Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
Nie widziałaś? To nie byłaś na wątku "mojej" Lineczki?? To do najpiękniejszego faceta się przecież nietoperek przytulał

Nie byłam :(
Padłam :D Daj linka, gdzie można więcej zdjęć zobaczyć :)

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Luneczka od 19 kwietnia ma swój domek.Podobno zglosili się po nią bardzo sympatyczni ludzie - przyznali się, że ją znaleźli na stronie. A ponieważ na stronie schroniskowej jej nie było, to pewnie wypatrzyli ją na stronie malawaszki.

A Kosę = Miśkę widziałam dzisiaj tylko za kratkami, bo jak chcialysmy jej boks wyprowadzić na spacery, to nam delikatnie zasugerowano, że bardziej naszego wychodzenia potrzebują psy w szpitalu. I już tam ugrzęzłyśmy :-(

Posted

No właśnie niestety nie wiem, czy to ci z Zabrza, ale wiem, że to bardzo mili ludzie, bo akurat dzisiaj miala dyżur pracownica, ktora tym ludziom Lunkę wydawała i ich pamiętała.
Ale tak nam się wydawało, że z ambulatorium dzisiaj wychodzili państwo z Lunką, więc wyglądałoby na to, że Lunka pozostala Krakowianką

• 4 weeks later...
Posted

Byłyśmy dzisiaj z agamiką w schronisku, żeby zrobić przweglad - ktore psy już wróciły.
No i ---Miśki nadal nie ma. Wiem, to wcale jeszcze nic nie znaczy, ale daje nadzieję, że dziewuszka juz nie wróci.

Narazie w schroisku jest ok. 200 psów, a bylo ponad 600.

Za to są dwa sznupkopodobne - jeden czarny, maly, wesolutki, drugi czarny bardziej jak średniak, ale ze spuszczoną glową, ze wzrokiem spode łba. Wystraszony i nieufny :-(