Aimez_moi Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Argo.....) trzymaj sie chlopie i niczym nie przejmuj! Quote
ranias Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='funia']Chyba na dzień dzisiejszy to bedzie coś lekko ponad 100zł . Plus kolejne RTG po niedzieli .[/QUOTE] Funiu, obiecałam wpłacić 100zł na leczenie Argusia.Gdybyś mi podała na pw konto lecznicy, to mogłabym wpłacić tytułem Pies Argo...Jeżeli tak się da zrobić oczywiście..... Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Argo mocno trzymam kciuki za zdjatko......:) Quote
mari23 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Aimez_moi']Argo.....) trzymaj sie chlopie i niczym nie przejmuj![/QUOTE] bywało już gorzej, prawda, Argusiu? ;) wpłynęło: 40,- zachary za IX (05.09.) Quote
ranias Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 ja też pomiziam i cmoknę w pysio :lol: Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='Kamila Proc']czyli dzisiaj?[/QUOT Mhy......czekamy spokojnie..... Quote
ranias Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='Aimez_moi'][quote name='Kamila Proc']czyli dzisiaj?[/QUOT Mhy......czekamy spokojnie.....[/QUOTE] Czekamy, oby wieści były dobre..... Quote
ranias Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 teraz czekamy na wieści o Argusiu.... Quote
handzia Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Na zdjęcie jedziemy jutro. Będzie już coś wiadomo więcej. Trzymajcie kciuki cioteczki :) Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Trzymam bardzo mocno.....:) Bedzie dobrze. Quote
funia Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Jesteśmy już po . Zrobiono dwa zdjęcia RTG z którego jedno wyszło rozmazane bo nam się poruszył w trakcie .MIałyśmy powtórzyć (jest to strasznie trudne zadanie bo pies leży wysoko i w dwóch nienaturalnych pozycjach ..jest też bardzo wystraszony ),ale niestety ja wczoraj robiłam sobie dwa zdjęcia RTG i nie chciałam ryzykować piatego w ciągu dwóch dni . Takze zdjęcie z jednym ujęciem bedzie powtórzone za kilka tygodni . Te ,które wyszły według wetki nie są złe .Widać odwapnienia ,ale decyzja i ostateczny opis nalezy do radiologa .Niestety ,ale lepiej nie bedzie .... Dostał leki na 10 dni ,gdy je bierze nie kuleje i nie popiskuje .Jego łokieć ,,trzaska ,,jak wetka poruszała jego łąpą. Biedak strasznie się bał . Dziękuje niezwodnej handzi za pomoc w trzymaniu Argunia i jej odwagi w przyjmowaniu na siebie promieni RTG:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 O Boziu......znaczy bedzie dobrze.....:):) Quote
Kamila Proc Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 no to nie jest zle... poza tym Waszym naswietleniem Quote
Aimez_moi Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Zagladam do dzielnego piesia.....:) Quote
mari23 Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='Aimez_moi']Zagladam do dzielnego piesia.....:)[/QUOTE] ja też zaglądam, ciesze się, że wieści z RTG nie są dramatyczne jest wpłata dla Argusia i Marcelka: 50,- mtf zalesie (09.09.) Quote
funia Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='ranias']a co z płatnością?[/QUOTE] Włąśnie .... Jest juz koncowa faktura .I tu pytanie do Mari 23 .Ile zostało pieniązków z tych co handzia robiłą bazrek i wysłała do SHA? Wtedy oszacujemy brakującą cześc , Rachunek opiewa na 180 zł ( bez paru groszy ) Quote
Recommended Posts