Marinka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Też jestem ciekawa do którego miesiąca mamy zapłacone. Rozliczenie znów jest niepełne? Quote
mari23 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='funia']Marysiu za listopad ( chyba) Za pażdziernik dostałam.( tak mi sie wydaje )[/QUOTE] tak, przelew był 4 października, wydaje mi się, że 1 pies był z góry ( za październik) a drugi - z dołu, za wrzesień, tylko nie pamiętam, który jak był platny, ale od początku tak było, może Marinka pamięta, na początku wątku też pewnie jest (jestem w pracy, dokumenty w domu ;)) Quote
ranias Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 bardzo te płatności skomplikowane....nie da się jakoś tak zrobić,żeby płatność była dla 2 z góry czy tam z dołu, ale razem Quote
Aimez_moi Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 A ja to sie juz w ogole na tym nie znam......dociera do mnie tylko ile chlopaki maja dlugu...... Quote
ranias Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 No i jak tam chłopaki nasze z płatnościami? Quote
Aimez_moi Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Na pewno nasze Dwie Madre Ciotuchny........:):) dadza sobie rade bo na nas pod tym wzgledem nie mozna liczyc...... Quote
mari23 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Aimez_moi']Na pewno nasze Dwie Madre Ciotuchny........:):) dadza sobie rade bo na nas pod tym wzgledem nie mozna liczyc......[/QUOTE] chyba we trzy musimy ten problem rozwiązać : funia, Marinka i ja ;) jakby to powiedział Wania: "Biez pał litra nie razbieriosz" ;) ;) (rosyjski to był mój ulubiony przedmiot :)) Quote
Aimez_moi Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ciekawe jak tam chlopak z ta lapinka? Quote
ranias Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 lepiej to chyba z tą łapką nie będzie, oby się tylko nie pogorszyło.....:roll: Quote
Aimez_moi Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Caly czas mam nadzieje, ze mozna Mu bedzie podawac Apto-flex....... ma bardzo dobre opinie.....:) Quote
Marinka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='mari23']tak, przelew był 4 października, wydaje mi się, że 1 pies był z góry ( za październik) a drugi - z dołu, za wrzesień, tylko nie pamiętam, który jak był platny, ale od początku tak było, może Marinka pamięta, na początku wątku też pewnie jest (jestem w pracy, dokumenty w domu ;))[/QUOTE] Oba psiaki były zawsze opłacane razem Quote
ranias Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 pewnie łapeczka bolesna, jak się rozchodzi to może mniej dokucza..... Quote
funia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Marinka']Oba psiaki były zawsze opłacane razem[/QUOTE] Tak .Ja też sprwdziłam .To Rudzik i Ksenia byłi z dołu . PS .Łapka jest na lekach więc jest ok ,ale już się kończą . POniedziałek lub wtorek jestem u wetki to dowiem się jak z tym suplementem . Wiecie ja już opadam z sił , Odebrane szczeniaki w koszmarnym stanie( pchły i robaki jadły je zywcem ,malutkie niespelna kilogramowe) i kolejna sunia w potrzebie dt ....Chłop mnie już z domu wygania... Quote
Aimez_moi Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Bo coraz czesciej ten ogrom nieszczesc psich nas po prostu przerasta.....:( Quote
mari23 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='funia']Tak .Ja też sprwdziłam .To Rudzik i Ksenia byłi z dołu . PS .Łapka jest na lekach więc jest ok ,ale już się kończą . POniedziałek lub wtorek jestem u wetki to dowiem się jak z tym suplementem . Wiecie ja już opadam z sił , Odebrane szczeniaki w koszmarnym stanie( pchły i robaki jadły je zywcem ,malutkie niespelna kilogramowe) i kolejna sunia w potrzebie dt ....Chłop mnie już z domu wygania...[/QUOTE] czyli za listopad mamy czas do końca listopada, tak, funiu? Quote
funia Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='mari23']czyli za listopad mamy czas do końca listopada, tak, funiu?[/QUOTE] Tak ,według nowej ,,umowy ,,bedzie do końca listopada za listopad . Do końca grudnia za grudzień itd. Za chłopaków było zawsze na hotelowanie ( czyli z góry )ale moze być tak jak pisałam z dołu . Tylko mam prośbe by było to przed 5 kazdego miesiąca bo mam ustawione płatności i w tym miesiącu już musiałam się niezle nagimnastykować by to poplacić . Quote
mari23 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='funia']Tak ,według nowej ,,umowy ,,bedzie do końca listopada za listopad . Do końca grudnia za grudzień itd. Za chłopaków było zawsze na hotelowanie ( czyli z góry )ale moze być tak jak pisałam z dołu . Tylko mam prośbe by było to przed 5 kazdego miesiąca bo mam ustawione płatności i w tym miesiącu już musiałam się niezle nagimnastykować by to poplacić .[/QUOTE] i udało Ci się - gratulacje :):loveu: bo mnie się w tym miesiącu nie udało:( Quote
Aimez_moi Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Jakos smutno sie u Argusia zrobilo...... Quote
Recommended Posts