Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Argo dostał niesterydowy ,przeciwbólowy lek .NA razie na 5 dni.Wetka mói ,ze niestety pozostało tylko podawanie leku od bólu ....Nic więcej ona nie zrobi .:roll:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Funiu....zabij mnie ale ja glupia jestem....tego sie zoperowac nie da?[/QUOTE]
Z tego co ja zaczaiłam to nie ...Bo to jest ,raz ze ryzyko bez gwarancji ...a dwa ,ze moze być nawet gorzej ...
ALe aby być na 100 % pewnym to zapytam we wtorek .
Mam troche we łbie namieszane bo mamy kolejnego świra ,który zamęcza zwierzęta i z tym związane perypetie .Mój mózg już chyba wiele wiadomości nie przyjmuje bo za dużo było ostatnio jazdy .
MOze zajrzycie na ich wątek ?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248435-Ich-%C5%BCycie-to-strach-g%C5%82od-i-ciag%C5%82e-rozmna%C5%BCanie?p=21520071#post21520071[/URL]

Takie biedne suczynki i psiaki ....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dowiedz sie jak bedziesz miala okazje bo na tych lekach przeciwbolowych to chlopak dlugo nie pojedzie......[/QUOTE]
NO właśnie mówiła ,ze na tych można długo .Bo one nie działają na wątrobę jak sterydy .Aczkolwiek wiadomo to lek ,który obojetny nie jest .
Dała mi do zrozumienia ,ze ona więcej nic już tu nie poradzi .

Posted

[quote name='ranias']i jak tu pomóc Argusiowi?[/QUOTE]

ech, same zmartwienia :( :(
coś choruje nam Arguś ostatnio :(

dotarły wpłaty:
40,- zachary (06.11.)
10,- dorota1 dla Argo (07.11.)

Posted

To się podaje chyba przez całe życie pieska,p[COLOR=#000000][FONT=verdana]o zabiegach ortopedycznych, w dysplazjach stawów, w osteoarthritis, podczas objawów bólowych pochodzenia stawowego – jako wsparcie leczenia. Wzmacnia stawy, zapobiega dalszemu postępowaniu arthrosis i koi ból z nim związany.[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Aimez_moi']To co nam pozostaje? Pchac te leki? A jest takie cos jak
[URL]http://allegro.pl/aptus-apto-flex-500-ml-wspomaga-stawy-psa-kota-i3678738603.html[/URL]
moze Mu to pomoc?[/QUOTE]
Bardzo ciekawe ,Zapytam jej .Dzieki kochane !

Posted

[h=2][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.png[/IMG][/h][COLOR=#000000][INDENT]Robi się również nieciekawie finansowo u Argo i MArcela .Brakuje już na co miesieczne opłaty .Wielkie dzieki ,ze trwacie z nami przez cały ten czas .
Myślę jednk ,ze na ostro od nowa trzeba się wziąść za ogłoszenia bo bedzie nieciekawie .Moze na jakichś nowych portalach ?
Argo i dziadek zaraz bedą szczepieni .Dochodzą dodatkowe kwoty za leki Argo na łapkę .[/INDENT]
[/COLOR]

Posted

NIe ,nie ma tragedii.Za listopad pewnie niedługo dostanę ,ale martwię się bo Marysia już biedna nie wie jak łatać te wszystkie dziury zważywszy na to ,ze ludzie się wykruszają ...

Posted

[quote name='Aimez_moi']A to spoko. Listopad jest prawie w polowie. A mamy tez bazarek dla chlopakow do 24 listopada i pare groszy wpadnie......[/QUOTE]

...już teraz mamy 352 złote....trzymajmy kciuki aby wszystko się sprzedało :)