Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to bomba:)
A propos klubu to własnie rozmawiam z jedną z osób odpowiedzialnych za klub berneńczyków i tam jest klęska. Od roku grupa inicjatywnanie nie moze się spotkac, mają kłotnie spory itp, itp. Moze u nas będzie inaczej:):mad:

Posted

Witam... rzyraf - nie jestes jedyną osoba która nie zmienila nicka...

ktuś wyslal mi pw na molosah, jednak zostalo to wlasnie wylaczone - czyli po prostu nie mam pojecia kto to i co tam bylo...

Posted

No prosze czyzby filomaniacy na dogomani sie pojawili :-o :bigcool:

[B]Witam wszystkich!![/B]

Trzymam jutro kciuki za spotkanie i czekam na relacje :)

Pozdrawiam, Ania

Posted

Ależ oczywiście, że ja tutaj też jestem :cool3:

No to od rana trzymam kciuki, tylko błagam niech ktoś da mi znać jak skończycie bo przecież nie będę mogła nic zrobic... :lol:
Mejk kciuków trzymać nie umie, ale za to napewno będzie trzymał piłkę w pyszczku ;)

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Piękna, wychowana rodowodowa Filka potrzebuje domku!!!!!!!!
Szczegóły na:
[URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26082"][COLOR=red]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26082[/COLOR][/URL]

• 9 months later...
Posted

Nie zapomnialam, tylko jakos dogomania nie przypadla mi do gustu - sztywno tu jakos dlatego rzadk tu bywam. Co do psiakow - jakes dwa miesiace temu odeszla awia - skret. No i asan skonczyl swoja kariere reproduktora przez nowotwor jadra (tak zeby bylo jasne - san ma sie swietnie - tye ze jajek juz nie ma) Co tam jeszcze... No w sumie mozna powiedziec ze wiekszosc z naszych psow to zabytki - Ferris lat 4, guri 5 - a reszta powyzej 8

Posted

Przykro mi z powodu Awii, Asan zdążył przekazać swoje geny dalej, ważne, że żyje i jest szczęśliwy :) U nas też się toważystwo starzeje, Fila lat 8, Ili 5, tylko Diablo podlotek - drugi rok mu idzie ;)