Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Pani chciała adoptować jednego maluszka, który był bardzo chory, niestety w niedzielę poszedł za tęczowy most ... ta tragedia spowodowała, że postanowiła zrobić wszystko by uratować jak największą liczbę maluszków ... śmierć jednego biedulka dała szansę pozostałym ... [/B]

Posted

[quote name='jostel5']Który szczenior jest za TM?:( Ta poturbowana Kudłatka czy może piszesz o Brzeskiej?

Zalerku ,głosujcie na Sandomierz,proszę! Link w moim podpisie.[/QUOTE]

Kolejny z Brzeskiej ... :(

Już głosuję ...

Posted

Andzike-masz wątek:[url]http://www.dogomania.pl/threads/192337-Bia%C5%82a-Podlaska.Schroniskowe-szczeniaki-chc%C4%85-do-domu!-W%C4%85tek-adopcyjny./page8?p=15829898#post15829898[/url]

Posted

[quote name='Andzike']A co to są za szczeniaki? Mam odzew po Nelsonie, ludzie szukają małych, młodych piesków, powysylałabym je do dzwoniących domów.[/QUOTE]

Większość maluchów z tej zakładki ... [url]http://bialapodlaska.schronisko.net/adopcja-kategoria-szczeniaki-strona-1.html[/url] wszystkie z Brzeskiej i te czarne ostatnio dodane ...

Posted

[quote name='zalerek']Większość maluchów z tej zakładki ... [url]http://bialapodlaska.schronisko.net/adopcja-kategoria-szczeniaki-strona-1.html[/url] wszystkie z Brzeskiej i te czarne ostatnio dodane ...[/QUOTE]

fajnie,że nie muszą spędzać zimy w schronisku..:)

Posted

[quote name='jostel5']Andzike-masz wątek:[url]http://www.dogomania.pl/threads/192337-Bia%C5%82a-Podlaska.Schroniskowe-szczeniaki-chc%C4%85-do-domu!-W%C4%85tek-adopcyjny./page8?p=15829898#post15829898[/url][/QUOTE]

Cudne szczeniorki !!! ile mają tygodni / miesięcy? Ludzie dzwoniący po Nelsona chcieliby raczej niedużego pieska.... Maluchy zdrowe? Szczepione? Radosne czy nie bardzo?
Do kogo kontakt? Sorry, ze tak dopytuję, ale pewnie i tak wrócilabym z tymi pytaniami jeśli ktoś by się zainteresowal,więc wolę od razu ;)

Posted

Poprosze o dodatkowe zdjecia i jakies info o psiakach:Czarnulka,Dżekus,Mała,Alfik,Biała,Czarna 1

mama zamiar je ogłaszac i wysłac do nowego domku ;)

Posted

Proszę podnoście temat konkursu ... [url]http://www.dogomania.pl/threads/197271-KONKURS-na-imi%C4%99-psiaka-z-logo-[/url]! ... w kolejnym etapie będziemy wspólnie wybierać zwycięzcę

Posted

[quote name='Paja']Poprosze o dodatkowe zdjecia i jakies info o psiakach:Czarnulka,Dżekus,Mała,Alfik,Biała,Czarna 1

mama zamiar je ogłaszac i wysłac do nowego domku ;)[/QUOTE]

Jutro poprosimy kierownika o przesłanie zdjęć (on ma większość) i informację. Mam nadzieję, że wieczorem będą gotowe ... Ale teraz dużo pracy w schronie i dużo wyjazdów do zamarzających zwierząt i nie mogę obiecać na 100%

Posted

dobrze...jak masz na teraz innego psiaka do ogłaszania to zarzuc mi danymi na pm to wystawie ogłoszenia.

Chce pomoc psiaka od Was bo cos schron Wrocław sie na mnie wypioł nawet nie umieja odpisac jak cos pytam,a ja raczej nie naleze do osób co beda komus w ,,dup..włazic..,,dali mi jasno do zrozumienia ,ze sami sobie poradza..

Posted

To wszystko maluchy ok.6-8 tygodniowe...Wiele radosnych (widziałam i miziałam),są też przestraszone...Dwa (te z Brzeskiej) ostatnio przeszły za TM,baliśmy się,że to jakaś wirusówka paskudna,ale -póki co-nie...One były słabiutkie.Wet jest w schronie,więc dba o zdrowie maluchów...Kontakt może być na mnie albo na Kingę albo wprost do kierownika Marka.

Posted

[B][COLOR="red"]Pierwsze telefoniczne informację z DT ...
Szczeniorki po bardzo długiej podróży w tych ciężkich warunkach ... gdy tylko trafiły do ciepłych pokoi, zaczęły brykać, pić jeść i sikać :) :) :) Mają posłania, namioty i tory przeszkód, bawią się i nie mogą uwierzyć, do jakiego raju trafiły ...[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Paja']Poprosze o dodatkowe zdjecia i jakies info o psiakach:Czarnulka,[B]Dżekus[/B],Mała,Alfik,Biała,Czarna 1

mama zamiar je ogłaszac i wysłac do nowego domku ;)[/QUOTE]

:lol:Dżekuś to Jeżyk:)-niedawno go ogłaszałaś...:)

Posted

[quote name='zalerek'][B][COLOR=red]Pierwsze telefoniczne informację z TM ...
Szczeniorki po bardzo długiej podróży w tych ciężkich warunkach ... gdy tylko trafiły do ciepłych pokoi, zaczęły brykać, pić jeść i sikać :) :) :) Mają posłania, namioty i tory przeszkód, bawią się i nie mogą uwierzyć, do jakiego raju trafiły ...[/COLOR][/B][/QUOTE]
Super wiadomosc!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='zalerek'][B][COLOR="red"]Pierwsze telefoniczne[B] informację z TM ...[/B]
Szczeniorki po bardzo długiej podróży w tych ciężkich warunkach ... gdy tylko trafiły do ciepłych pokoi, zaczęły brykać, pić jeść i sikać :) :) :) Mają posłania, namioty i tory przeszkód, bawią się i nie mogą uwierzyć, do jakiego raju trafiły ...[/COLOR][/B][/QUOTE]

Co to za skrót? Jakoś tak źle mi się kojarzy...

Szkoda,że ta nowa trójeczka też się nie załapała na wyjazd...

Posted

[quote name='jostel5']:lol:Dżekuś to Jeżyk:)-niedawno go ogłaszałaś...:)[/QUOTE]

Hmm to szczerze mówiac na stronie schronu lepiej wyglada niz na tych zdjeciach co ogłaszałam..

Posted

[quote name='jostel5']Co to za skrót? Jakoś tak źle mi się kojarzy...

Szkoda,że ta nowa trójeczka też się nie załapała na wyjazd...[/QUOTE]
Przyznam ze tez sie wystraszylam... moze mialo byc DT a nie TM...

Posted

Szkoda,ze tak daleko mam do Was.Ale obiecuje,ze wiosna/latem postaram sie wpasc na kilka dni tylko zarezerwujcie mi tam jakies miejsce w boksie z psami bo musze gdzies kimnac kilka godzin dziennie...