ranias Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 no faktycznie Arguś chyba udaje......a co za kurdupel tam zagląda z boku? Quote
Marinka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [B]Oto nowiutkie wydarzenie Argusia na fb:[/B] [URL]http://www.facebook.com/events/199547670130751/[/URL] [B]Bardzo proszę o podrzucanie :)[/B] Quote
Ladymonia0610 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='marinka'][b]oto nowiutkie wydarzenie argusia na fb:[/b] [url]http://www.facebook.com/events/199547670130751/[/url] [b]bardzo proszę o podrzucanie :)[/b][/quote] byłam! Odwiedziłam. Podrzuciłam. Napisałam coś :) i podałam link do allegro>:) Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Argo bardzo biednie wyglada w tym kolnierzu........ a maluszek z boku calkiem....calkiem.....:) Quote
funia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='ranias']no faktycznie Arguś chyba udaje......a co za kurdupel tam zagląda z boku?[/QUOTE] to KOko moja suczka ,ktorą uratowałam zabierajac z interwencji od Pseudochodowcy ze Zdzsisławic pod Janowem Lubelskim dwa lata temu . Zagłodził kilka psów na śmierć a reszta była w stanie zagłodzenia .....Koko sie udało bo jest mała i nie wiazał jej .Więc cos tam sobie znalazła do jedzenia .Suczka tak kochana ,ze słów brakuje ! Quote
mari23 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='funia']to KOko moja suczka ,ktorą uratowałam zabierajac z interwencji od Pseudochodowcy ze Zdzsisławic pod Janowem Lubelskim dwa lata temu . Zagłodził kilka psów na śmierć a reszta była w stanie zagłodzenia .....Koko sie udało bo jest mała i nie wiazał jej .Więc cos tam sobie znalazła do jedzenia .Suczka tak kochana ,ze słów brakuje ![/QUOTE] tak kochana, jak i jej pani! :) a jak nasz Arguś się miewa? myślę, że nieźle - pod tak troskliwą opieką każdy szybko by do zdrowia wrócił Quote
funia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dziekuje Marysiu ! Martwi mnie to ,.ze osikuje wszystko ....Rano zastałam cały pokój w sikach z krwią i całe posłanie osikane .....Właśnie będe to prała,zeby na jutro było co podścielic w razie potrzeby .No i ten zapach ....dla mnie jest dziwny bo czuje takiego kota niekastrowanego .Mam nadzieję ,ze to tylko przejsciowy problem bo to duzy psiak i jak siknie to jednak sporo tego jest . Na dworze jakoś nie wiedzę ,zeby się załatwiał .Chodzi za moimi plecami i się kuli ....Kołnierz go dobija psychicznie . Karmę wcina i chce więcej ....Patrzy na mnie zeby dac mu więcej . Koło 11 jedziemy na wizytę do weta . Quote
mari23 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='funia']Dziekuje Marysiu ! Martwi mnie to ,.ze osikuje wszystko ....Rano zastałam cały pokój w sikach z krwią i całe posłanie osikane .....Właśnie będe to prała,zeby na jutro było co podścielic w razie potrzeby .No i ten zapach ....dla mnie jest dziwny bo czuje takiego kota niekastrowanego .Mam nadzieję ,ze to tylko przejsciowy problem bo to duzy psiak i jak siknie to jednak sporo tego jest . Na dworze jakoś nie wiedzę ,zeby się załatwiał .Chodzi za moimi plecami i się kuli ....Kołnierz go dobija psychicznie . Karmę wcina i chce więcej ....Patrzy na mnie zeby dac mu więcej . Koło 11 jedziemy na wizytę do weta .[/QUOTE] Ja mam taki problem od kiedy się zimno zrobiło - moje psiaki nie bardzo chcą wychodzić z doimu, szybko wracają z powrotem, a potem niestety wciąz sprzątam kałuże.... pieski osikują fotele, a suczki.... ech :( już drugie łóżko muszę wyrzucić :( Tiara jest chora, Pusia staruszka, a Miłeczka idzie w ich ślady :( może Argusiowi zimno, no i boli go też na pewno,dlatego sika w domu, nie na spacerze :( zobaczymy, co wet powie Quote
ranias Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Koko to śliczny kurdupel...I jak wizyta u weta? Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Argo pewnie podwojnie przezywa chorobe i ten kolnierz..... dojdzie do siebie na pewno...... Quote
funia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Niby dobrze wet powiedział .Pomacał ,pomacał i stwierdził ,ze tak ma być .Dostał antybiotyk ,od bólu . Argo ogromnie stresuje się w tym kołnierzu ....Ogromnie.Roztrzaskał dzisiaj drugi . Wykupiłam mu furagin na zapalenie pęcherza i mam podawac 2 razy na dzień . Ma rozwolnienie ...Pewnie po zmianie karmy albo po lekach ...Zobaczymy . POdam koszty dzisiejsze wieczorem /. Quote
ranias Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='funia']Niby dobrze wet powiedział .Pomacał ,pomacał i stwierdził ,ze tak ma być .Dostał antybiotyk ,od bólu . Argo ogromnie stresuje się w tym kołnierzu ....Ogromnie.Roztrzaskał dzisiaj drugi . Wykupiłam mu furagin na zapalenie pęcherza i mam podawac 2 razy na dzień . Ma rozwolnienie ...Pewnie po zmianie karmy albo po lekach ...Zobaczymy . POdam koszty dzisiejsze wieczorem /.[/QUOTE] To teraz powinno iść ku lepszemu...sprzątania pewnie dużo po psiaku.....trzymajcie się dzielnie :lol: Quote
mari23 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Kamila Proc']ja trzymam kciuki[/QUOTE] ja też trzymam ! jest wpłata: 50,- mtf zalesie dla Marcela i Argo (07.12.) Quote
funia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='ranias']To teraz powinno iść ku lepszemu...sprzątania pewnie dużo po psiaku.....trzymajcie się dzielnie :lol:[/QUOTE] daję radę .To nie ważne ;).Wazne zeby wyzdrowiał i nic go juz nie bolało . Nie pamietam kosztów leku z apteki .Podam jutro bo gdzieś go wsadziłam . Transport do weta gratis , Quote
ranias Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='funia']daję radę .To nie ważne ;).Wazne zeby wyzdrowiał i nic go juz nie bolało . Nie pamietam kosztów leku z apteki .Podam jutro bo gdzieś go wsadziłam . Transport do weta gratis ,[/QUOTE] funiu, za dobre serduszko znajdziesz pewno pod choinką coś ładnego...:lol: chyba, że coś zbroiłaś wcześniej :evil_lol: Quote
Iljova Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Bedzie dobrze wyzdrowieje nasz Argusiek mając taką opiekę :-) Quote
ranias Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Kamila Proc']co tam u psiaka?[/QUOTE] właśnie, jak dzisiaj piesio się czuje? Quote
mari23 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='ranias']właśnie, jak dzisiaj piesio się czuje?[/QUOTE] myślę, że z każdym dniem będzie lepiej... Arguś dostał pieniążki na leczenie: 50,- na leczenie Argo od ranias (08.12.) Quote
Aimez_moi Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='ranias']właśnie, jak dzisiaj piesio się czuje?[/QUOTE] Miejmy nadzieje, ze coraz lepiej......:) Quote
Marinka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='mari23']myślę, że z każdym dniem będzie lepiej... Arguś dostał pieniążki na leczenie: 50,- na leczenie Argo od ranias (08.12.)[/QUOTE] Post 4 obejmuje wpłaty na leczenie Argo ") Quote
Marinka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Mam pytanie, czy Argo może jeść tylko tę specjalistyczną karmę i nic poza nią? Quote
Iljova Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Hei Arguśku mój kochany ... Ostatnio mam tak mało czasu, ale zaglądam chociaż w nocy na chwilę do Ciebie . Slodkich snów :-) Quote
Recommended Posts