Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Argo za to apetyt ma zawsze.
Na dniach kupimy Arthroflex bo Handzia zakończyła bazarek .
Argo utyka ,ale nie jakoś mocno .Biega swobodnie więc chyba bólu nie czuje .Kończą sie wit.które mu kupiłam i trzeba bedzie zrobic zakup.

Posted

[quote name='funia']Argo za to apetyt ma zawsze.
Na dniach kupimy Arthroflex bo Handzia zakończyła bazarek .
Argo utyka ,ale nie jakoś mocno .Biega swobodnie więc chyba bólu nie czuje .Kończą sie wit.które mu kupiłam i trzeba bedzie zrobic zakup.[/QUOTE]
Jeszcze nie rozliczyłam do końca bazarku, ale lek można już kupić. Część pieniędzy już wpłynęła, więc mogę zapłacić.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Pewnie tak....ale teraz juz chyba chlodniej jest?[/QUOTE]

u mnie jeden dzień - wczoraj, choć po burzy okropnej, ale było fajnie.... dzisiaj znów upał wrócił :(

a tak "przy okazji" - to dzisiaj ostatni dzień miesiąca, więc poszły pieniążki za naszych wspaniałych chłopaków - razem 710 złotych

Posted

Argo przyjmuje juz trzeci dzień Arhtroflex w płynie oraz wit. w proszku .
Wetka pytała co z kontrolnym RTG bo trzeba powtórzyc niedługo ...
Pamietajmy ,ze niewykluczyła tfu,tfu sprawy nowotworowej :shake:

Aktualne zadłużenie u wetki 100 zł .
Ja zapłaciłam za Arthroflex 163..95 zł
I witaminy Dolfos Multical 500g 10,92 zł

Posted

Zakończyłam mój bazarek. Na konto Argusia wpłacam 252,50 zł.
Marysiu, potwierdź jak pieniążki dotrą :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245125-Koniec-rozliczamy-dla-Argo-i-innych-psiak%C3%B3w-do-16-go-lipca-Zapraszamy[/url]!!!
Z tych pieniążków trzeba będzie opłacić wizytę i rentgen u lekarza oraz Arhroflex kupony w hurtowni. Funia poda kwoty i prześle faktutry :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']A dlaczego Julian?[/QUOTE]
Kazdy z moich psów z czasem dostaje jakiś przydomek lub zdrobnienie .Przeważnie zaczyna mój mąz....
Dlaczego Julian ??
Bo Argo -Arguś -Argulek -Julek no i lubi bardzo jak wołam Juliaaaaan :evil_lol:

Ps .Saba ,która już w DS .Była Sabcią ,Sabunią a na koniec została Bącini ....Od Sabuńci ..Jakoś tak nam wychodzi a psom się chyba podoba .
MOja Funia zwana jest Fuńci ,Niańci a przewąznie Nianina z akcentem przedłuzonym na aaaaaaaa.Ale wariactwa:eviltong:

Druga sunia zwana KOKO zdrobniale nazywa się Kokunci ,Kokuncisiuńci ...Boze ja jestem chora ....