ranias Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 no ale pamiętacie,że chłopaki mają ponad 600zł długu, żeby wyszli na prostą musimy się pogimnastykować .... Quote
Aimez_moi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ale popatrz optymistycznie polowe juz mamy......i fantow na drugi bazarek takze.......:):) Quote
ranias Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ja zawsze optymistycznie patrzę i wiem,że ze wszystkim sobie poradzimy :lol: Quote
Aimez_moi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Jakos bedziemy probowac.....:):) Po Nowym Roku wysle nastepna paczke.....tylko teraz musicie mi napisac co tam wlozyc abym ja stresu nie miala i zostalo kupione..... Quote
ranias Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Aimez_moi']Jakos bedziemy probowac.....:):) Po Nowym Roku wysle nastepna paczke.....tylko teraz musicie mi napisac co tam wlozyc abym ja stresu nie miala i zostalo kupione.....[/QUOTE] tak jest pani rzeczniczko...:lol: Quote
ranias Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Chyba musimy poczekać aż bazarki się skończą i wtedy zobaczymy, co się cieszyło największym wzięciem...:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Spoko poczekamy....... Ciekawe czy sa jakies wiesci od wetki o apto-flexie? Quote
funia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='ranias']może funia już coś wie.....[/QUOTE] Nie ,nie wiem dziewczyny wybaczcie ale wczoraj byłyśmy na dwóch interwencjach u psiaków zmarzłyśmy na kość i nie było na to czasu .Rece opadają na to co ludzie robią ze zwierzętami ,,,,, Dowiem się .Dam znać , Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Grzecznie i spokojnie sobie poczekamy. Ten Apto-flex jest caly czas dostepny.....:) Quote
mari23 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='ranias']no ale pamiętacie,że chłopaki mają ponad 600zł długu, żeby wyszli na prostą musimy się pogimnastykować ....[/QUOTE] właśnie się gimnastykuję od kilkunastu dni, bo nie mam z czego zapłacić funi za październik :( rozsyłam pisma po firmach.... ani grosza pomocy :( :( Quote
ranias Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='mari23']właśnie się gimnastykuję od kilkunastu dni, bo nie mam z czego zapłacić funi za październik :( rozsyłam pisma po firmach.... ani grosza pomocy :( :([/QUOTE] pomoc zwierzętom nie dla wszystkich jest priorytetem, zresztą nie wiem co nim jest, przecież na dobrą sprawę to i człowiek dla wielu też niewiele wart..... Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Mari......:) Sloneczko popatrz bazarek dla chlopakow mamy.....troche kasy juz jest....damy rade. Bedzie dobrze.....:) Quote
mari23 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='ranias']pomoc zwierzętom nie dla wszystkich jest priorytetem, zresztą nie wiem co nim jest, przecież na dobrą sprawę to i człowiek dla wielu też niewiele wart.....[/QUOTE] oj, święta prawda :( [quote name='Aimez_moi']Mari......:) Sloneczko popatrz bazarek dla chlopakow mamy.....troche kasy juz jest....damy rade. Bedzie dobrze.....:)[/QUOTE] i od razu się uśmiechnęłam :) i wpłatę jedną na wyciągu znalazłam: 50,- mtf zalesie (12.11.) Quote
ranias Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='Aimez_moi']Mari......:) Sloneczko popatrz bazarek dla chlopakow mamy.....troche kasy juz jest....damy rade. Bedzie dobrze.....:)[/QUOTE] no tak, optymizm przede wszystkim....damy radę.... Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 No przeciez damy rade........ no Kobitki Moje co nie? Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 JA po Nowym Roku wedlug ustalen z Ranias jakas malutka paczuszke znow wysle...... zmolestujemy Marinke na nastepny bazarek przed Swietami....... Quote
mari23 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='Aimez_moi']No przecież damy rade........ no Kobitki Moje co nie?[/QUOTE] my - tak, ale czy funia da radę poczekać na kasę.... :( jak tylko się uzbiera jakiś "zapas", od razu przeleję pożyczając od innych piesków..... na razie nie bardzo jest od kogo pożyczyć :( Quote
funia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Zróbmy tak .... Ja nie muszę mieć pieniędzy z góry .Mogą być z dołu ,abym dostała zawsze do piątego kazdego miesiąca bo do tego dnia musze opłacić bank . W hurtowni wet.mam co miesiąc spore faktury za karmę i niestety tam też już po terminie . WIęc niech bedzie tak. Za listopad do 5 grudnia Za grudzień do 5 stycznia itd. Myślę ,ze ta k bedzie dobrze.Co ? Quote
funia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='mari23']właśnie się gimnastykuję od kilkunastu dni, bo nie mam z czego zapłacić funi za październik :( rozsyłam pisma po firmach.... ani grosza pomocy :( :([/QUOTE] Marysiu za listopad ( chyba) Za pażdziernik dostałam.( tak mi sie wydaje ) Quote
Recommended Posts