ranias Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='mari23']mówiła, że to córka, ale trudno w to uwierzyć a może Marinka ma np. 21 lat i dlatego pisze, że już nie ma 20 lat.... ;) ;) wprawdzie to watek Marcelka wciąż kręci sie wokół jedzenia i umięśnienia, ale przypomniał mi się kolejny "małżeński" dowcip ;) dlaczego panienki są szczuplejsze od mężatek? - panienka patrzy, co ma w lodówce i.... idzie do łóżka - mężatka patrzy, co ma w łózku i.... idzie do lodówki dobrze, że nasi mężowie na dogo nie wchodzą ;) ;)[/QUOTE] czasem szkoda,że nie wchodzą...dogomania całkiem babska...:lol: Quote
mari23 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='ranias']czasem szkoda,że nie wchodzą...dogomania całkiem babska...:lol:[/QUOTE] znam dwóch naprawdę wspaniałych dogomaniaków: MariuszPP i mąż carycy26 ( zapomniałam jego nicku), który zawsze w przesympatyczny sposób zaprasza na bazarki żony :) ilość może niewielka, ale za to JAKOŚĆ.... :) Quote
Aimez_moi Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 A jest jeszcze Maciek777 z Psanatorium i wlasciciel labusia.....:) I Bavesis chyba.......robiacy bazarki..... Quote
ranias Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='ranias']Małżeństwo siedzi przed gabinetem lekarza, choruje mąż.Lekarz prosi żonę i mówi,że mąż ma dużą szansę na wyzdrowienie. - Musi pani odciążyć męża maksymalnie. Posiłki do łóżka, pilot pod ręką, seks codziennie, żadnych kłótni , problemów.Uśmiech i spokój. Żona wychodzi i mąż pyta, co mówił lekarz. - Niedługo umrzesz- odpowiada żona. Uśmiałam się do łez.....:lol:[/QUOTE] powtórzę to jeszcze, bo mnie dzisiaj od rana śmieszy... Quote
mari23 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='Aimez_moi']A jest jeszcze Maciek777 z Psanatorium i wlasciciel labusia.....:) I Bavesis chyba.......robiacy bazarki.....[/QUOTE] mam nadzieje, że Maciek777 mi wybaczy..... oczywiści i on się do tego nielicznego, ale wspaniałego jakościowo grona zalicza Quote
Aimez_moi Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Ranias.....:) ale to tylko zycie jest....:) Quote
mari23 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) ale to tylko zycie jest....:)[/QUOTE] "bo życie przerosło kabaret"..... to tekst Olgi Lipińskiej..... chyba w każdej dziedzinie prawdziwe..... Quote
Kamila Proc Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']A jest jeszcze Maciek777 z Psanatorium i wlasciciel labusia.....:) I Bavesis chyba.......robiacy bazarki.....[/QUOTE] a Zmysl? taki sie mi kojarzy Quote
Marinka Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [quote name='ranias']Małżeństwo siedzi przed gabinetem lekarza, choruje mąż.Lekarz prosi żonę i mówi,że mąż ma dużą szansę na wyzdrowienie. - Musi pani odciążyć męża maksymalnie. Posiłki do łóżka, pilot pod ręką, seks codziennie, żadnych kłótni , problemów.Uśmiech i spokój. Żona wychodzi i mąż pyta, co mówił lekarz. - Niedługo umrzesz- odpowiada żona. Uśmiałam się do łez.....:lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt:Ja też :) [quote name='mari23']no właśnie też się zdziwiłam, jak to napisała, bo dokładnie na tyle wygląda :) widziałam ją przecież, jak mi Maję przywiozły razem z Anią.....[/QUOTE] Tia :) Marysiu ja naprawdę mam w domu lustro i za cholerę nie chce mnie ono okłamać :placz: [quote name='mari23']mówiła, że to córka, ale trudno w to uwierzyć a może Marinka ma np. 21 lat i dlatego pisze, że już nie ma 20 lat.... ;) ;) wprawdzie to watek Marcelka wciąż kręci sie wokół jedzenia i umięśnienia, ale przypomniał mi się kolejny "małżeński" dowcip ;) dlaczego panienki są szczuplejsze od mężatek? - panienka patrzy, co ma w lodówce i.... idzie do łóżka - mężatka patrzy, co ma w łózku i.... idzie do lodówki dobrze, że nasi mężowie na dogo nie wchodzą ;) ;)[/QUOTE] I znowu ryczę ze śmiechu :roflt::roflt::roflt::roflt::) Super :) Quote
ranias Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Marinko, Ty tam uważaj nawet ze śmiechem...musisz zdrowieć, bo tu robota się szykuje.....:lol: Quote
Marinka Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Jest jeden plus....mam dwa tygodnie zwolnienia....chyba się zanudzę na śmierć...dwa dni leżenia w łózku to jak dla mnie o dwa dni za długo....więc jakby co sklecę bazarek :) Quote
Kamila Proc Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 rzeczywiscie taka posucha mezczyzn na dogo? Quote
ranias Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 czasem trzeba zwolnić i pomyśleć o prorytecie w swoim życiu, czyli o sobie- ciekawe dlaczego tego nie robię :roll: Quote
Marinka Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [quote name='ranias']czasem trzeba zwolnić i pomyśleć o prorytecie w swoim życiu, czyli o sobie- ciekawe dlaczego tego nie robię :roll:[/QUOTE] Nigdy nawet nie zadałam sobie tego pytania....ale co tam.... [quote name='Kamila Proc']bo latwo sie radzi innym[/QUOTE] Święte słowa :) Quote
Kamila Proc Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 w kazdym razie musisz sie zaczac oszczedzac Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Tak.....my wszystkie sie oszczedzamy......przez mala chwilke a pozniej wszystko po staremu leci...... Quote
mari23 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']Tak.....my wszystkie sie oszczedzamy......przez mala chwilke a pozniej wszystko po staremu leci......[/QUOTE] właśnie tak.... oszczędzanie się - to najlepiej nam wychodzi jako dobra rada dla innych ;) ale Marinka odpocznie, ma L-4 od pracy ( dobrze, że nie od dogomanii ;)) Quote
Kamila Proc Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 dostalam przed chwila piekna paczuszke, dziekuje:calus: Quote
Marinka Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [INDENT] [CENTER][FONT=comic sans ms][I][B]Kochani zakończyła się już XV edycja bazarku dla 5 ogonków.[/B][/I][/FONT] [/CENTER] [FONT=comic sans ms][I][B]Uzbierałyśmy [SIZE=4]180,60 [/SIZE]złotych i już tradycyjnie[/B][/I][/FONT] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/107064-ranias"][COLOR=indigo][FONT=&]ranias[/FONT][/COLOR][/URL] [FONT=comic sans ms][I][B]dla równego rachunku uzupełnia tę kwotę o [COLOR=#ff0000]19,40[/COLOR] złotych co daje sumę[/B][/I][/FONT] [COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=comic sans ms][I][B][SIZE=4]200[/SIZE] złotych.[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Tak więc każdy z pięciu ogonków wzbogacił swe konto o 40 złotych :smile: [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]*[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28"]Argo [/URL]wzbogacił się o 40 złotych[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][COLOR=#ff0000][B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B][/COLOR] [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]Mari23 bardzo prosimy o potwierdzenie również na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247120-PROSIMY-O-POTWIERDZENIA%21XVI-dla-5-ogonk%C3%B3w-Dla-Pa%C5%84-Pan%C3%B3w-Dzieci-%29ROZLICZAMY-%29?p=21446266#post21446266"]bazarku[/URL][/B][/COLOR] [/INDENT] Quote
Nemko Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Wyslalam info i wyslalam pieniazki. Prosze o potwierdzenie, czy juz doszly. Quote
Aimez_moi Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='Kamila Proc']dostalam przed chwila piekna paczuszke, dziekuje:calus:[/QUOTE] No co Ty? Powaznie? Quote
ranias Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Poważnie to jest tak...Cekuladę sie robi z kakaowca.Kakaowiec jest drzewem.Drzewo to roślina. [B]wniosek: cekulada to sałatka[/B] :evil_lol: Quote
Kamila Proc Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Aimez_moi']No co Ty? Powaznie?[/QUOTE] nawet bardzo powaznie Quote
Recommended Posts