Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]Kochani :smile: Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na XV już edycję
Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5][B][I][COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]fanty [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]ofiarowała nasza kochana ranias i [SIZE=5]tym razem również Aimez_moi[/SIZE] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/I][/B]:loveu:
[B][I][COLOR=#ff0000]
Znajdziecie tu coś dla Pań, Panów i Dzieci, Łasuchów i Psiaków :smile:

[/COLOR][/I][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244142-XV-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w-DlaPA%C5%83-PAN%C3%93W-DZICI-Lasuch%C3%B3w%2128-05-g-21-30?p=20939013#post20939013"][B]TUTAJ[/B][/URL]

[IMG]http://www.ludolettre.qc.ca/apprenants/cchenard/img34.gif[/IMG]

[IMG]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTOmliPVRdrU9X6ffmik2coRWPKr-HIijtdlmlNAqetrqmIxKJsDw[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jak tam chlopak dzisiaj? Podobno bardzo leje.......[/QUOTE

U nas nie ...Od rana upał byl spory .Wynioslam sobie poduszki na taras i poszlam po papieroska ,przychodze a on obsikał mi poduszki ,ławke i przed ławka ...
Argo ma taka maniere ,ze wszystko co stoi na jego drodze musi byc olane .
Jest kochany ,ale ma ten minus za to .Wie ,ze nie wolno ale i tak to robi .To jest silniejsze od niego .

Posted

[quote name='Aimez_moi']A przypomnialam sobie, ze Argo namietnie na fruwajki poluje.......
Funiu....:) nadal?[/QUOTE]
W domu jest mniej tego tałatajstwa bo krzaczorów takich nie ma.ALe tam w hoteliku było pod lasem i krzaków w bród więc on bez przerwy łapał i kłapał.Na serio bałam sie ,ze w końcu cos go ugryzie .

Posted

Mhy.....wyobrazam sobie Argusia ze spuchnietym ozorkiem.....:)
Funiu...:) a jak tam Twoje odchudzanie? Bo ja to juz chyba taka gruba zostane....nic na mnie nie dziala....:(

Posted

[quote name='Aimez_moi']Mhy.....wyobrazam sobie Argusia ze spuchnietym ozorkiem.....:)
Funiu...:) a jak tam Twoje odchudzanie? Bo ja to juz chyba taka gruba zostane....nic na mnie nie dziala....:([/QUOTE]

a ja zaczynam trening od przyszłego poniedziałku...:lol: takie mam postanowienie...:roll:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Mhy.....wyobrazam sobie Argusia ze spuchnietym ozorkiem.....:)
Funiu...:) a jak tam Twoje odchudzanie? Bo ja to juz chyba taka gruba zostane....nic na mnie nie dziala....:([/QUOTE]

Jestem szersza niz dłuższa.....Wstyd po prostu wstyd .Tyle razy sobie obiecywałam ....

Posted

[quote name='funia']Jestem szersza niz dłuższa.....Wstyd po prostu wstyd .Tyle razy sobie obiecywałam ....[/QUOTE]

nie przejmuj się, funiu! jest nas więcej :)
ja też sobie obiecywałam..... ale wolę słodycze, niż zgrabną figurę ;)

zanim coś słodkiego przegryzę, podam jeszcze wpłaty:

40,- Marek M. z Szydłowca (04.06.)
10,- dorota1 (10.06.)
50,- mtf zalesie (10.06.)
60,- AgusiaP za maj (10.06.)