Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paulaabp']Trzeba, ale nie tylko jemu. [B]Asi do ogłoszeń ;)
Ma w sobie dużo energii. Do schroniska trafiła razem ze swoją siostrą. [/B][/B][/QUOTE]

I muszę dodać lubi gryźć rękawiczki i nie tylko ale w niedzielę moja ulubiona rękawiczka do schroniska została poszarpana

Posted

Zacznę robić jej w wolnej chwili ogłoszenia, aczkolwiek nie wiem kiedy to nastąpi, bo mam straaasznie dużo nauki w szkole. Być może, ale nie obiecuję zacznę robić te ogłoszenia w najbliższy weekend. ;)
Cuudna jest. Zważając na to, że jest szczeniakiem -a one najczęściej cieszą się zainteresowaniem u ludzi - może będzie ktoś chętny na jej adopcję, albo nawet paru chętnych! :)

Posted

[quote name='dominika8460']Zacznę robić jej w wolnej chwili ogłoszenia, aczkolwiek nie wiem kiedy to nastąpi, bo mam straaasznie dużo nauki w szkole. Być może, ale nie obiecuję zacznę robić te ogłoszenia w najbliższy weekend. ;)
Cuudna jest. Zważając na to, że jest szczeniakiem -a one najczęściej cieszą się zainteresowaniem u ludzi - może będzie ktoś chętny na jej adopcję, albo nawet paru chętnych! :)[/QUOTE]

Dziękuję :) Tak Asi jest cudowna - stoi w kojcu razem z Api (też ogłaszaną przez Ciebie), swoją siostrą Ari (wkrótce zdjęcia i opis) i Balbinką :) Wspaniale dogaduje się z psami, kocha ludzi :)

[quote name='Bejotka']Pytano mnie dziś o Frygę. Może dzwonić telefon :)[/QUOTE]

Super :D 3mamy kciuki ;)

Posted

Na FB widziałam tego psiaka :)
[url]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/551515_368075519964027_1076616894_n.jpg[/url]

[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=368075519964027&set=a.107365886034993.8656.100002847452563&type=1&theater[/URL]
Czy to mikropies? Na zdjęciu tak wygląda...
Jeśli tak poproszę zdjęcia, opis i kontakt na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :)

Posted

[quote name='Andzike']Na FB widziałam tego psiaka :)
[URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/551515_368075519964027_1076616894_n.jpg[/URL]

[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=368075519964027&set=a.107365886034993.8656.100002847452563&type=1&theater[/URL]
Czy to mikropies? Na zdjęciu tak wygląda...
Jeśli tak poproszę zdjęcia, opis i kontakt na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :)[/QUOTE]

Tak, on jest malutki. Opis wkrótce, bo jest nowy, np. ja go jeszcze nie znam, ale widziałam jak chodzi na spacerze - spokojnie, powolutku, ale dobrze sobie radzi :)

Posted

[quote name='Olaaabp']Hesia adoptowana :) :multi::multi:(terierkowata)[/QUOTE]

Przecież została adoptowana 13 marca! Już dawno zdjęłam ogłoszenia! Co - wróciła i znów ją adoptowano?

Posted

[quote name='Bejotka']Przecież została adoptowana 13 marca! Już dawno zdjęłam ogłoszenia! Co - wróciła i znów ją adoptowano?[/QUOTE]

[quote name='dominika8460']Nie, nie wróciła, tylko dziewczyny pewnie dopiero się dowiedziały. ;)[/QUOTE]

Nie :D Hesia została adoptowana tydzień temu. Były dwie terierki! Jedna Mela, która poszła wcześniej, a teraz Hesia! :)

To jest Hesia -----> [IMG]http://i33.tinypic.com/345ft36.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Paulaabp']Nie :D Hesia została adoptowana tydzień temu. Były dwie terierki! Jedna Mela, która poszła wcześniej, a teraz Hesia! :)[/QUOTE]

I właśnie o terierkowatej Hesi na wątku zbiorowym jest informacja Ani, że adoptowano ją 13 marca. Dlatego już wtedy zdjęłam jej ogłoszenia. Zajrzyjcie na wątek zbiorowy - ostatnia strona, post 907.

Posted

[quote name='Bejotka']I właśnie o terierkowatej Hesi na wątku zbiorowym jest informacja Ani, że adoptowano ją 13 marca. Dlatego już wtedy zdjęłam jej ogłoszenia. Zajrzyjcie na wątek zbiorowy - ostatnia strona, post 907.[/QUOTE]

Nie to niemożliwe! Musiała zajsc pomyłka. Hesia na 100% była w schronisku w marcu i w połowie kwietnia! Przecież wychodziła na spacery z moją przyjaciołką a ja razem z nimi ;)

----------------------------------

Czytam ten post 907 i tak zauważyłam : Pani Ania napisała, że Hesia " dzisiaj, tj 13 marca 2013r została adoptowana" . A sam post został dodany 13. KWIETNIA..

Posted

Ja sie dowiedziałam, że adoptowana tak jak Paula mówi gdzieś koło tygodnia temu. A w cześniej chodziłam z nią na spacery w kwietniu tez.
Może inny pies podobny do Hesi.

Posted

[quote name='Paulaabp']Czytam ten post 907 i tak zauważyłam : Pani Ania napisała, że Hesia " dzisiaj, tj 13 marca 2013r została adoptowana" . A sam post został dodany 13. KWIETNIA..[/QUOTE]

Znaczy - zaszedł błąd w miesiącu :) To zresztą nie ważne, ważne, że ma dom :)

Posted

bardzo prosze o pomoc stary z łancucha ...bida

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242621-Stary-pies-z-%C5%82ancucha-potrzebuje-pomocy?p=20769607#post20769607[/URL]

Posted

Witajcie, szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej dla szczeniaka z mojego DT. Państwo są z Chełma i chcieliby przyjechać po psiaka. Czy ktoś mógłby do nich zajrzeć? :Rose:

Posted

A ja mam prośbę, potrzebne mi są opisy psów na podstawie poniższego "formularza"
IMIĘ:
CHARAKTER**:
* np. poniżej/powyżej/ok. 60 cm
** a tu bym prosiła o wypisanie najważniejszych cech (np. lubi inne psy, umie komendy "..." i "...", lubi biegać itp.)
Potrzebne mi to do sporządzenia czegoś w rodzaju katalogu, który przyda się na zawody w stajni Wiosenny Wiatr, może ktoś akurat sobie wypatrzy jakiegoś psa :)
Jak ktoś wie to można jeszcze dopisać czy jest po sterylizacji czy nia...

Posted

[quote name='Nelliel']A ja mam prośbę, potrzebne mi są opisy psów na podstawie poniższego "formularza"
IMIĘ:
CHARAKTER**:
* np. poniżej/powyżej/ok. 60 cm
** a tu bym prosiła o wypisanie najważniejszych cech (np. lubi inne psy, umie komendy "..." i "...", lubi biegać itp.)
Potrzebne mi to do sporządzenia czegoś w rodzaju katalogu, który przyda się na zawody w stajni Wiosenny Wiatr, może ktoś akurat sobie wypatrzy jakiegoś psa :)
Jak ktoś wie to można jeszcze dopisać czy jest po sterylizacji czy nia...[/QUOTE]

Super pomysł :)

Posted

A ja mam pytanie. Co z tą owczareczką Lucy? Została adoptowana, czy ma iść do adopcji? I na ile ta adopcja jest pewna? Tak na 100%, czy bardziej na 50%? Pytam, ponieważ mam chętnych na jej adopcję. Państwo są z okolic Terespola i wypatrzyli sunię na fb. Ich córka chodzi ze mną do klasy i pytała mnie o nią. Ona jest po sterylizacji? W jakim jest wieku?