Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem że nie piszę tu często, ale cały czas śledzę losy Argo i Marcela , ...
[B]nic nie da się zrobić??? czy to już postanowione ???? czy to się rozbija wszystko o kasę ??? za mało wpłat ???[/B]
może trzeba zmienić tytuł ... prosić o pomoc ...

ja nie mogę za dużo pomóc, nas w Szydłowcu jest 4 osoby , a ilość psów w dalszym ciągu nie do ogarnięcia ...
ale mogę zadeklarować skromne 10 zł / miesięcznie .... wiem że to nic nie zmienia ale może ...

z szydłowieckich bazarków deklaruję opłacenie pakietu ogłoszeń dla Argo i Marcela ....
boszeee... ale się porobiło ....

Posted

[quote name='ranias']Na pierwszej stronie
DEKLARACJE STAŁE:

MTF zalesie - 25 zł.
Aimez_moi - 10 zł.

ja wpłacam 20zł.
Ale to za mało[/QUOTE]

Ja mam 60zł deklaracji stałej na Argo a nie jest to zapisane

Posted

[quote name='AgusiaP']Argo chyba nie ma kompletu deklaracji a jak jest z Marcelkiem? Mogę prosić link do jego wątku?[/QUOTE]

Marcelina staruszek kochany, taki cudny na ostatnim zdjęciu

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173646-Marcel-staruszek-z-Szydłowca-z-dużą-raną-na-głowie-([/url]

Posted

[quote name='ranias']Marcelina staruszek kochany, taki cudny na ostatnim zdjęciu

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173646-Marcel-staruszek-z-Szydłowca-z-dużą-raną-na-głowie-([/url][/QUOTE]

Dziękuje bardzooooooooooooooo

Posted

wpłaty są też od innych osób , spoza dogo ... /...chyba .../ ... bo psy są pod opieką fundacji ...
.. chyba chodzi tak jak pisała Marinkaa o cięcie kosztów ...

.. masakra ... Argo i Marcel już rok szukają domków ...

Posted

[quote name='AgusiaP']Nie można przejąć Argo i Marcelka od Fundacji i płacić bezpośrednio funi? Przepraszam, że pytam, ale szukam jakiegoś rozwiązania :oops::oops::oops:[/QUOTE]

A ja nie zdążyłam napisać tego pytania, bo też tak pomyślałam.Tylko czy będziemy mieć na tyle deklaracji?

Posted

[quote name='ranias']A ja nie zdążyłam napisać tego pytania, bo też tak pomyślałam.Tylko czy będziemy mieć na tyle deklaracji?[/QUOTE]

Musimy spróbować. Musimy dla nich to zrobić. Tylko czy tak można zrobić???

Posted

Nie znam się na tych wszystkich procedurach, ale myślę,że wszystko rozbija się o kasę.Potrzeba nam 750zł
ranias 20+20=40zł
MTF zalesie 25 +25=50zł
Aimez_moi 10+10=20zł
Jeżeli tak, to brakuje [B]640zł[/B]

Posted

[quote name='ranias']Nie znam się na tych wszystkich procedurach, ale myślę,że wszystko rozbija się o kasę.Potrzeba nam 750zł
ranias 20+20=40zł
MTF zalesie 25 +25=50zł
Aimez_moi 10+10=20zł
Jeżeli tak, to brakuje [B]640zł[/B][/QUOTE]

Funia 50zł- brakuje [B]590zł[/B]