mari23 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Aimez_moi']Jakos smutno sie u Argusia zrobilo......[/QUOTE] bo finanse to najczęściej smutna "rzecz".... zwłaszcza, gdy kasy brakuje.... [quote name='funia']Tak .Ja też sprwdziłam .To Rudzik i Ksenia byłi z dołu . PS .Łapka jest na lekach więc jest ok ,ale już się kończą . POniedziałek lub wtorek jestem u wetki to dowiem się jak z tym suplementem . Wiecie ja już opadam z sił , Odebrane szczeniaki w koszmarnym stanie( pchły i robaki jadły je zywcem ,malutkie niespelna kilogramowe) i kolejna sunia w potrzebie dt ....[B]Chłop mnie już z domu wygania[/B]...[/QUOTE] funiu, nie martw się!!! ja mam podobnie, nawet apaszkę już sobie kupiłam odpowiednią, jak wygoni: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images65.fotosik.pl/349/917ca27850d3a6eamed.jpg[/IMG][/URL] jeszcze tylko muszę dokupić 14 takich - dla psiaków :cool3: Quote
Aimez_moi Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ale trzymasz ta chustke na razie w ukryciu czy juz ja nosisz?......:):) Quote
Iljova Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Będzie dobrze wierzę w to A jak dzisiaj mój kochany Argusiek >3 :-) Quote
ranias Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Jak już Was wszystkie powyrzucają, to się wprowadzicie do mnie..... Quote
Aimez_moi Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ta...... powyrzucaja....... a kto im bedzie dogadzal? kto obiadek ugotuje? kto w lozku ogrzeje? Raczej wyrzucenie sie nie bedzie kalkulowac....... Quote
mari23 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ale trzymasz ta chustke na razie w ukryciu czy juz ja nosisz?......:):)[/QUOTE] fotke wkleiłam, żeby weselej było i Funi, i nam, bo coś pisałaś, że tu na wątku smutno a chustkę założyłam, jak mąż zaczął marudzić, kiedy bernardyna z ulicy przygarnęłam....(akurat w tym dniu listonosz dostarczył;)) no to ja ( tyłem stojąc) mówię: skoro masz dość, to chyba się wynosić muszę.... i obrót.... zaczął się śmiać, no i było "po krzyku" ;) Quote
funia Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='mari23']fotke wkleiłam, żeby weselej było i Funi, i nam, bo coś pisałaś, że tu na wątku smutno a chustkę założyłam, jak mąż zaczął marudzić, kiedy bernardyna z ulicy przygarnęłam....(akurat w tym dniu listonosz dostarczył;)) no to ja ( tyłem stojąc) mówię: skoro masz dość, to chyba się wynosić muszę.... i obrót.... zaczął się śmiać, no i było "po krzyku" ;)[/QUOTE] Fajny mąż ...Mój nie jest tak wyrozumiały ...muszę wiele rzeczy robić a mówić trochę ,,inaczej,,tzn nie do końca prawdziwych ...zeby był spokój .On jjest rozważny a ja romantyczna:roll: Quote
mari23 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 (edited) [quote name='funia']Fajny mąż ...Mój nie jest tak wyrozumiały ...muszę wiele rzeczy robić a mówić trochę ,,inaczej,,tzn nie do końca prawdziwych ...zeby był spokój .On jjest rozważny a ja romantyczna:roll:[/QUOTE] z nas też taka para - ja zawsze byłam romantyczną marzycielką ( i takie są moje dzieci), a mąż - rozsądny i "chmurny"... i wcale nie wyrozumiały ( chyba, że dla siebie samego;)) niejeden raz mi te psy wytyka, ale ja to żartem zbywam :diabloti: niedawno mu powiedziałam, że jego też przecież przygarnęłam, że jest jak Hektor - stary, ciągłe warczący, ale kochany..... no i wytrąciłam mu "broń", przestał..... i tak często jest.... przywykłam i ja, i on :evil_lol: albo kiedyś mówi, że jak wracam z pracy, to najpierw się z psami witam.... pytam więc go: a czy ty tak się cieszysz z mojego powrotu, jak one? a on na to wskazując leżącego na pleckach psiaka: "to co, mam się wywalić do góry jajami, jak on? " - no to spróbuj, będzie wesoło! - odpowiedź była i koniec kłótni... Edited November 18, 2013 by mari23 Quote
AgusiaP Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Dziewczyny moja wpłata jeszcze nie doszła? wysłałam 6.11. widzę, że na pokwitowaniu mam nie wpisany mój nick i że to na Argo i Marcela...Agnieszka K.P. Dąbrowa Górnicza Quote
funia Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='mari23']z nas też taka para - ja zawsze byłam romantyczna marzycielką ( i takie są moje dzieci), a mąż - rozsądny i "chmurny"... i wcale nie wyrozumiały ( chyba, że dla siebie samego;)) niejeden raz mi te psy wytyka, ale ja to żartem zbywam ;) niedawno mu powiedziałam, że jego tez przecież przygarnęłam, że jest jak Hektor - stary, ciągłe warczący, ale kochany..... no i wytrąciłam mu "broń", przestał..... i tak często jest.... przywykłam i ja, i on ;) albo kiedyś mówi, że ja wracam z pacy, to najpierw sie z psami witam.... pytam więc go: a czy ty tak się cieszysz z mojego powrotu, jak one? a on na to wskazując leżącego na pleckach psiaka: "to co, mam sie wywalić do góry ja jami, jak on? " - spróbuj, będzie wesoło! - odpowiedź była i koniec kłótni...[/QUOTE] No nieżle się uśmiałam zwłaszczcza z ostatniego zdania :evil_lol: Spróbuje ,ale on jest wydaje mi się z innej gliny lepiony ...CZasem się zastanawiam co ja w nim widziałam ...Mówię o tym głośno a on mówi ,,co ja [B]se [/B]wziąłem ,,W domu nazywają mnie Wiolą od Willas :roll: Było trochę awantury za kolejną przywleczona sunie ...ona stara i biedna mówię ,,,a on na to ,ze on też biedny ... WIęc powiedziałam ,ze dostaje za nia pieniadze .Wtedy się zgodził ale to oczywiście nie prawda wcale .... Quote
mari23 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='AgusiaP']Dziewczyny moja wpłata jeszcze nie doszła? wysłałam 6.11. widzę, że na pokwitowaniu mam nie wpisany mój nick i że to na Argo i Marcela...Agnieszka K.P. Dąbrowa Górnicza[/QUOTE] a ja szukam po wątkach i Marinkę pytam czy wie, od kogo wpłata ;) jasne, że doszła! :) już dopełniam formalności: 60,- AgusiaP za XI (08.11.) Quote
AgusiaP Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='mari23']a ja szukam po wątkach i Marinkę pytam czy wie, od kogo wpłata ;) jasne, że doszła! :) już dopełniam formalności: 60,- AgusiaP za XI (08.11.)[/QUOTE] Dziękuję i przepraszam, że nie było nicku i na kogo, ale się spieszyłam ;) Quote
mari23 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='funia']No nieżle się uśmiałam zwłaszczcza z ostatniego zdania :evil_lol: Spróbuje ,ale on jest wydaje mi się z innej gliny lepiony ...CZasem się zastanawiam co ja w nim widziałam ...Mówię o tym głośno a on mówi ,,co ja [B]se [/B]wziąłem ,,W domu nazywają mnie Wiolą od Willas :roll: Było trochę awantury za kolejną przywleczona sunie ...ona stara i biedna mówię ,,,a on na to ,ze on też biedny ... WIęc powiedziałam ,ze dostaje za nia pieniadze .Wtedy się zgodził ale to oczywiście nie prawda wcale ....[/QUOTE] ja też jestem Violettą Villas nazywana.... i mam na to jedną tylko odpowiedź: [B]chciałabym dorównać VV, ale niestety nie potrafię tak pięknie śpiewać! [/B] [quote name='AgusiaP']Dziękuję i przepraszam, że nie było nicku i na kogo, ale się spieszyłam ;)[/QUOTE] ależ to Tobie należy się podziękowanie !!!! a przepraszać nie masz za co, pomyłka, przeoczenie - każdemu zdarzyć się może.... Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Funiu.....:) ja wiem, ze masz duzo pracy ale pamietasz aby zapytac o ten Apto-flex Argusia? Quote
mari23 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='Aimez_moi']Funiu.....:) ja wiem, ze masz duzo pracy ale pamietasz aby zapytac o ten Apto-flex Argusia?[/QUOTE] rozmawiałam przed paroma minutami z funia telefonicznie - ciężki dzień miała.... :( interwencje oczywiście :( dopiero do domu dotarła.... podaję wpłatę dla Argusia i Marcelka: 25,- Roland_DE (18.11.) Quote
ranias Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 czy doczekamy czasów bez interwencji........ Quote
Marinka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Dziewczyny proszę podajcie wypłatę z konta chłopaków za * wrzesień * październik bo stan konta znów jest bez tego nieaktualny :( Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 O kurcze....do mnie tylko dociera ile chlopaki maja na minusie........ Quote
mari23 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='Marinka']Dziewczyny proszę podajcie wypłatę z konta chłopaków za * wrzesień * październik bo stan konta znów jest bez tego nieaktualny :([/QUOTE] za wrzesień było 700 złotych, za październik - 710 złotych Quote
Marinka Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='mari23']za wrzesień było 700 złotych, za październik - 710 złotych[/QUOTE] No to nieźle jesteśmy w plecy :( :( :( Po powrocie z pracy uzupełnię to smutne rozliczenie Quote
ranias Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']To ile chlopaki dwa maja dlugu?[/QUOTE] tak dużo,że musimy non stop zapychać z bazarkami.....;) Quote
Recommended Posts