Aimez_moi Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Bazarek....bazarek....a ja juz sie martwie czy dobrze pojdzie i sie fanciki sprzedadza..... Quote
Aimez_moi Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='ranias']złote serduszko najważniejsze....:lol:[/QUOTE] Taaaa........ a jak sie nie sprzeda to bedzie przypal.....:( Quote
Marinka Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [CENTER][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]Kochani :smile: Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na XV już edycję Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]fanty [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]ofiarowała nasza kochana ranias i [SIZE=5]tym razem również Aimez_moi[/SIZE] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]:loveu: [B][I][COLOR=#ff0000] Znajdziecie tu coś dla Pań, Panów i Dzieci, Łasuchów i Psiaków :smile: [/COLOR][/I][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244142-XV-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w-DlaPA%C5%83-PAN%C3%93W-DZICI-Lasuch%C3%B3w%2128-05-g-21-30?p=20939013#post20939013"][B]TUTAJ[/B][/URL] [IMG]http://www.ludolettre.qc.ca/apprenants/cchenard/img34.gif[/IMG] [IMG]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTOmliPVRdrU9X6ffmik2coRWPKr-HIijtdlmlNAqetrqmIxKJsDw[/IMG][/CENTER] Quote
ranias Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Aimez_moi']Taaaa........ a jak sie nie sprzeda to bedzie przypal.....:([/QUOTE] bedzie ok...:lol: Quote
Aimez_moi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='ranias']bedzie ok...:lol:[/QUOTE] Mam taka nadzieje.....:) Quote
ranias Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 i w ramach porannego spaceru odwiedzam Argusia...:lol: Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 A przypomnialam sobie, ze Argo namietnie na fruwajki poluje....... Funiu....:) nadal? Quote
Aimez_moi Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Jak tam chlopak dzisiaj? Podobno bardzo leje....... Quote
funia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aimez_moi']Jak tam chlopak dzisiaj? Podobno bardzo leje.......[/QUOTE U nas nie ...Od rana upał byl spory .Wynioslam sobie poduszki na taras i poszlam po papieroska ,przychodze a on obsikał mi poduszki ,ławke i przed ławka ... Argo ma taka maniere ,ze wszystko co stoi na jego drodze musi byc olane . Jest kochany ,ale ma ten minus za to .Wie ,ze nie wolno ale i tak to robi .To jest silniejsze od niego . Quote
funia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aimez_moi']A przypomnialam sobie, ze Argo namietnie na fruwajki poluje....... Funiu....:) nadal?[/QUOTE] W domu jest mniej tego tałatajstwa bo krzaczorów takich nie ma.ALe tam w hoteliku było pod lasem i krzaków w bród więc on bez przerwy łapał i kłapał.Na serio bałam sie ,ze w końcu cos go ugryzie . Quote
Aimez_moi Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Mhy.....wyobrazam sobie Argusia ze spuchnietym ozorkiem.....:) Funiu...:) a jak tam Twoje odchudzanie? Bo ja to juz chyba taka gruba zostane....nic na mnie nie dziala....:( Quote
ranias Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Aimez_moi']Mhy.....wyobrazam sobie Argusia ze spuchnietym ozorkiem.....:) Funiu...:) a jak tam Twoje odchudzanie? Bo ja to juz chyba taka gruba zostane....nic na mnie nie dziala....:([/QUOTE] a ja zaczynam trening od przyszłego poniedziałku...:lol: takie mam postanowienie...:roll: Quote
ranias Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 szóstka weidera, tak to sie chyba nazywa, swego czasu ćwiczyłam i były efekty... Quote
funia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aimez_moi']Mhy.....wyobrazam sobie Argusia ze spuchnietym ozorkiem.....:) Funiu...:) a jak tam Twoje odchudzanie? Bo ja to juz chyba taka gruba zostane....nic na mnie nie dziala....:([/QUOTE] Jestem szersza niz dłuższa.....Wstyd po prostu wstyd .Tyle razy sobie obiecywałam .... Quote
mari23 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='funia']Jestem szersza niz dłuższa.....Wstyd po prostu wstyd .Tyle razy sobie obiecywałam ....[/QUOTE] nie przejmuj się, funiu! jest nas więcej :) ja też sobie obiecywałam..... ale wolę słodycze, niż zgrabną figurę ;) zanim coś słodkiego przegryzę, podam jeszcze wpłaty: 40,- Marek M. z Szydłowca (04.06.) 10,- dorota1 (10.06.) 50,- mtf zalesie (10.06.) 60,- AgusiaP za maj (10.06.) Quote
Aimez_moi Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='ranias']oj, te cekulady....:roll:[/QUOTE] Ranias.....:) na bazarku jest taka jedna.....:) Taki stozek..... Quote
Recommended Posts