zerduszko Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 AMIGA napisał(a):Nie widziałaś? To nie byłaś na wątku "mojej" Lineczki?? To do najpiękniejszego faceta się przecież nietoperek przytulał Nie byłam :( Padłam :D Daj linka, gdzie można więcej zdjęć zobaczyć :) Quote
AMIGA Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bonusiowy wątek to http://www.dogomania.pl/threads/50241-Kolejny-OstrA-dziak-zostaje-na-zawsze-w-Krakowie-Bono-i-Amiga-sAE-rodzinAE Ale chyba musisz Sobie zarezerwować kilka dni na przeczytanie wszystkiego:oops: Quote
malawaszka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bonus to brat mojej Pepy :lol: nie dość, że podobni to jeszcze na to samo chorują Quote
AMIGA Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Podobni??? Bonus to suchciel i niejadek :sad: a Pepulka o "rubensowskich kształtach" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 AMIGA napisał(a):Podobni??? Bonus to suchciel i niejadek :sad: a Pepulka o "rubensowskich kształtach" :evil_lol: to jak ja i mój TZ :roflt: Quote
zerduszko Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 malawaszka napisał(a):to jak ja i mój TZ :roflt: hmmm - skąd to znam ;) Quote
AMIGA Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No to ja mam lepiej - nie mam TZ i przynajmniej nie ma kontrastu :-) Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dziewczynki kochane... mam nadzieję, że to Wasze ostatnie święta w schronisku... Quote
sybil Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dobranoc Luna i Misia:buzi:!Może wiosna i wam przyniesie lepsze dni i znajdziecie swój domek, najlepszy!:kiss_2: Quote
AMIGA Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Luneczka od 19 kwietnia ma swój domek.Podobno zglosili się po nią bardzo sympatyczni ludzie - przyznali się, że ją znaleźli na stronie. A ponieważ na stronie schroniskowej jej nie było, to pewnie wypatrzyli ją na stronie malawaszki. A Kosę = Miśkę widziałam dzisiaj tylko za kratkami, bo jak chcialysmy jej boks wyprowadzić na spacery, to nam delikatnie zasugerowano, że bardziej naszego wychodzenia potrzebują psy w szpitalu. I już tam ugrzęzłyśmy :-( Quote
malawaszka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 hura hura Lunko powodzenia!!!!!! Czy to ludzie z Zabrza? pewnie nie wiadomo - bądź szczęśliwa psinko!!!!! :laola: Misiunia - Ty też dostaniesz szansę!!!!!! Zobaczysz! Quote
AMIGA Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 No właśnie niestety nie wiem, czy to ci z Zabrza, ale wiem, że to bardzo mili ludzie, bo akurat dzisiaj miala dyżur pracownica, ktora tym ludziom Lunkę wydawała i ich pamiętała. Ale tak nam się wydawało, że z ambulatorium dzisiaj wychodzili państwo z Lunką, więc wyglądałoby na to, że Lunka pozostala Krakowianką Quote
malawaszka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Niunieczko bądź szczęśliwa! Czasem ludzi mi piszą maile jak adoptują psiaka znalezionego na stronie - fajnie jakby teraz też tak się stało Quote
agamika Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 nie :( na krk trzeba zdj wkleic i mic nadzieje ze ktos skojarzy, czy pojechałna kobierzynską czy gdzie indziej ... Quote
karusiap Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 malawaszka napisał(a):ktoś wie gdzie się podziewa Misia????? w KKJK nie wiedzialam Misi..... Quote
malawaszka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 wkleiłam tam, ale AMIGA mi teraz napisała że ona obcięta była to inna niż na zdjęciu które wkleiłam Quote
agamika Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 oj obcięta niestety :/ w zasadzie ona to nie wiem poco, bo Miska sie nie dredziła akurat ... Quote
AMIGA Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Byłyśmy dzisiaj z agamiką w schronisku, żeby zrobić przweglad - ktore psy już wróciły. No i ---Miśki nadal nie ma. Wiem, to wcale jeszcze nic nie znaczy, ale daje nadzieję, że dziewuszka juz nie wróci. Narazie w schroisku jest ok. 200 psów, a bylo ponad 600. Za to są dwa sznupkopodobne - jeden czarny, maly, wesolutki, drugi czarny bardziej jak średniak, ale ze spuszczoną glową, ze wzrokiem spode łba. Wystraszony i nieufny :-( Quote
Recommended Posts