Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem Kochane Moje......:)
Bylam na niezwykle emocjonujacym szkoleniu pod tytulem zasady praktyczne bhp w jednostce.....
Bardzo......bardzo ciekawe.....do tego stopnia, ze wczoraj lekko przysnelam i malo nie spadlam z krzesla.....
A jak tam nasz lovelasik?

Posted

[quote name='AgusiaP']No proszę, ale dziewczynki uczą się pilnie :evil_lol:[/QUOTE]

O Boziu....... fajnie byloby gdyby tak bylo..... ja tam bylam tylko cialem....tlustym zreszta......

Posted

[quote name='Aimez_moi']O Boziu....... fajnie byloby gdyby tak bylo..... ja tam bylam tylko cialem....tlustym zreszta......[/QUOTE]

Miłego ciałka nigdy dosyć:eviltong:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ta .... akurat.....
z ktorej strony sie nie obejrze.....wszedzie duzo.....[/QUOTE]

Boziu, mam to samo :placz: więc doskonale Cię rozumiem... Zrzucić, jak to łatwo powiedzieć :placz:
Musiałabym chyba biegać codziennie po 6 godzin, a to trudne ze zwichniętą kostką...TRagedia... spodnie są ciasne i niezłe oponki się robią :crazyeye::shake:

Posted

Cześć Argusiu Ty chyba nie chcesz schudnąć?
A czy którąś próbowała zmienić jedzone produkty tzn inaczej się odżywiać?
Jest coś takiego tylko że to odżywianie nie należy do bardzo tanich, ale też nie jest bardzo drogie. Ja musiałam przerwać ten sposób odżywiania i narazie nie mogę do tego wrócić, bo totalny dół finansowy, ale jeszcze do tego wrócę.
Wyniknęła nieprzyjemna sprawa, przeczytajcie na tym wątku, zamieszczam link
[url]http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki?p=16563264&posted=1#post16563264[/url]

Posted

Ja jestem załamana. Dowiedziałam się że były tam 2psiaki z Pszczyny, a ponieważ to region z którego pochodzę są mi one bardzo bliskie. Jeden z nich zaginął a drugi walczy u weta o życie. Nie rozumię takich istot. Jak można robić coś takiego zwierzaczkom które już tyle nacierpiały się w swoim życiu !! Żerować na ich nieszczęściu !
Dobrze że Arguś jest w tak dobrym miejscu, że może czuć się szczęśliwy już teraz czekając na swój domek.