Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Chyba na dzień dzisiejszy to bedzie coś lekko ponad 100zł .
Plus kolejne RTG po niedzieli .[/QUOTE]

Funiu, obiecałam wpłacić 100zł na leczenie Argusia.Gdybyś mi podała na pw konto lecznicy, to mogłabym wpłacić tytułem Pies Argo...Jeżeli tak się da zrobić oczywiście.....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Argo.....) trzymaj sie chlopie i niczym nie przejmuj![/QUOTE]

bywało już gorzej, prawda, Argusiu? ;)

wpłynęło:
40,- zachary za IX (05.09.)

Posted

Jesteśmy już po .
Zrobiono dwa zdjęcia RTG z którego jedno wyszło rozmazane bo nam się poruszył w trakcie .MIałyśmy powtórzyć (jest to strasznie trudne zadanie bo pies leży wysoko i w dwóch nienaturalnych pozycjach ..jest też bardzo wystraszony ),ale niestety ja wczoraj robiłam sobie dwa zdjęcia RTG i nie chciałam ryzykować piatego w ciągu dwóch dni .
Takze zdjęcie z jednym ujęciem bedzie powtórzone za kilka tygodni .
Te ,które wyszły według wetki nie są złe .Widać odwapnienia ,ale decyzja i ostateczny opis nalezy do radiologa .Niestety ,ale lepiej nie bedzie ....
Dostał leki na 10 dni ,gdy je bierze nie kuleje i nie popiskuje .Jego łokieć ,,trzaska ,,jak wetka poruszała jego łąpą.
Biedak strasznie się bał .
Dziękuje niezwodnej handzi za pomoc w trzymaniu Argunia i jej odwagi w przyjmowaniu na siebie promieni RTG:eviltong:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Zagladam do dzielnego piesia.....:)[/QUOTE]

ja też zaglądam, ciesze się, że wieści z RTG nie są dramatyczne

jest wpłata dla Argusia i Marcelka:

50,- mtf zalesie (09.09.)

Posted

[quote name='ranias']a co z płatnością?[/QUOTE]
Włąśnie ....
Jest juz koncowa faktura .I tu pytanie do Mari 23 .Ile zostało pieniązków z tych co handzia robiłą bazrek i wysłała do SHA?
Wtedy oszacujemy brakującą cześc ,
Rachunek opiewa na 180 zł ( bez paru groszy )