieścimy..:lol: Quote
Iljova Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 No Arguś to do dzieła maszeruj za budkę Marcelową ;-) Quote
Kamila Proc Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='ranias']ja, tylko może nie rozmawiajmy o tym zbyt często, bo domek usłyszy i się przestraszy ;)[/QUOTE] no to cicho sza... Quote
Aimez_moi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ta ....pomiescimy sie.....okragly Marcel....okragla Ranias.....okragla ja..... Marinka pewnie chuda...Iljova tez.....o innych Cioteczkach nie wspomne...... No nie.... ktoras z nas musi miejsca ustapic..... Quote
mari23 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Cioteczki, ja mam doskonałą metodę na schudnięcie - niezawodna i bez diety.... a nawet z ogromną ilością zżeranych słodyczy !!! wypróbowana, skuteczna - swojego zdjęcia nie załączę, ale gwarantuję - nie przytyjecie, wystarczy tylko..... przygarnąć do domu 11 psów ! przepraszam za brak bieżących informacji - w pracy nie mogę a w domu padł mi komputer..... dzisiaj mam go zawieźć do informatyka..... Quote
Marinka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='funia']A wiosną sie cieszymy ,,,,,Wszyscy .Argo bardzo ,bardzo pokazuje jak mnie kocha .Jak on patzry w oczy ,łapki daje .Przytula się .Tak bardzo chciałabym aby znalazł swojego człowieka .Jak on bardzo chciałby byc czzyjs .Marze dla niego o tym bo to taki skrzywdzony psiak , Dlaczego nikt nie dzwoni ,? Ps ,Czy Argo ma Allegro ?[/QUOTE] Arguś nie ma allegro, ale poprosimy Mari o zrobienie :) Quote
Recommended Posts