Aimez_moi Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Fajowo.....:) zawsze to jakis zastrzyk gotoweczki.....:):) Quote
Marinka Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Aimez_moi']Fajowo.....:) zawsze to jakis zastrzyk gotoweczki.....:):)[/QUOTE] Dokładnie :) Dla chłopaków oznacza to 150 złotych :) Quote
Marinka Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 (edited) Mam nadzieję, że moja wpłata w końcu też dotarła na konto... Przydałyby się nowe fotki Argo...co drugi dzień robiłabym mu nowe ogłoszenia na Tablicapl. - to teraz najbardziej znany portal ogłoszeniowy... Zdjęcia całego Argo jak również pysia. Funiu....do dzieła :) Edited November 17, 2012 by Marinka Quote
ranias Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Zabieram się za fotki fantów na kolejną edycję....Marinko, znajdziesz czas? Quote
Marinka Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 ranias napisał(a):Zabieram się za fotki fantów na kolejną edycję....Marinko, znajdziesz czas? No jasne :) Czego się nie robi dla tej gromadki :) Quote
Aimez_moi Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 O kurcze....... i bedzie bazar.....:) Quote
ranias Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Aimez_moi napisał(a):O kurcze....... i bedzie bazar.....:) i wreszcie Toblerone przestanie mnie przesladowac.....:lol: Quote
Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 ranias napisał(a):i wreszcie Toblerone przestanie mnie przesladowac.....:lol: Pozwolicie, ze zajmę się tym jutro...lub najpóźniej w poniedziałek? Pytam na wszelki wypadek...bo pewnie zacznę dziś Quote
ranias Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Marinka napisał(a):Pozwolicie, ze zajmę się tym jutro...lub najpóźniej w poniedziałek? Pytam na wszelki wypadek...bo pewnie zacznę dziś pewnie,ze sa sprawy wazniejsze :lol: moj slinotok moze poczekac....:razz: Quote
Kamila Proc Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Cioteczki, przepraszam za totalna glupote, ale moze w wolnej chwili wezmiecie udzial w zabawie, dla odprezenia. Na tym watku http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19983976 toczy sie nic nie znaczca rywalizacja miedzy rasami. Debilne, ale wciaga. Codziennie mozna oddac jeden glos, albo komus dodac, albo odjac. Zostaly rotki z onkami i moje ulubione onki sa w defensywie. Quote
Kamila Proc Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 bardzo mi milo, zapraszam codziennie Quote
funia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Marinka']Mam nadzieję, że moja wpłata w końcu też dotarła na konto... Przydałyby się nowe fotki Argo...co drugi dzień robiłabym mu nowe ogłoszenia na Tablicapl. - to teraz najbardziej znany portal ogłoszeniowy... Zdjęcia całego Argo jak również pysia. Funiu....do dzieła :) U nas teraz nie ma wogóle słonca ...zdjęcia będa nie ładne i bure . Nie da się na razie wykorzystac tych zdjęc które ma ?są naprawde dobre ,zwłaszcza te robione przez Sławka psiego fotografa... Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Prawda jest taka, ze Argulo ma sporo ladnych zdjec.....:):) Quote
Marinka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 funia napisał(a):U nas teraz nie ma wogóle słonca ...zdjęcia będa nie ładne i bure . Nie da się na razie wykorzystac tych zdjęc które ma ?są naprawde dobre ,zwłaszcza te robione przez Sławka psiego fotografa... Są dobre, a nawet bardzo...tyle, ze opatrzone nieco... Quote
Kamila Proc Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 slonca nie ma? o rany, jednak koniec swiata Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ale to listopad przecie.....najgorszy miesiac w roku..... Quote
Marinka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [FONT=comic sans ms][SIZE=5]Kochani :smile: Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na XI już edycję Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie [/FONT][FONT=comic sans ms][SIZE=5][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]fanty [/FONT]ofiarowała nasza kochana ranias i tym razem również Aimez_moi [/FONT]:loveu: Tradycyjnie jest również NAGRODA dla Najlepszego Klienta :smile: Znajdziecie tu coś dla Pań, Panów i Dzieci :smile: na sylwestra i bale :smile: TUTAJ Quote
ranias Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 a ja tu po ciemku Argusiowe łapki ściskam....:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 ranias napisał(a):a ja tu po ciemku Argusiowe łapki ściskam....:lol: To ja Ci pomoge......:) Quote
ranias Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Aimez_moi napisał(a):To ja Ci pomoge......:) nie wiem, co piesio sobie o nas pomyśli....;) Quote
Recommended Posts