Jump to content
Dogomania

OPOLSKIE WYSTAWY, Opole 24-25.04.2010

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Marchewkowy[/B] - a do nas wpadniesz przywitać się?
Jesteśmy w niedzielę...

Pzdr.[/QUOTE]

ooooooooooo...czyzby Asiaczki wystawiały sie w niedzielę ??? :lol::lol::lol: jak fajnie bo my też......:razz:........to wpadniemy sie przywitać :multi::multi::multi:...na którym ringu bedziesz asiu ??? i o której wchodzicie???

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betka-sp']ooooooooooo...czyzby Asiaczki wystawiały sie w niedzielę ??? :lol::lol::lol: jak fajnie bo my też......:razz:........to wpadniemy sie przywitać :multi::multi::multi:...na którym ringu bedziesz asiu ??? i o której wchodzicie???[/QUOTE]
Pozwolę sobie odpowiedzieć, wchodzimy o 10 ring 20 z tego co pamiętam.

Posted

...ło matko :crazyeye::crazyeye: cóz za nieprzyzwoita godzina :mad::mad::mad::mad:...a my dopiero o 14,30 /masakra jeszcze gorsza/...ale mam nadzieję, że Asiaczki i tak do finałów będa czekały :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:....wiec będę "polowała" :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='betka-sp']ooooooooooo...czyzby Asiaczki wystawiały sie w niedzielę ??? :lol::lol::lol: jak fajnie bo my też......:razz:........to wpadniemy sie przywitać :multi::multi::multi:...na którym ringu bedziesz asiu ??? i o której wchodzicie???[/QUOTE]
Juz Zuzka odpowiedziała:)

[quote name='Zuza i Noddy']Pozwolę sobie odpowiedzieć, wchodzimy o 10 ring 20 z tego co pamiętam.[/QUOTE]
Dobrze pamiętasz:)

[quote name='betka-sp']...ło matko :crazyeye::crazyeye: cóz za nieprzyzwoita godzina :mad::mad::mad::mad:...a my dopiero o 14,30 /masakra jeszcze gorsza/...ale mam nadzieję, że Asiaczki i tak do finałów będa czekały :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:....wiec będę "polowała" :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
Uczciwie mówiąc, to ja wolę byc oceniana na poczatku, bo i mniejsze nerwy.,
A na tym samym ringu sa SH, tak więc ich pewnie zjedzie cała chmara i gdyby oni byli oceniani jako pierwsi - to my bysmy się załapali tak ok. 14-tej pewnie.
Teraz tylko problem , aby sobie dobre miejscówki blisko ringu znaleźć...

Pzdr.

Posted

[B]Asiaczku [/B]aż takiej chmary haszczaków nie będzie, myślałam że będzie nas z 50 a jest tylko 25 ;). Ciesze się że będę oceniana po was bo zawsze potrzebuje czasu żeby się uspokoić wewnętrznie przed wejściem na ring :D

Posted

[quote name='Merrick'][B]Asiaczku [/B]aż takiej chmary haszczaków nie będzie, myślałam że będzie nas z 50 a jest tylko 25 ;). Ciesze się że będę oceniana po was bo zawsze potrzebuje czasu żeby się uspokoić wewnętrznie przed wejściem na ring :D[/QUOTE]
O, to rzeczywiscie nie jest Was zbyt dużo...
Sędzia się nie przepracuje, bo nas jest tylko 16;)

Pzdr.

Posted

i są już informacje o MP, ze strony zk Opole:

[B]Konkurs "Młody Prezenter":[/B]
[B]Sobota
13.00 [/B]eliminacje konkursu Młody Prezenter (ring 5) - sędzia: Pani Krystyna Opara
[B]15.30[/B] finał konkursu Młody Prezenter (ring główny)
[B]N[/B][B]iedziela[/B]
[B]11.30[/B] eliminacje konkursu Młody Prezenter (ring nr MP) sędzia: Pani Dorota Witkowska
[B]15.30 [/B]finał konkursu Młody Prezenter (ring główny)

w sobotę mi pasuje nawet o ile będzie dość sprawnie szło wszystko, bo wystawiam o 13.40.
w niedzielę trochę gorzej bo o 11.20 mam psa do wystawienia. Ale myślę że jeśli będzie wcześniej grupa młodsza to zdążę.
Widział ktoś może wykaz przyjętych do konkursu MP?

Posted

a myślicie, że p. Janusz Opara uwinie się w 1,5h z 37 psami? Jak tak to spokojnie zdążę na MP nawet jeśli pies, którego mam pożyczyć będzie czekał na porównanie o BOG. W niedzielę mam psa 10:20 więc spokojnie zdążymy z MP.

Posted

[quote name='Asiaczek']No i dlaczego nie pochwaliłaś się, co?

Pzdr.[/QUOTE]

zakrecona wczoraj bylam po Berlinie - stara juz jestem i mecza mnie takie zagraniczne wypady hihi

Posted

plan ringow sobota [URL]http://zkwp-opole.pl/wystawy-opole/2010/plan-sobota.jpg[/URL]

i niedziela [URL]http://www.zkwp-opole.pl/wystawy-opole/2010/plan-niedziela.jpg[/URL]

i male info:
[B]Szanowni Państwo

Z uwagi na błąd systemu bankowego część wpłat za udział w Wystawach Psów dokonanych w dniach 30.03 - 01.04.2010 nie było widocznych na koncie Oddziału do dnia wysyłki potwierdzeń.
W wyniku tego niektórzy z Państwa, pomimo wniesienia opłaty w terminie, otrzymali potwierdzenia przyjęcia zgłoszeń z adnotacją "zgłoszenie nieopłacone". W dniu dzisiejszym wszystkie wpłaty z tego okresu zostały już prawidłowo rozliczone.
W związku z powyższym wszyscy Państwo, którzy dokonali wpłaty w terminie, a otrzymali informację o jej braku, proszeni są o zgłoszenie się w dniu wystawy do specjalnego stanowiska w punkcie informacyjnym (po prawej stronie wejścia na halę, obok sekretariatu) w celu odbioru numerów startowych i katalogów.
Prosimy posiadać przy sobie potwierdzenie dokonania wpłaty.

Za powstałe utrudnienia serdecznie przepraszamy. Dołożymy wszelkich starań, aby sytuacja ta była dla Państwa jak najmniej uciążliwa.

Zarząd Oddziału w Opolu [/B]

Posted

[quote name='Shetanka']a myślicie, że p. Janusz Opara uwinie się w 1,5h z 37 psami? Jak tak to spokojnie zdążę na MP nawet jeśli pies, którego mam pożyczyć będzie czekał na porównanie o BOG. W niedzielę mam psa 10:20 więc spokojnie zdążymy z MP.[/QUOTE]

Państwo Oparowie obydwoje sędziują bardzo szybko i sprawnie ;)

Posted

My też mamy od wczoraj - i znalazłam się w grupie osób, które mają problem z opłatą, ale w Opolu nigdy nie było z tym problemu, więc druknę sobie tylko potwierdzenie zapłaty i problem z głowy :)

Nikt nic nie wie o sędziach na finały klubówki IX grupy?

Posted

[quote name='Elitesse']zakrecona wczoraj bylam po Berlinie - stara juz jestem i mecza mnie takie zagraniczne wypady hihi[/QUOTE]
Taaaa, sypiesz się po prostu;)

[quote name='Elitesse']plan ringow sobota [URL]http://zkwp-opole.pl/wystawy-opole/2010/plan-sobota.jpg[/URL]
i niedziela [URL]http://www.zkwp-opole.pl/wystawy-opole/2010/plan-niedziela.jpg[/URL]
i male info:
[B]Szanowni Państwo
Z uwagi na błąd systemu bankowego część wpłat za udział w Wystawach Psów dokonanych w dniach 30.03 - 01.04.2010 nie było widocznych na koncie Oddziału do dnia wysyłki potwierdzeń.
W wyniku tego niektórzy z Państwa, pomimo wniesienia opłaty w terminie, otrzymali potwierdzenia przyjęcia zgłoszeń z adnotacją "zgłoszenie nieopłacone". W dniu dzisiejszym wszystkie wpłaty z tego okresu zostały już prawidłowo rozliczone.
W związku z powyższym wszyscy Państwo, którzy dokonali wpłaty w terminie, a otrzymali informację o jej braku, proszeni są o zgłoszenie się w dniu wystawy do specjalnego stanowiska w punkcie informacyjnym (po prawej stronie wejścia na halę, obok sekretariatu) w celu odbioru numerów startowych i katalogów.
Prosimy posiadać przy sobie potwierdzenie dokonania wpłaty.
Za powstałe utrudnienia serdecznie przepraszamy. Dołożymy wszelkich starań, aby sytuacja ta była dla Państwa jak najmniej uciążliwa.
Zarząd Oddziału w Opolu [/B][/QUOTE]
Dobrze, że tę info wkleiłaś. Każde miejsce dla takich informacji jest dobre:)
P.S. U mnie akurat wszystko OK. Płaciłam na wystawie w Katowicach:)

pzdr.