edzia.71 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 On jest naprzwde ładny. Wybaczam mu nawet to, że mnie użarł:evil_lol: Quote
Romka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 edzia.71 napisał(a):On jest naprzwde ładny. Wybaczam mu nawet to, że mnie użarł:evil_lol: Mnie też ugryzł,łakomczuch jeden,i też mu wybaczyłam... Quote
Romka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 sylwiaso napisał(a):A na zdjęciach taki łągodny! Bo jest łagodny,ugryzł z łakomstwa... Quote
Romka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Cudowny,łagodny Reks...pewnie dlatego,że taki łagodny to tak długo czeka na dom... Quote
mamanabank Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Tylko połowę mniejszy ;-) Miło widzieć szczęśliwego Reksa :-) Quote
Romka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nie był dziś na spacerze,biegał za to w kółko po boksie...pewnie pójdzie jutro z uczniami technikum weterynaryjnego... Quote
Romka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 A dziś spacer był i kąpiel w stawie też była...a Reks bardzo lubi kąpiel...ale bał się wejść głębiej,próbował tylko zamoczyć się w całości(położył się w stawie,na dnie)i chciał odwrócić się na plecy... Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Leon,Ares i Reks jak zauważyła pani zoopsycholog biegają w kółko...jest to typowy dla psowatych sposób radzenia sobie ze stresem i emocjami...pomocy najbardziej potrzebuje Leon... Quote
Romka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dziewczyny co jeszcze trzeba zrobić ,żeby Reksowi udało się wreszcie znależc dom...zobaczcie kiedy Figa złożyła wątek...biedny Reks:-(...biega w kółko już dawno...jemu też trzeba pomóc...jak to zrobić?:shake: Quote
Romka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jutro obowiązkowo spacer z Reksem i kąpiel w stawie...dziś wszedł cały do wanny,którą ma w boksie i położył się...Reks uwielbia wodę...kładzie się cały zanurzając pyszczydło... Quote
wielebny Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Czy Reks boi się innych psów oraz czy boi się burzy? Może mieszkac w kojcu?Tzn.nie cały czas tylko na czas gdy będziemy w pracy(tj.8-12 godzin). Quote
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='wielebny']Czy Reks boi się innych psów oraz czy boi się burzy? Może mieszkac w kojcu?Tzn.nie cały czas tylko na czas gdy będziemy w pracy(tj.8-12 godzin). Wielebny,jesteście bardzo fajnymi ludzi...ale proszę pomyśl czy kojec w Twoim domu będzie większy niż ten w schronisku...czy psiak będzie miał towarzystwo innych,choćby psiaków ,nie mówiąc o ludziach?Chcę przez to powiedzieć,że chcemy dać Reksa i pozostałe nasze psiaki do warunków lepszych niż miały w schronisku...chcesz by pies siedział sam tyle godzin w boksie,mały boksie...czy po 12 godzinach wyjdziesz z nim na spacer...a może wypuścisz na podwórko...a brama jest non stop otwarta bo są klienci?Czy zauważyłeś ,ze Reks biega w kółko w boksie?On potrzebuje rodziny na co dzień nie od święta...zaczyna mieć problemy psychiczne...psowate tak się zachowują...zobacz jak robia to wilki czy lisy w zoo...on musi mieć dom i kontakt z człowiekiem na co dzień...nie może być tak długo w kojcu...to dla niego zabójstwo...Jeśli leży Ci na sercu dobro psa,nie tylko Reksa...pomyśl czy na tym etapie swojego życia jest Ci ten pies potrzebny... Nie wiem czy Reks boi się burzy... Quote
Romka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Reks na spacerze w lesie z dziewczynami,Laską i Tośką: Quote
Recommended Posts