Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Marysiu za listopad ( chyba)
Za pażdziernik dostałam.( tak mi sie wydaje )[/QUOTE]

tak, przelew był 4 października, wydaje mi się, że 1 pies był z góry ( za październik) a drugi - z dołu, za wrzesień, tylko nie pamiętam, który jak był platny, ale od początku tak było, może Marinka pamięta, na początku wątku też pewnie jest
(jestem w pracy, dokumenty w domu ;))

Posted

[quote name='Aimez_moi']Na pewno nasze Dwie Madre Ciotuchny........:):) dadza sobie rade bo na nas pod tym wzgledem nie mozna liczyc......[/QUOTE]

chyba we trzy musimy ten problem rozwiązać : funia, Marinka i ja ;)

jakby to powiedział Wania: "Biez pał litra nie razbieriosz" ;) ;) (rosyjski to był mój ulubiony przedmiot :))

Posted

[quote name='mari23']tak, przelew był 4 października, wydaje mi się, że 1 pies był z góry ( za październik) a drugi - z dołu, za wrzesień, tylko nie pamiętam, który jak był platny, ale od początku tak było, może Marinka pamięta, na początku wątku też pewnie jest
(jestem w pracy, dokumenty w domu ;))[/QUOTE]

Oba psiaki były zawsze opłacane razem

Posted

[quote name='Marinka']Oba psiaki były zawsze opłacane razem[/QUOTE]
Tak .Ja też sprwdziłam .To Rudzik i Ksenia byłi z dołu .

PS .Łapka jest na lekach więc jest ok ,ale już się kończą .
POniedziałek lub wtorek jestem u wetki to dowiem się jak z tym suplementem .
Wiecie ja już opadam z sił ,
Odebrane szczeniaki w koszmarnym stanie( pchły i robaki jadły je zywcem ,malutkie niespelna kilogramowe) i kolejna sunia w potrzebie dt ....Chłop mnie już z domu wygania...

Posted

[quote name='funia']Tak .Ja też sprwdziłam .To Rudzik i Ksenia byłi z dołu .

PS .Łapka jest na lekach więc jest ok ,ale już się kończą .
POniedziałek lub wtorek jestem u wetki to dowiem się jak z tym suplementem .
Wiecie ja już opadam z sił ,
Odebrane szczeniaki w koszmarnym stanie( pchły i robaki jadły je zywcem ,malutkie niespelna kilogramowe) i kolejna sunia w potrzebie dt ....Chłop mnie już z domu wygania...[/QUOTE]

czyli za listopad mamy czas do końca listopada, tak, funiu?

Posted

[quote name='mari23']czyli za listopad mamy czas do końca listopada, tak, funiu?[/QUOTE]
Tak ,według nowej ,,umowy ,,bedzie do końca listopada za listopad .
Do końca grudnia za grudzień itd.
Za chłopaków było zawsze na hotelowanie ( czyli z góry )ale moze być tak jak pisałam z dołu .
Tylko mam prośbe by było to przed 5 kazdego miesiąca bo mam ustawione płatności i w tym miesiącu już musiałam się niezle nagimnastykować by to poplacić .

Posted

[quote name='funia']Tak ,według nowej ,,umowy ,,bedzie do końca listopada za listopad .
Do końca grudnia za grudzień itd.
Za chłopaków było zawsze na hotelowanie ( czyli z góry )ale moze być tak jak pisałam z dołu .
Tylko mam prośbe by było to przed 5 kazdego miesiąca bo mam ustawione płatności i w tym miesiącu już musiałam się niezle nagimnastykować by to poplacić .[/QUOTE]

i udało Ci się - gratulacje :):loveu:
bo mnie się w tym miesiącu nie udało:(