Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Boze co sie dzieje.....Marcel nie reaguje na obroze....Argo sponiewieral kociamberka.... Rudzik w zlej formie...... za duzo tego...[/QUOTE]

lawina jakaś...... :(

wpłaty dotarły dla Argusia i Marcela:
10,- grzenka (28.06.)
40,- Marinka (28.06.)
60,- Marinka na antyszczek (28.06.)
50,- Marta Anna M. z Celestynowa (01.07.)
60,- Agusia P. (01.07.)
40,- Marek M. (01.07.)

Posted

Opis jest .

[B]Dwa duże obszary zaniku w przysrodkowym kłykciu[/B] .szpara stawowa jest idealnie czysta .Nie wykluczone zmiany pourazowe bez widocznych zmian w ukł.szkielet.
Zalecana kontrola RTG za 6 tyg.

Posted

Jutro zakupie mu z zalecenia wetki fosforan wapnia (witAD3(E))w naszej hurtowni gdzie kupuje karmę .Tam sa dobre ceny .

Koniecznie na już musi przyjmowac z przerwami 10 dniowymi
[B]Arthrofos[/B](DOLFOS)
LUB
[B]Artroflex w płynie [/B]( dosyć drogi )

Posted

[quote name='ranias']A te lekarstwa to na receptę?[/QUOTE]

Nie .Jutro będe w hurtowni to zapytam o cenę .
Ale to pierwsze nie jest drogie ,ale te drugie już niestety od 50 zł do ponad 100zł .Zorientuje się i ddam znac ,

Posted

tak na szybko w internecie to pierwsze lekarstwo ok.38zł za 90 tabletek, drugie 117zł 250ml i w jakimś sklepie promocja 143zł 500ml. Porównamy jak u Ciebie...

Posted

Z tego co wiem co ten w plynie chyba silniejszy jest ale podawanie dosyc krotko......w tabletki to juz ja podaje swojemu Dagusiowi profilaktycznie.....pisalamk juz kiedys o tym Dolfosie....

Posted

[INDENT]Udało na się w Żorach stworzyć Stowarzyszenie dla zwierząt i serdecznie zapraszam do naszych podopiecznych:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243190-Żorskie-Stowarzyszenie-dla-Zwierząt-Jesteśmy-dla-Zwierząt!!!?p=21045445#post21045445"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243190-Żorskie-Stowarzyszenie-dla-Zwierząt-Jesteśmy-dla-Zwierząt!!!?p=21045445#post21045445
[/COLOR][/URL]
ciągle nas mało, więc każda osoba na wagę złota :smile: [/INDENT]

Posted

Jedno już kupiłam na drugie niestety nie mam by załozyć ...
Niestety w hurtowni padł system i nie podali cen ,tylko na oko ...
Na oko te wit .jakieś 15 zł (kupiłam )
Na oko arthroflex jakies 130 zł 500 ml .

Jutro podjade się rozliczyć bo brałam też karmę .Więc jutro na bank podam ceny .
Wiecie ,ze mam wielki problerm z oszustka i to zabiera mi wiele czasu......

Posted

Zabijcie ....kotka zszywana dzisiaj drugi raz ,szwy się rozwalają bo skóra jak sito ,rany szarpane sie zle goja i martwica się wdała ...nie miałam jak pojechac do hurtowni ....