Aimez_moi Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 No tak .....:) kwiaty jak nic.....martwię się, że mogą Jej przeszkadzać w polowaniu.......:) Quote
Aimez_moi Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='ranias']A u mnie teraz 35 stopni w cieniu.....:shake:[/QUOTE] Współczuje....... przy takim upale nawet myśleć się nie chce...... Quote
ranias Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='Aimez_moi']Współczuje....... przy takim upale nawet myśleć się nie chce......[/QUOTE] i nie ma apetytu.....:eviltong: Quote
funia Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Argo za to apetyt ma zawsze. Na dniach kupimy Arthroflex bo Handzia zakończyła bazarek . Argo utyka ,ale nie jakoś mocno .Biega swobodnie więc chyba bólu nie czuje .Kończą sie wit.które mu kupiłam i trzeba bedzie zrobic zakup. Quote
Aimez_moi Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Kamila Proc']i tak macie tam zabawnie[/QUOTE] To lepiej nizby miało byc smutno.....:) Quote
handzia Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='funia']Argo za to apetyt ma zawsze. Na dniach kupimy Arthroflex bo Handzia zakończyła bazarek . Argo utyka ,ale nie jakoś mocno .Biega swobodnie więc chyba bólu nie czuje .Kończą sie wit.które mu kupiłam i trzeba bedzie zrobic zakup.[/QUOTE] Jeszcze nie rozliczyłam do końca bazarku, ale lek można już kupić. Część pieniędzy już wpłynęła, więc mogę zapłacić. Quote
Kamila Proc Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Aimez_moi']To lepiej nizby miało byc smutno.....:)[/QUOTE] to jest prawda Quote
Aimez_moi Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Odwiedzam lovelaska naszego......:) A jak tam Jego polowania na fruwajki? Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Pewnie tak....ale teraz juz chyba chlodniej jest? Quote
mari23 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Aimez_moi']Pewnie tak....ale teraz juz chyba chlodniej jest?[/QUOTE] u mnie jeden dzień - wczoraj, choć po burzy okropnej, ale było fajnie.... dzisiaj znów upał wrócił :( a tak "przy okazji" - to dzisiaj ostatni dzień miesiąca, więc poszły pieniążki za naszych wspaniałych chłopaków - razem 710 złotych Quote
funia Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Dzisiaj uswiadomiłam sobie ,ze Argo zwany Julianem jest u mnie 3 lata i cztery miesiace:crazyeye: Quote
funia Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Argo przyjmuje juz trzeci dzień Arhtroflex w płynie oraz wit. w proszku . Wetka pytała co z kontrolnym RTG bo trzeba powtórzyc niedługo ... Pamietajmy ,ze niewykluczyła tfu,tfu sprawy nowotworowej :shake: Aktualne zadłużenie u wetki 100 zł . Ja zapłaciłam za Arthroflex 163..95 zł I witaminy Dolfos Multical 500g 10,92 zł Quote
Aimez_moi Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='funia']Dzisiaj uswiadomiłam sobie ,ze Argo zwany Julianem jest u mnie 3 lata i cztery miesiace:crazyeye:[/QUOTE] A dlaczego Julian? Quote
mari23 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 wpłaty dla Argo: 20,- MariuszPP dla Argo za VII i VIII (29.07.) 50,- Marta Anna M. dla Argo (31.07.) Quote
Kamila Proc Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='funia']Dzisiaj uswiadomiłam sobie ,ze Argo zwany Julianem jest u mnie 3 lata i cztery miesiace:crazyeye:[/QUOTE] szmat czasu Quote
handzia Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Zakończyłam mój bazarek. Na konto Argusia wpłacam 252,50 zł. Marysiu, potwierdź jak pieniążki dotrą :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245125-Koniec-rozliczamy-dla-Argo-i-innych-psiak%C3%B3w-do-16-go-lipca-Zapraszamy[/url]!!! Z tych pieniążków trzeba będzie opłacić wizytę i rentgen u lekarza oraz Arhroflex kupony w hurtowni. Funia poda kwoty i prześle faktutry :) Quote
Aimez_moi Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Rewelacyjny wynik.....:) Handzia jestes Aniołem.....:) Quote
funia Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Aimez_moi']A dlaczego Julian?[/QUOTE] Kazdy z moich psów z czasem dostaje jakiś przydomek lub zdrobnienie .Przeważnie zaczyna mój mąz.... Dlaczego Julian ?? Bo Argo -Arguś -Argulek -Julek no i lubi bardzo jak wołam Juliaaaaan :evil_lol: Ps .Saba ,która już w DS .Była Sabcią ,Sabunią a na koniec została Bącini ....Od Sabuńci ..Jakoś tak nam wychodzi a psom się chyba podoba . MOja Funia zwana jest Fuńci ,Niańci a przewąznie Nianina z akcentem przedłuzonym na aaaaaaaa.Ale wariactwa:eviltong: Druga sunia zwana KOKO zdrobniale nazywa się Kokunci ,Kokuncisiuńci ...Boze ja jestem chora .... Quote
Kamila Proc Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 no to sie wyjasnilo troche z tym Julianem... to mila choroba Quote
Recommended Posts