Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mari23']mówiła, że to córka, ale trudno w to uwierzyć

a może Marinka ma np. 21 lat i dlatego pisze, że już nie ma 20 lat.... ;) ;)

wprawdzie to watek Marcelka wciąż kręci sie wokół jedzenia i umięśnienia, ale przypomniał mi się kolejny "małżeński" dowcip ;)

dlaczego panienki są szczuplejsze od mężatek?
- panienka patrzy, co ma w lodówce i.... idzie do łóżka
- mężatka patrzy, co ma w łózku i.... idzie do lodówki

dobrze, że nasi mężowie na dogo nie wchodzą ;) ;)[/QUOTE]

czasem szkoda,że nie wchodzą...dogomania całkiem babska...:lol:

Posted

[quote name='ranias']czasem szkoda,że nie wchodzą...dogomania całkiem babska...:lol:[/QUOTE]

znam dwóch naprawdę wspaniałych dogomaniaków: MariuszPP i mąż carycy26 ( zapomniałam jego nicku), który zawsze w przesympatyczny sposób zaprasza na bazarki żony :)

ilość może niewielka, ale za to JAKOŚĆ.... :)

Posted

[quote name='ranias']Małżeństwo siedzi przed gabinetem lekarza, choruje mąż.Lekarz prosi żonę i mówi,że mąż ma dużą szansę na wyzdrowienie.
- Musi pani odciążyć męża maksymalnie. Posiłki do łóżka, pilot pod ręką, seks codziennie, żadnych kłótni , problemów.Uśmiech i spokój.
Żona wychodzi i mąż pyta, co mówił lekarz.
- Niedługo umrzesz- odpowiada żona.

Uśmiałam się do łez.....:lol:[/QUOTE]

powtórzę to jeszcze, bo mnie dzisiaj od rana śmieszy...

Posted

[quote name='Aimez_moi']A jest jeszcze Maciek777 z Psanatorium i wlasciciel labusia.....:)
I Bavesis chyba.......robiacy bazarki.....[/QUOTE]

mam nadzieje, że Maciek777 mi wybaczy..... oczywiści i on się do tego nielicznego, ale wspaniałego jakościowo grona zalicza

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) ale to tylko zycie jest....:)[/QUOTE]

"bo życie przerosło kabaret"..... to tekst Olgi Lipińskiej.....
chyba w każdej dziedzinie prawdziwe.....

Posted

[quote name='ranias']Małżeństwo siedzi przed gabinetem lekarza, choruje mąż.Lekarz prosi żonę i mówi,że mąż ma dużą szansę na wyzdrowienie.
- Musi pani odciążyć męża maksymalnie. Posiłki do łóżka, pilot pod ręką, seks codziennie, żadnych kłótni , problemów.Uśmiech i spokój.
Żona wychodzi i mąż pyta, co mówił lekarz.
- Niedługo umrzesz- odpowiada żona.

Uśmiałam się do łez.....:lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt:Ja też :)

[quote name='mari23']no właśnie też się zdziwiłam, jak to napisała, bo dokładnie na tyle wygląda :)
widziałam ją przecież, jak mi Maję przywiozły razem z Anią.....[/QUOTE]

Tia :) Marysiu ja naprawdę mam w domu lustro i za cholerę nie chce mnie ono okłamać :placz:

[quote name='mari23']mówiła, że to córka, ale trudno w to uwierzyć

a może Marinka ma np. 21 lat i dlatego pisze, że już nie ma 20 lat.... ;) ;)

wprawdzie to watek Marcelka wciąż kręci sie wokół jedzenia i umięśnienia, ale przypomniał mi się kolejny "małżeński" dowcip ;)

dlaczego panienki są szczuplejsze od mężatek?
- panienka patrzy, co ma w lodówce i.... idzie do łóżka
- mężatka patrzy, co ma w łózku i.... idzie do lodówki

dobrze, że nasi mężowie na dogo nie wchodzą ;) ;)[/QUOTE]

I znowu ryczę ze śmiechu :roflt::roflt::roflt::roflt::)
Super :)

Posted

Jest jeden plus....mam dwa tygodnie zwolnienia....chyba się zanudzę na śmierć...dwa dni leżenia w łózku to jak dla mnie o dwa dni za długo....więc jakby co sklecę bazarek :)

Posted

[quote name='ranias']czasem trzeba zwolnić i pomyśleć o prorytecie w swoim życiu, czyli o sobie- ciekawe dlaczego tego nie robię :roll:[/QUOTE]

Nigdy nawet nie zadałam sobie tego pytania....ale co tam....

[quote name='Kamila Proc']bo latwo sie radzi innym[/QUOTE]

Święte słowa :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Tak.....my wszystkie sie oszczedzamy......przez mala chwilke a pozniej wszystko po staremu leci......[/QUOTE]

właśnie tak....
oszczędzanie się - to najlepiej nam wychodzi jako dobra rada dla innych ;)

ale Marinka odpocznie, ma L-4 od pracy ( dobrze, że nie od dogomanii ;))

Posted

[INDENT] [CENTER][FONT=comic sans ms][I][B]Kochani zakończyła się już XV edycja bazarku dla 5 ogonków.[/B][/I][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=comic sans ms][I][B]Uzbierałyśmy [SIZE=4]180,60 [/SIZE]złotych i już tradycyjnie[/B][/I][/FONT] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/107064-ranias"][COLOR=indigo][FONT=&amp]ranias[/FONT][/COLOR][/URL] [FONT=comic sans ms][I][B]dla równego rachunku uzupełnia tę kwotę o [COLOR=#ff0000]19,40[/COLOR] złotych co daje sumę[/B][/I][/FONT] [COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=comic sans ms][I][B][SIZE=4]200[/SIZE] złotych.[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]Tak więc każdy z pięciu ogonków wzbogacił swe konto o 40 złotych :smile:

[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]*[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28"]Argo [/URL]wzbogacił się o 40 złotych[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][COLOR=#ff0000][B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B][/COLOR]

[/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]Mari23 bardzo prosimy o potwierdzenie również na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247120-PROSIMY-O-POTWIERDZENIA%21XVI-dla-5-ogonk%C3%B3w-Dla-Pa%C5%84-Pan%C3%B3w-Dzieci-%29ROZLICZAMY-%29?p=21446266#post21446266"]bazarku[/URL][/B][/COLOR]
[/INDENT]