wandko Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Poszukuję właścicieli, posiadaczy i fanatyków FILI. Tutaj podobno ich znajdę. :multi: Quote
rzyraf Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 tu rzyrafy, tu rzyrafy, jak mnie słychac?? over:cool1: Quote
wandko Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Słychać tak sobie, bardziej widać:cool2: Quote
rzyraf Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 no to bomba:) A propos klubu to własnie rozmawiam z jedną z osób odpowiedzialnych za klub berneńczyków i tam jest klęska. Od roku grupa inicjatywnanie nie moze się spotkac, mają kłotnie spory itp, itp. Moze u nas będzie inaczej:):mad: Quote
wandko Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 To możemy im pożyczyć sali. Tylko muszą kupić flaszkę dla kierownika :grin: albo sobie mogą :flaming: Quote
Aborygenka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Matko, nie mogę się odnaleźć w tej szacie :roll: Quote
rzyraf Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 czy Wy normalnie nie mozecie miec normalnych nickow??:crazyeye: Quote
filbras Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Kto to jest aborygenka- włascicielka psa dingo?;) Quote
Aborygenka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Dingo? Ja mam wrażenie, że jestem właścicielką hipopotama - moje dziecko uwielbia taplać się w błocie. Quote
Iras Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Witam... rzyraf - nie jestes jedyną osoba która nie zmienila nicka... ktuś wyslal mi pw na molosah, jednak zostalo to wlasnie wylaczone - czyli po prostu nie mam pojecia kto to i co tam bylo... Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 No prosze czyzby filomaniacy na dogomani sie pojawili :-o :bigcool: [B]Witam wszystkich!![/B] Trzymam jutro kciuki za spotkanie i czekam na relacje :) Pozdrawiam, Ania Quote
filbras Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Mrówka, Ty też tutaj? A za spotkanie trzymaj kciuki oczywiście, wtedy się napewno uda:lol: Quote
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ależ oczywiście, że ja tutaj też jestem :cool3: No to od rana trzymam kciuki, tylko błagam niech ktoś da mi znać jak skończycie bo przecież nie będę mogła nic zrobic... :lol: Mejk kciuków trzymać nie umie, ale za to napewno będzie trzymał piłkę w pyszczku ;) Quote
filbras Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jolu, ten prosiaczek z avataru Loony powinien być dla Ciebie:lol: :lol: :lol: . To ja poproszę o jakieś zdjęcia dla mnie:multi: Quote
Heather Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Piękna, wychowana rodowodowa Filka potrzebuje domku!!!!!!!! Szczegóły na: [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26082"][COLOR=red]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26082[/COLOR][/URL] Quote
filabrasileiro Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Diva wciąż szuka domu :-( Chcą ją wziąć tylko jakieś podejrzane typy...:shake: Quote
darusia21 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [LEFT]witam wszystkich!!!czy ktos z Was ma moze psa fila brasileiro??:crazyeye: [/LEFT] Quote
Loona Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witaj Iras, myślałam, że zapomniałaś o dogomanii ;) Jak sie mają Wasze pieski? Dzieci po Gurim mają się świetnie :) Quote
Iras Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Nie zapomnialam, tylko jakos dogomania nie przypadla mi do gustu - sztywno tu jakos dlatego rzadk tu bywam. Co do psiakow - jakes dwa miesiace temu odeszla awia - skret. No i asan skonczyl swoja kariere reproduktora przez nowotwor jadra (tak zeby bylo jasne - san ma sie swietnie - tye ze jajek juz nie ma) Co tam jeszcze... No w sumie mozna powiedziec ze wiekszosc z naszych psow to zabytki - Ferris lat 4, guri 5 - a reszta powyzej 8 Quote
Loona Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Przykro mi z powodu Awii, Asan zdążył przekazać swoje geny dalej, ważne, że żyje i jest szczęśliwy :) U nas też się toważystwo starzeje, Fila lat 8, Ili 5, tylko Diablo podlotek - drugi rok mu idzie ;) Quote
Recommended Posts