ranias Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Zaglądam, czy tutaj deszcz i zimno.....:roll: Quote
Marinka Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 funia napisał(a):Doceniam wszystkich ,którzy pomagają i jestem im wdzięczna ,ale nie mam zamiaru czuć się winna za to ze śmiałam się upomnieć . Proszę zatem wskazać osobę odpwowiedzialną za psy . Marinko czy ja mam powiedzieć psom ze jest kryzys ?w hurtowni z karmą też ? Funiu, ja to wszystko wiem i rozumiem. Chodziło mi o to z tym kryzysem, że deklracje uciekają, bo ludzie zwyczajnie nie mają pieniędzy i pracy. Aimez i ranias robią wszystko co w ich mocy a nawet więcej. Fanty przynoszą całkiem niezłą pomoc finansową, bez nich nie byłoby w ogóle szans na jakieś pieniążki. Co do odpowiedzialności - kontaktowałaś się z Moniką? Quote
ranias Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 A gdzie się Monia podziewa? Jakoś od dłuższego czasu nie ma Jej na dogo..... Quote
Marinka Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 ranias napisał(a):A gdzie się Monia podziewa? Jakoś od dłuższego czasu nie ma Jej na dogo..... też chciałabym to wiedzieć....pewnie zrobiła sobie od nas urlop... Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 JA chyba tez sobie powinnam zrobic....... przerwe...... Quote
ranias Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Aimez_moi napisał(a):JA chyba tez sobie powinnam zrobic....... przerwe...... Czy to Babo jakieś żarty? Bazarek trza robić, paczki pakować ...roboty tyle- nie czas na przerwę...:razz: Quote
Marinka Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Aimez_moi napisał(a):JA chyba tez sobie powinnam zrobic....... przerwe...... Ja już taki miałam ze względu na awarię kompa. Na szczęście szybko naprawili. Myślałam, że go sobie zawirusowałam....a okazało się, że wadliwy był dysk twardy. Niestety utraciłam wszystkie prywatne i służbowe dane....typu zdjęcia, rozliczenia (te z firmy mam zgrane na służbowym komputerze, te z dogo niestety utraciłam -typu zdjęcia, rozliczenia, informacje) Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 ranias napisał(a):Czy to Babo jakieś żarty? Bazarek trza robić, paczki pakować ...roboty tyle- nie czas na przerwę...:razz: No wlasnie....myslalam, ze paczka juz spakowana.....Ranias wiesz jaka....taka na banany ktora sie podnosi do gory i robi sie wieksza...... pakowalam i podnosilam i tak caly czas. Bylo ok. Dzis dolozylam cos tam i podkusilo mnie aby podnies wieko i........ wszystko sie rozsypalo w drobny mak. Nie mam sily na pakowanie od nowa...... Quote
ranias Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Aimez_moi napisał(a):No wlasnie....myslalam, ze paczka juz spakowana.....Ranias wiesz jaka....taka na banany ktora sie podnosi do gory i robi sie wieksza...... pakowalam i podnosilam i tak caly czas. Bylo ok. Dzis dolozylam cos tam i podkusilo mnie aby podnies wieko i........ wszystko sie rozsypalo w drobny mak. Nie mam sily na pakowanie od nowa...... no..czasem coś podkusi....:lol: Quote
ranias Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Kamila Proc napisał(a):czekamy:smokin: no.........:lol: Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ok Baby.....spakowana zaklejona i zaadresowana.... zaraz pedze wysylac. Quote
mari23 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Aimez_moi napisał(a):Ok Baby.....spakowana zaklejona i zaadresowana.... zaraz pedze wysylac. może nie pędź, idź powoli, bo z pośpiechu łatwo poznać siłę ziemskiego przyciągania ;) ;) a w naszym wieku wstyd z obdartymi kolanami chodzić ;) ;) ;) Quote
Marinka Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Argo i Marcel mają wydarzenie na fb: https://www.facebook.com/events/1433896083516159/ Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ranias.....ale numer. Nie chcieli mi przyjac paczki. Podobno za ciezka. JA wiem , ze wazyla 46 kg ale im wciskalam, ze 36kg. Zostawilam w sklepie jutro maja mi dac znac czy Polacy zabrali.......... Quote
ranias Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 U mnie odbierają paczki do 30, tak do 2 kg można przekroczyć, jak jest więcej, to nie zabiorą....Okaże się jutro.....46 kg galaretki:shock::sabber: Quote
Aimez_moi Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Nikt nie dzwoni ani nie pisze......to chyba pojechala......:) Quote
Kamila Proc Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 do mnie tez w sumie nikt nie dzwoni, a pisze tylko operator sieci komorkowej i gazownia(jakas Krystyna) Quote
Recommended Posts