ranias Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias.... a jak tam polowania Twoich kociamberkow?[/QUOTE] Udane..myszy i ptaki...teraz trochę łatwiej zapanować nad tym,żeby nie przynosiły do domu tylko zostawiały na parapecie....:roll: Quote
mari23 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='ranias']Udane..myszy i ptaki...teraz trochę łatwiej zapanować nad tym,żeby nie przynosiły do domu tylko zostawiały na parapecie....:roll:[/QUOTE] właśnie dzisiaj spotkałam dziewczynę, która mieszka od roku daleko, u teściów.... z ubolewaniem opowiadała o ich 2 kotach ( wykastrowane kocury), które skutecznie polują na wiewiórki czarne i rude w pobliskim lesie, przynosza je pod dom i zjadają w całości zostawiając tylko kitkę :( dobrze, że moje koty nie wychodzą, a psy nie polują ( Hektora nie licząc, ten kota i jeża zawsze gotów upolować :( ) Quote
ranias Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Nie wiedziałam,że kot jest w stanie upolować wiewiórkę...:roll: koty to drapieżniki, mali zabójcy...czytałam kiedyś,że kotom jedzącym ulubione danie pokazywano małe szczury, kot przerywał jedzenie, zabijał szczura i wracał do jedzenia. Moje kecie są wysterylizowane, wychodzą z domu, no i polują.... Quote
Aimez_moi Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='Kamila Proc']ja tego nie czytam[/QUOTE] Ale dlaczego nie? To chyba dobrze, ze kotki radza sobie jak moga.......:) i Ranias ma przeglad tygodnia....:) Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Kamila Proc']o matuchno....[/QUOTE] A ja jestem ciekawa co dzis bylo na parapecie...... Quote
ranias Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Aimez_moi']A ja jestem ciekawa co dzis bylo na parapecie......[/QUOTE] flaki....:roll: Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 O popatrz....to juz nic widac nie bylo?...... Quote
ranias Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Aimez_moi']O popatrz....to juz nic widac nie bylo?......[/QUOTE] tylko flaki trudne do identyfikacji..... Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 No pewnie bo jak to okreslic....... A swoja droga to takie wolowe to ja lubie...... Quote
ranias Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Aimez_moi']No pewnie bo jak to okreslic....... A swoja droga to takie wolowe to ja lubie......[/QUOTE] a dla mnie to jedno z niewielu dań, których nie jadam... Quote
mari23 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Aimez_moi']No pewnie bo jak to okreslic....... A swoja droga to takie wolowe to ja lubie......[/QUOTE] [quote name='ranias']a dla mnie to jedno z niewielu dań, których nie jadam...[/QUOTE] mnie na samą myśl o takim daniu jest niedobrze..... Quote
funia Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Arguś nie taki święty i on upolował moją kotke :shake:Rozprawił jej skórkę aż do mięsa i pozbawił jednego cycuszka .... Także instynkt do takich sprawek ma . ALe pominąwszy to i lanie na wszystko co tylko stoi to pies cudny . Quote
Aimez_moi Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Zaraz......zaraz....to sa wypadki przy pracy.....zobaczcie co dalej napisala Funia....... Pies cudny to jest.....:):) Quote
ranias Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Arguś jest cudny, a tamto wydarzenie to działanie uboczne....:roll: Quote
mari23 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='ranias']lejek i cyckoman....:roll:[/QUOTE] no raz się zdarzyło i już mu łatkę przypięli.... ;) no, może co do lejka, to nie raz, ale mojemu Biedusiowi w laniu i tak nie dorówna nigdy, bo choć Bieduś malutki, to leje za trzech, albo i czterech ( jest chory na moczówkę i ma duuuuuużo latek już ) a oto wieści finansowe: 15,- Marinka z bazarku 1/2 z 30 zł (28.10.) Quote
Kamila Proc Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='ranias']lejek i cyckoman....:roll:[/QUOTE] zabojcza mieszanka Quote
Recommended Posts