Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marinka'][b]oto nowiutkie wydarzenie argusia na fb:[/b]

[url]http://www.facebook.com/events/199547670130751/[/url]

[b]bardzo proszę o podrzucanie :)[/b][/quote]

byłam! Odwiedziłam. Podrzuciłam. Napisałam coś :) i podałam link do allegro>:)

Posted

[quote name='ranias']no faktycznie Arguś chyba udaje......a co za kurdupel tam zagląda z boku?[/QUOTE]
to KOko moja suczka ,ktorą uratowałam zabierajac z interwencji od Pseudochodowcy ze Zdzsisławic pod Janowem Lubelskim dwa lata temu .
Zagłodził kilka psów na śmierć a reszta była w stanie zagłodzenia .....Koko sie udało bo jest mała i nie wiazał jej .Więc cos tam sobie znalazła do jedzenia .Suczka tak kochana ,ze słów brakuje !

Posted

[quote name='funia']to KOko moja suczka ,ktorą uratowałam zabierajac z interwencji od Pseudochodowcy ze Zdzsisławic pod Janowem Lubelskim dwa lata temu .
Zagłodził kilka psów na śmierć a reszta była w stanie zagłodzenia .....Koko sie udało bo jest mała i nie wiazał jej .Więc cos tam sobie znalazła do jedzenia .Suczka tak kochana ,ze słów brakuje ![/QUOTE]

tak kochana, jak i jej pani! :)
a jak nasz Arguś się miewa? myślę, że nieźle - pod tak troskliwą opieką każdy szybko by do zdrowia wrócił

Posted

Dziekuje Marysiu !
Martwi mnie to ,.ze osikuje wszystko ....Rano zastałam cały pokój w sikach z krwią i całe posłanie osikane .....Właśnie będe to prała,zeby na jutro było co podścielic w razie potrzeby .No i ten zapach ....dla mnie jest dziwny bo czuje takiego kota niekastrowanego .Mam nadzieję ,ze to tylko przejsciowy problem bo to duzy psiak i jak siknie to jednak sporo tego jest .
Na dworze jakoś nie wiedzę ,zeby się załatwiał .Chodzi za moimi plecami i się kuli ....Kołnierz go dobija psychicznie .
Karmę wcina i chce więcej ....Patrzy na mnie zeby dac mu więcej .
Koło 11 jedziemy na wizytę do weta .

Posted

[quote name='funia']Dziekuje Marysiu !
Martwi mnie to ,.ze osikuje wszystko ....Rano zastałam cały pokój w sikach z krwią i całe posłanie osikane .....Właśnie będe to prała,zeby na jutro było co podścielic w razie potrzeby .No i ten zapach ....dla mnie jest dziwny bo czuje takiego kota niekastrowanego .Mam nadzieję ,ze to tylko przejsciowy problem bo to duzy psiak i jak siknie to jednak sporo tego jest .
Na dworze jakoś nie wiedzę ,zeby się załatwiał .Chodzi za moimi plecami i się kuli ....Kołnierz go dobija psychicznie .
Karmę wcina i chce więcej ....Patrzy na mnie zeby dac mu więcej .
Koło 11 jedziemy na wizytę do weta .[/QUOTE]

Ja mam taki problem od kiedy się zimno zrobiło - moje psiaki nie bardzo chcą wychodzić z doimu, szybko wracają z powrotem, a potem niestety wciąz sprzątam kałuże....
pieski osikują fotele, a suczki.... ech :( już drugie łóżko muszę wyrzucić :(
Tiara jest chora, Pusia staruszka, a Miłeczka idzie w ich ślady :(

może Argusiowi zimno, no i boli go też na pewno,dlatego sika w domu, nie na spacerze :(
zobaczymy, co wet powie

Posted

Niby dobrze wet powiedział .Pomacał ,pomacał i stwierdził ,ze tak ma być .Dostał antybiotyk ,od bólu .
Argo ogromnie stresuje się w tym kołnierzu ....Ogromnie.Roztrzaskał dzisiaj drugi .
Wykupiłam mu furagin na zapalenie pęcherza i mam podawac 2 razy na dzień .
Ma rozwolnienie ...Pewnie po zmianie karmy albo po lekach ...Zobaczymy .
POdam koszty dzisiejsze wieczorem /.

Posted

[quote name='funia']Niby dobrze wet powiedział .Pomacał ,pomacał i stwierdził ,ze tak ma być .Dostał antybiotyk ,od bólu .
Argo ogromnie stresuje się w tym kołnierzu ....Ogromnie.Roztrzaskał dzisiaj drugi .
Wykupiłam mu furagin na zapalenie pęcherza i mam podawac 2 razy na dzień .
Ma rozwolnienie ...Pewnie po zmianie karmy albo po lekach ...Zobaczymy .
POdam koszty dzisiejsze wieczorem /.[/QUOTE]

To teraz powinno iść ku lepszemu...sprzątania pewnie dużo po psiaku.....trzymajcie się dzielnie :lol:

Posted

[quote name='ranias']To teraz powinno iść ku lepszemu...sprzątania pewnie dużo po psiaku.....trzymajcie się dzielnie :lol:[/QUOTE]

daję radę .To nie ważne ;).Wazne zeby wyzdrowiał i nic go juz nie bolało .

Nie pamietam kosztów leku z apteki .Podam jutro bo gdzieś go wsadziłam .
Transport do weta gratis ,

Posted

[quote name='funia']daję radę .To nie ważne ;).Wazne zeby wyzdrowiał i nic go juz nie bolało .

Nie pamietam kosztów leku z apteki .Podam jutro bo gdzieś go wsadziłam .
Transport do weta gratis ,[/QUOTE]

funiu, za dobre serduszko znajdziesz pewno pod choinką coś ładnego...:lol: chyba, że coś zbroiłaś wcześniej :evil_lol:

Posted

[quote name='ranias']właśnie, jak dzisiaj piesio się czuje?[/QUOTE]

myślę, że z każdym dniem będzie lepiej...

Arguś dostał pieniążki na leczenie:

50,- na leczenie Argo od ranias (08.12.)

Posted

[quote name='mari23']myślę, że z każdym dniem będzie lepiej...

Arguś dostał pieniążki na leczenie:

50,- na leczenie Argo od ranias (08.12.)[/QUOTE]

Post 4 obejmuje wpłaty na leczenie Argo ")