stellanovaa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Basenji']O matko! Niesamowity widok! Zdrówko:cool3:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]U Izy - to normalny widok[/COLOR] :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Basenji Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Obskoczyły ją jak pchły pustynne:cool3: zdrówko Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ha, u nie tez baski spia w łóżku... No, może nie wszystkie naraz...;) Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 koleżanka kupiła sobie nową kanapę to wziełam od niej starą sofe żeby basek miał gdzie spać ale lubie jak sie położy w zdłuż nogi albo pleców fajnie grzeje :) pozdrowionka Quote
Buszki Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A ja kupiłam większe łóżko,żeby nam z sunią ciasno nie było :evil_lol:. A jak były szczeniaki,to i na mniejszym się znieściliśmy:ja,Buszi i jej szósteczka.Było cieplutko i milutko :lol:. Quote
Dogomaniak9 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wkrótce ja też będę spać z basenji :multi: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Dogomaniak9']Wkrótce ja też będę spać z basenji :multi:[/quote] Ohohoho! Nastepny/a , co się przyznaje...:lol: Napiszesz coś blizej o swoim basku? Pzdr. Quote
Dogomaniak9 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Piszę wkrótce bo jeszcze nie mam basenji,ale zaraz po maturze dostanę wymarzonego pieska,tzn suczkę:loveu: Już nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!! Aktualnie rozglądam się i szukam hodowli........ i na pewno będziemy spać pod jedną kołderką Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 To rzeczywiście niedługo, wszak matury już w.... maju! Liczę, że jak juz będziesz miała sunię w rękach, to będziesz z nami w kontakcie, prawda? pzdr. Quote
Dogomaniak9 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Tak, niedługo matura,brrrrr....... i jeszcze egzamin na studia,wrrrrrrr....... Ale jaka nagroda :multi::multi::multi: prawdziwe,najprawdziwsze basenji i to wprost pod kołderkę ;) Żartuję,wiem,że wymagają dużo wybiegu i są bardzo żywiołowe i absorbujące jako młodziutkie zwierzaki. Jestem przygotowana.....tak myślę. Quote
Buszki Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Bieganie bieganiem,ale moja sunia ponad wszystko uwielbia spać ;).Jak nie ma mnie i kołderki,to zawsze znajdzie się ktoś,kto naciągnie na łepek kocyk :cool3:.W najgorszym wypadku :placz:pozostaje cieplutki kominek,a latem podusia i słonko na tarasie :multi: . Quote
lourdnes Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Nasze baski od pierwszego dnia śpią z nami w łóżku chociaż to nie była nasza decyzja:eviltong:Zostaliśmy zdominowani ale już nie wyobrażamy sobie innego spania ;) Quote
Buszki Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Jak dołączyła do nas Szepsi,to od razu wzięła przykład z Buszi i próbowała wdrapać się na łóżko.Nie bardzo jej to wychodziło,ale od czego jest pańcia...Teraz Buszi śpi po mojej lewej stronie,a Szepsi po prawej. Quote
lourdnes Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Moje dwa koszmarki różnie :lol:.Jak sie nie pokłócą to osobno a tak bywa ,że razem.Mania jest przytulasta, Maniusiowi wygodniej się odseparować.My teraz mamy przy łożku poduszeczkę do waskakiwania bo tak to były serenady jak się nie mogły do nas dostać ;) Quote
Asiaczek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Hahaha, a może łatwiej byłoby nam odpowiedzieć: Kto NIE ŚPI w łóżku z basenji...? Pzdr. Quote
Kaszczydlo Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 właśnie w tej chwili Kaśka śpi z basenji. Jak ja pójdę spać, to psinę przełożę do jej legowiska, rano na 100% nam się właduje do wyrka z powrotem ;) Quote
lourdnes Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='Kaszczydlo']właśnie w tej chwili Kaśka śpi z basenji. Jak ja pójdę spać, to psinę przełożę do jej legowiska, rano na 100% nam się właduje do wyrka z powrotem ;)[/QUOTE] U nas nie da rady tak cwaniakować- koncert 100% murowany a w blokach są "papierowe ściany":evil_lol: Quote
Doris&Grenio Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 My nie śpimy z Basenji :) Chociaz rano na poł godzinki do nas wskakuje..ale całą noc spi sam.... Quote
Cienka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pina i Jogi okupują salon (to bardziej ich niż nasz salon). My śpimy sami choć czasem rano budzę sie z pasażerem na gapę i tylko ziew Jogiego no co?! Quote
nadpilickiebestyjki Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tirka też nie śpi z nami, ale u nas psiaki mają swój pokój i na noc śpią razem na poduchach, kocykach, legowiskach itp poprzytulane do siebie - ale pierwsza noc była wyjąca, bo dziecko nie potrafiło zrozumieć, że ma spać z resztą sfory a nie z nami, dopiero Korek ja delikatnie zdyscyplinował warknięciem i przytuliła się do niego i usnęła ;) do tej pory śpi razem z Korkiem :D Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Korek mądry psiak:) To sznaucerek? pzdr. Quote
wikikoniki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ja mam o tak tylko, że ze sznaucerkiem : [IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/11/0a632010a59367d4c728adef3665fc92.png?1322659461[/IMG] Ale nie jest aż tak źle. Śpię z Neską zawsze,k kiedy jestem np. chora ;) Jak uważacie to za off-a, to usunę ;) Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Podejrzewam, że wszyscy,którzy spią z psem/psami i kotem/kotami, tak mają:) Nie usuwaj, śmieszne rysunki... Pzdr. Quote
nadpilickiebestyjki Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Asiaczek']Korek mądry psiak:) To sznaucerek? pzdr.[/QUOTE] tak - on jest fajny - taki bardzo rodzinny ;) największy przymilas z całego stada ;) Quote
Recommended Posts