Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']czy to były majtki z golfem...:eviltong:[/QUOTE]

No prawie.....:) wysokie byly pod cycunie....mocno obcisle....ale po godzinie mialam juz wszystkiego dosc a ze nieroztropnie polazlam w nich w goscie to nie mialam jak zdjac.... no Ranias masakra byla.....

Posted

Wiem bo kiedyś sama sobiee takie coś załozylam i cierpiałam strasznie ...Drut z gorsetu wbijał mi sie do krwi a wałki wypływały ponad gorset ...Masakra ..pomysłałam sobie ze albo Gaca albo nic....
PS .Czytaj Dieta Gacy .Schudłam ta 24 kg.ale juz z powrotem mam na górke bo ,,,,,bo lubie jesc .....

Posted

Jak dobrze po smutnych wieściach gdzie indziej przyjść tutaj ....
Jak zawsze miałam powody do roześmiania się czytają Wasze posty
DZIĘKUJE!!!
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-dbPkYOKIVIk/T6gEeJmDP6I/AAAAAAAAJaA/qTIOwaOirO4/w440-h292-no/wak4.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ranias']ja wiotczeję....:razz:[/QUOTE]

ja też......

wpłaty dla Argo i Marcela:

50,- Aimez_moi (06.05.)
40,- zachary (07.05.)
10,- dorota1 (09.05.)

Posted

[quote name='Kamila Proc']Iljova nie odpowiada .. ciekawe, co to moze oznaczac[/QUOTE]

Że nie siedzi przy kompie bo ból nie pozwala a w tygodniu przyjeżdża z pracy i pada do kompa nie podchodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='ranias']chyba świnia jestem, ale cieszę się ,że jest nas więcej.....:evil_lol:[/QUOTE]
Nie jesteś sama:evil_lol:ja też nie płacze jak widze grubsza ....Nawet czasem się obejrze i wmawiam sobie ,ze jestem od niej chudsza:oops:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ja mam troche lepiej bo trzeba przyznac, ze tu po ulicach paraduje 80% kobitek takich jak....." uwolnic orke".......:):)[/QUOTE]
Ale się usmiałam z tej orki :evil_lol: