Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas dobrze .Ptaszek jest opuchniety ale podobno do trzech tyg .moze taki byc ,
Krwawienie minimalne .Apetyt jest .Teraz biega przed domem .Ogon mało się nie urwie ....Całusy i przytulanie to u nas standard.Argo to uwielbia .

Posted

[quote name='mari23']są wplaty na leczenie Argo:

30,- Magdalena W. z Warszawy (16.12.)
20,- Małgorzata R. z Gryfic (16.12.)
35,- PAYU czyli cegiełki allegro (16.12.)[/QUOTE]
35,- PAYU czyli cegiełki allegro (16.12.) W tym pewnie jest moja wpłata, bo płaciłam w tym systemie... Ale to jakoś maluczko jeszcze :(

Posted

[quote name='Marinka']35,- PAYU czyli cegiełki allegro (16.12.) W tym pewnie jest moja wpłata, bo płaciłam w tym systemie... Ale to jakoś maluczko jeszcze :([/QUOTE]

już wcześniej podawałam jedna wpłatę z allegro, chyba 90 złotych.... pieniążki przelewają w miarę otrzymywanych wpłat chyba

Posted

[quote name='mari23']już wcześniej podawałam jedna wpłatę z allegro, chyba 90 złotych.... pieniążki przelewają w miarę otrzymywanych wpłat chyba[/QUOTE]

No tak, ale jakoś powoli 90+35=125...a ilość sprzedanych cegiełek (78) sugeruje kwotę 390zł

Posted

[quote name='Marinka']No tak, ale jakoś powoli 90+35=125...a ilość sprzedanych cegiełek (78) sugeruje kwotę 390zł[/QUOTE]

pewnie będa tak "partiami" wpływały.... a może wśród tych wpłat, które ja podaję "na leczenie Argo" są wpłaty z allegro? czy wszyscy płacą przez PAYU ?

[quote name='Marinka']Pani Zofia Czerwińska napisała na fb :[URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100000549234110"]Zofia Czerwińska[/URL] pieniadze dla argo poszly[/QUOTE]

wspaniała kobieta - gwiazda przecież, a obchodzi ją los skrzywdzonego psiaka

Posted

[quote name='mari23']pewnie będa tak "partiami" wpływały.... a może wśród tych wpłat, które ja podaję "na leczenie Argo" są wpłaty z allegro? czy wszyscy płacą przez PAYU ?

wspaniała kobieta - gwiazda przecież, a obchodzi ją los skrzywdzonego psiaka[/QUOTE]

Być może tak właśnie jest, że niektóre osoby wpłacały z pominięciem Allegro :)

A co do Pani Zosi, ja zawsze myślałam, ze celebryci żyją w swoim własnym światku ... widocznie nie wszyscy :) I bardzo mnie to cieszy :)

Posted

Dziewczyny wyslalam juz na dwa miesciace swoja comiesieczna deklaracje(za grudzien i styczen), ktora miala skonczyc sie w marcu tamtego roku:P Nie jestem slowna...:) mam nadzieje, ze nazbieracie na leczenie i Argus bedzie dalej szczesliwie szukal domku. Pozdrawiam cieplutko Argusia i przytulam z daleka:**

Posted

[quote name='Marinka']Być może tak właśnie jest, że niektóre osoby wpłacały z pominięciem Allegro :)

A co do Pani Zosi, ja zawsze myślałam, ze celebryci żyją w swoim własnym światku ... widocznie nie wszyscy :) I bardzo mnie to cieszy :)[/QUOTE]

jest wplata od pani Zofii... i nie tylko :)

55,- PAYU - cegiełki allegro
25,- ROLAND_DE
200,- Zofia Czerwińska
35,- PAYU - allegro
60,- PAYU - allegro

Posted

[quote name='piove']Dziewczyny wyslalam juz na dwa miesciace swoja comiesieczna deklaracje(za grudzien i styczen), ktora miala skonczyc sie w marcu tamtego roku:P Nie jestem slowna...:) mam nadzieje, ze nazbieracie na leczenie i Argus bedzie dalej szczesliwie szukal domku. Pozdrawiam cieplutko Argusia i przytulam z daleka:**[/QUOTE]

Kasiu :loveu::loveu::loveu: dziękuję :) Faktycznie jesteś niesłowna :evil_lol: i tym bardziej Ci dziękuję :)

Posted

[B] Wpłaty na leczenie Argo [/B]
[INDENT] [U][I][B]Grudzień 2011:[/B][/I][/U]
50,- na leczenie Argo od ranias (08.12.)
30,- Anna K. ze Żmigrodu ( 09.12.)
90,- cegiełki na Allegro
100,- leczenie Argo od Barbary W. z Rudnika nad Sanem (14.12.)
10,- leczenie Argo - od Agaty K.-B. z Warszawy (14.12.)
30,- Magdalena W. z Warszawy (16.12.)
20,- Małgorzata R. z Gryfic (16.12.)
35,- PAYU czyli cegiełki allegro (16.12.)
55,- PAYU - cegiełki allegro
200,- Zofia Czerwińska
35,- PAYU - allegro
60,- PAYU - allegro

[U][I][B]Razem: 715 złotych

Leczenie Argo...faktura zapłacona 19.12. - [COLOR=red]610,20 złotych[/COLOR]

[COLOR=red]715 - 610,20 = +104,80,-[/COLOR][/B][/I][/U][/INDENT]