Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jakos bedziemy probowac.....:):)
Po Nowym Roku wysle nastepna paczke.....tylko teraz musicie mi napisac co tam wlozyc abym ja stresu nie miala i zostalo kupione.....[/QUOTE]

tak jest pani rzeczniczko...:lol:

Posted

[quote name='ranias']może funia już coś wie.....[/QUOTE]
Nie ,nie wiem dziewczyny wybaczcie ale wczoraj byłyśmy na dwóch interwencjach u psiaków zmarzłyśmy na kość i nie było na to czasu .Rece opadają na to co ludzie robią ze zwierzętami ,,,,,
Dowiem się .Dam znać ,

Posted

[quote name='ranias']no ale pamiętacie,że chłopaki mają ponad 600zł długu, żeby wyszli na prostą musimy się pogimnastykować ....[/QUOTE]

właśnie się gimnastykuję od kilkunastu dni, bo nie mam z czego zapłacić funi za październik :(
rozsyłam pisma po firmach.... ani grosza pomocy :( :(

Posted

[quote name='mari23']właśnie się gimnastykuję od kilkunastu dni, bo nie mam z czego zapłacić funi za październik :(
rozsyłam pisma po firmach.... ani grosza pomocy :( :([/QUOTE]

pomoc zwierzętom nie dla wszystkich jest priorytetem, zresztą nie wiem co nim jest, przecież na dobrą sprawę to i człowiek dla wielu też niewiele wart.....

Posted

[quote name='ranias']pomoc zwierzętom nie dla wszystkich jest priorytetem, zresztą nie wiem co nim jest, przecież na dobrą sprawę to i człowiek dla wielu też niewiele wart.....[/QUOTE]

oj, święta prawda :(

[quote name='Aimez_moi']Mari......:) Sloneczko popatrz bazarek dla chlopakow mamy.....troche kasy juz jest....damy rade. Bedzie dobrze.....:)[/QUOTE]

i od razu się uśmiechnęłam :)

i wpłatę jedną na wyciągu znalazłam:

50,- mtf zalesie (12.11.)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Mari......:) Sloneczko popatrz bazarek dla chlopakow mamy.....troche kasy juz jest....damy rade. Bedzie dobrze.....:)[/QUOTE]

no tak, optymizm przede wszystkim....damy radę....

Posted

[quote name='Aimez_moi']No przecież damy rade........ no Kobitki Moje co nie?[/QUOTE]

my - tak, ale czy funia da radę poczekać na kasę.... :(
jak tylko się uzbiera jakiś "zapas", od razu przeleję pożyczając od innych piesków..... na razie nie bardzo jest od kogo pożyczyć :(

Posted

Zróbmy tak ....
Ja nie muszę mieć pieniędzy z góry .Mogą być z dołu ,abym dostała zawsze do piątego kazdego miesiąca bo do tego dnia musze opłacić bank .
W hurtowni wet.mam co miesiąc spore faktury za karmę i niestety tam też już po terminie .
WIęc niech bedzie tak.
Za listopad do 5 grudnia
Za grudzień do 5 stycznia itd.

Myślę ,ze ta k bedzie dobrze.Co ?

Posted

[quote name='mari23']właśnie się gimnastykuję od kilkunastu dni, bo nie mam z czego zapłacić funi za październik :(
rozsyłam pisma po firmach.... ani grosza pomocy :( :([/QUOTE]
Marysiu za listopad ( chyba)
Za pażdziernik dostałam.( tak mi sie wydaje )