Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ranias i AgusiuP - jesteście wielkie :) - Dzięki Wam Argo i Marcel mają bezpieczne budki :)
[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_113.gif[/IMG]
Biorąc pod uwagę, że ja swoje zobowiązanie wpłacę dopiero 10 grudnia stan ich posiadania jeszcze wzrośnie :)

Posted

W poniedziałek powinien pójść przelew do Funi na kwotę 1005 złotych
Funiu wystaw proszę rachunek na Stowarzyszenie Help Animals, bo musi być podkładka w razie kontroli - wszak pieniądze wpłacamy na ich konto :)

Posted

[quote name='TOŚKA-POZNAŃ']Dopiszcie mnie na stałą dekalarcję dla chłopaków na 100,00 zł (wpłacę w poniedziałek). Chyba jestem skazana na dwupaki - mam już u Funii Polke i Rozi :-)[/QUOTE]

Wow czy ja dobrze zrozumiałam Tośka 100 zł miesięczniej deklaracji??? :-o
Jejku nie wiem jak Ci dziękować jesteś kochana :loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='TOŚKA-POZNAŃ']no problem:-)[/QUOTE]

Poprostu brak mi słów, ale się cieszę a jak się będą cieszyć dziewczynki jak to zobaczą
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::cunao::cunao:

Posted

[quote name='AgusiaP']Poprostu brak mi słów, ale się cieszę a jak się będą cieszyć dziewczynki jak to zobaczą
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::cunao::cunao:[/QUOTE]

Ja z tej radości to nie wiem co napisać mądrego. [B]JESTEŚCIE WSZYSCY KOCHANI[/B] :loveu:

Posted

[quote name='Angel']to juz psiaki maja wszystkie deklaracje ?[/QUOTE]

Brakowało im 50zł stałych deklaracji,Tośka-Poznań zadeklarowała 100zł czyli piesie mają komplet i trochę :multi:

Posted

Dziewczyny łącznie z deklaracją TOŚKA - POZNAŃ chłopaki są zabezpieczeni na zycher :multi::multi::multi:.
Spokojnie będziemy mogły wykastrować Argo :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Marinkaa']Dziewczyny łącznie z deklaracją TOŚKA - POZNAŃ chłopaki są zabezpieczeni na zycher :multi::multi::multi:.
Spokojnie będziemy mogły wykastrować Argo :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Dokładnie :multi: ale nie wiem czy on bedzie taki szczęśliwy z tego powodu :evil_lol: