ranias Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Kamila Proc']ja moge tylko podnosis watek[/QUOTE] A to też ważne dla naszych psiaków, dziękujemy :loveu: Quote
Marinka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Ranias i AgusiuP - jesteście wielkie :) - Dzięki Wam Argo i Marcel mają bezpieczne budki :) [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_113.gif[/IMG] Biorąc pod uwagę, że ja swoje zobowiązanie wpłacę dopiero 10 grudnia stan ich posiadania jeszcze wzrośnie :) Quote
Angel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ja z bazarku wplace kase :) tylko prosze PW z danymi. Quote
ranias Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Angel']ja z bazarku wplace kase :) tylko prosze PW z danymi.[/QUOTE] Wysłane :lol: Dziękujemy bardzo za pomoc :loveu: Quote
Marinka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 W poniedziałek powinien pójść przelew do Funi na kwotę 1005 złotych Funiu wystaw proszę rachunek na Stowarzyszenie Help Animals, bo musi być podkładka w razie kontroli - wszak pieniądze wpłacamy na ich konto :) Quote
Marinka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Kolejne 60 złotych popłynie do chłopaków z fb - spadek po Meli, która miała szczęście :) Quote
ranias Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ostatnimi czasy same dobre wieści na tych Argusiowo-Marcelowych wątkach :lol: Quote
Marinka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='ranias']Ostatnimi czasy same dobre wieści na tych Argusiowo-Marcelowych wątkach :lol:[/QUOTE] Oby tak było zawsze, a wieści coraz lepsze :) Quote
AgusiaP Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Marinkaa']Kolejne 60 złotych popłynie do chłopaków z fb - spadek po Meli, która miała szczęście :)[/QUOTE] Super, ale się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Aimez_moi Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Argulek.......ale Cioteczki o Ciebie dbaja.......:) Quote
wojtuś Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Super że Psiaki bezpieczne:) Wpłace deklarację po niedzieli za listopad i grudzień Pozdrawiam:) Quote
TOŚKA-POZNAŃ Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dopiszcie mnie na stałą dekalarcję dla chłopaków na 100,00 zł (wpłacę w poniedziałek). Chyba jestem skazana na dwupaki - mam już u Funii Polke i Rozi :-) Quote
AgusiaP Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='TOŚKA-POZNAŃ']Dopiszcie mnie na stałą dekalarcję dla chłopaków na 100,00 zł (wpłacę w poniedziałek). Chyba jestem skazana na dwupaki - mam już u Funii Polke i Rozi :-)[/QUOTE] Wow czy ja dobrze zrozumiałam Tośka 100 zł miesięczniej deklaracji??? :-o Jejku nie wiem jak Ci dziękować jesteś kochana :loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
AgusiaP Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='TOŚKA-POZNAŃ']no problem:-)[/QUOTE] Poprostu brak mi słów, ale się cieszę a jak się będą cieszyć dziewczynki jak to zobaczą :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::cunao::cunao: Quote
Angel Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 to jak teraz nie brakuje im juz ani grosza? :):loveu: Quote
ranias Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='AgusiaP']Poprostu brak mi słów, ale się cieszę a jak się będą cieszyć dziewczynki jak to zobaczą :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::cunao::cunao:[/QUOTE] Ja z tej radości to nie wiem co napisać mądrego. [B]JESTEŚCIE WSZYSCY KOCHANI[/B] :loveu: Quote
Angel Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Angel']to jak teraz nie brakuje im juz ani grosza? :):loveu:[/QUOTE] to juz psiaki maja wszystkie deklaracje ? Quote
ranias Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Angel']to juz psiaki maja wszystkie deklaracje ?[/QUOTE] Brakowało im 50zł stałych deklaracji,Tośka-Poznań zadeklarowała 100zł czyli piesie mają komplet i trochę :multi: Quote
Marinka Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Dziewczyny łącznie z deklaracją TOŚKA - POZNAŃ chłopaki są zabezpieczeni na zycher :multi::multi::multi:. Spokojnie będziemy mogły wykastrować Argo :multi::multi::multi: Quote
AgusiaP Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Marinkaa']Dziewczyny łącznie z deklaracją TOŚKA - POZNAŃ chłopaki są zabezpieczeni na zycher :multi::multi::multi:. Spokojnie będziemy mogły wykastrować Argo :multi::multi::multi:[/QUOTE] Dokładnie :multi: ale nie wiem czy on bedzie taki szczęśliwy z tego powodu :evil_lol: Quote
ranias Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 No i proszę jak pięknie się wszystko ułożyło :multi: Dobrze,że Arguś nieświadomy planów ;) Quote
Recommended Posts