Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bogowie, czy to sie nigdy nie skończy? Czy człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego, że jak pies kłapnie zębami, to napewno nie bez powodu? Czy człowiek wciąż będzie uważał, że pies to jakiś mebel, albo stary but, którego po prostu można wyrzucić z domu?????? No tak, ale do kogo ja kieruje te pytania??? :-(:-(

Posted

Nas za mało, piesków za dużo, kasy za mało, debili za dużo.
I co z tego, kiedy i tak bilans nie wychodzi na zero. Jest wieeeelki, wieeeeelki minus :-(:wallbash::wallbash:

Posted

Kochane sznupiaste:loveu:, tak mało odwiedzin u was! Luna śni mi się po nocach, ale trzeciego piesa nie dam rady mieć :-(, zwłaszcza, że w bezpośrednim sąsiedztwie same wrednoty anty-psie. Pytam znajomych, ale narazie brak rezultatów. Trzymajcie się dziewczyny, w końcu dla was też zaświeci słoneczko :loveu:

Posted

Cisza u Was dziewczynki, mało odwiedzin:-(, ja też niczego jeszcze nie znalazłam, ale obiecuję, że wciąż będę szukać; może jakaś dobra dusza zakocha się w Lunie, albo Misi. Trzymajcie się ciepło, sunieczki :loveu: