Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daguś pływak pierwsza klasa. Aga, ja tu miałam nadzieję na Twoje fotki w basenie. Przy pierwszej fotce se pomyślałam, ze jak syrena prujesz pod wodą....

Posted

Dziewczyny......:) ja sie wody boje jak ognia. Gdy woda mi siega powyzej brzucha juz sie topie. A poza tym to basen tylko dla psiakow i instruktora. Teraz jedziemy w poniedzialek.

Posted

Moje zaprzyjaznianie z wode wygladaloby tak, ze bez reanimacji ani rusz........

Iljova.....:) ja sie po prostu boje wody a na przyjazn z zywiolem jestem za stara.....

• Upvote 1
Posted

Trener powiedzial, ze dopiero po szostej albo siodmej sesji noga moze zaczac pracowac lepiej. Umowilam Dagulca na stale plywanie co poniedzialek. Dzis juz plywal pol godziny z jedna przerwa 5 minutowa.

• Upvote 1
Posted

Aparatki

ja trzecia - też się głębokiej wody boję i nie ma mowy o pływaniu :(

a Daguś prawie jak foczka pływa :) ślicznie !

uczę się "nowego" komputera i zupełnie innego Windowsa.... za stara chyba na to jestem, ale zdołałam zainstalować Firefoxa i jestem ;)

wpłatę podam:

25,- Roland_De (18.05.)

Posted

U mnie deszcz padał od 17 maja i to nie takie kropienie tylko prawdziwa ulewa. Dzisiaj drugi dzień bez opadów, ale zimno i pochmurno. No jesień, kurde balans....