Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ta akurat......:) a Twoje zakupy na bazarku to takie dietetyczne powiedzialabym........ Quote
ranias Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 muszę pozwolić rozwinąć się innym klientom....żeby sie od razu nie wystraszyli...:razz: Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Tak bym chciala aby choc polowe rzeczy sie sprzedalo....... Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='ranias']wszystko się sprzeda....:lol:[/QUOTE] Chcialabym posiadac TWOJ optymizm........ Quote
mari23 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='ranias']wszystko się sprzeda....:lol:[/QUOTE] ja już zrobiłam zakupy ;) a teraz podam wpłaty: 10,- grzenka za XI (04.11.) 50,- Aimez_moi (04.11.) 40,- ranias (04.11.) Quote
ranias Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Marcelkowy sekretarz to zawsze sprytnie przemyci informacje finansowe...;) Quote
Kamila Proc Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='ranias']wszystko się sprzeda....:lol:[/QUOTE] jesli my kupimy Quote
Aimez_moi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Kamila Proc']jesli my kupimy[/QUOTE] Nie stresujcie mnie juz.......:(:( Quote
ranias Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 rzecznik nie może mieć stresu, bo musi mieć jasność myślenia :lol: Quote
Aimez_moi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Rzecznik piesia Marcelka Slodkiego Puchatego a nie bazarku....... Quote
ranias Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Aimez_moi']Rzecznik piesia Marcelka Slodkiego Puchatego a nie bazarku.......[/QUOTE] to i tak na jedno wychodzi...:lol: Quote
ranias Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Aimez_moi']A jak sie bazarek nie uda?[/QUOTE] uda się :lol: Quote
funia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Niestety widzę ,ze Argo cierpi na tą łapkę ,Zadzwonie do wetki .Nie wiem czy mozna tak bez końca podwać mu leki od bólu tym brdziej ,ze są to chyba sterydy . JAk j ą rozchodzi to jest lepiej ,ale ogólnie problem jest . Quote
mari23 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='funia']Niestety widzę ,ze Argo cierpi na tą łapkę ,Zadzwonie do wetki .Nie wiem czy mozna tak bez końca podwać mu leki od bólu tym brdziej ,ze są to chyba sterydy . JAk j ą rozchodzi to jest lepiej ,ale ogólnie problem jest .[/QUOTE] biedny Argus - on nie jest przeciez staruszkiem, a juz takie dolegliwości :( jest wpłata dla Argusia i Marcelka: 40,- Marek M. z Szydłowca (05.11.) Quote
ranias Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='funia']Niestety widzę ,ze Argo cierpi na tą łapkę ,Zadzwonie do wetki .Nie wiem czy mozna tak bez końca podwać mu leki od bólu tym brdziej ,ze są to chyba sterydy . JAk j ą rozchodzi to jest lepiej ,ale ogólnie problem jest .[/QUOTE] Masz funiu jakieś wieści od wetki? Quote
Aimez_moi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Funiu.....jak tam wetka? Juz cos wiecie? Quote
funia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Niestety miała zabieg i nie mogłąm się połaczyć powtórnie .Z rana zadzwonie .Obawiam się ,ze tylko leki od bólu zostaną ...kiedyś mówiła ze dłuższe podawanie moze uszkodzić wątrobe .Nie wiem sama jak to bedzie . Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Musimy chlopaka wspierac......lekami...miloscia i dobrym jedzonkiem.....:):) Quote
Kamila Proc Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='ranias']to środkowe najważniejsze...:lol:[/QUOTE] czy Argus tak samo sadzi? Quote
Recommended Posts