AMIGA Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Bogowie, czy to sie nigdy nie skończy? Czy człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego, że jak pies kłapnie zębami, to napewno nie bez powodu? Czy człowiek wciąż będzie uważał, że pies to jakiś mebel, albo stary but, którego po prostu można wyrzucić z domu?????? No tak, ale do kogo ja kieruje te pytania??? :-(:-( Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 ja czasem się łapię na myślach, że znajdziemy dom dla tego, tego, tego i tego i odpocznę :oops: ale dupa... szybko zostaję sprowadzona na ziemię zawsze... :roll: Quote
AMIGA Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 No właśnie ja też zawsze tak sobie zakładam -już jak Bendżi znalazł dom, to miałam sobie zrobić urlop. Ale dadzą to człowiekowi?? Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 mam nadzieję, że nie marzniecie dziewczynki... Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 a bo za dużo ich.... za dużo kurde a nas za mało... Quote
zerduszko Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='malawaszka']a bo za dużo ich.... za dużo kurde a nas za mało...[/QUOTE] a debili też całkiem sporo! Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 http://krakow.olx.pl/sznaucerka-srednia-pan-oddal-mnie-do-schroniska-iid-71055089 ojej.pl Quote
AMIGA Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nas za mało, piesków za dużo, kasy za mało, debili za dużo. I co z tego, kiedy i tak bilans nie wychodzi na zero. Jest wieeeelki, wieeeeelki minus :-(:wallbash::wallbash: Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 to jest właśnie ta niesprawiedliwość świata :roll: Quote
AMIGA Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 I w górę dziewczyny, pokazywać się proszę Quote
sybil Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kochane sznupiaste:loveu:, tak mało odwiedzin u was! Luna śni mi się po nocach, ale trzeciego piesa nie dam rady mieć :-(, zwłaszcza, że w bezpośrednim sąsiedztwie same wrednoty anty-psie. Pytam znajomych, ale narazie brak rezultatów. Trzymajcie się dziewczyny, w końcu dla was też zaświeci słoneczko :loveu: Quote
AMIGA Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dziewczyny - trzymajcie się tam jakos. Ta zima daje wszystkim w kość Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dobranoc dziewczynki - mam nadzieję, ze nie marzniecie Quote
agamika Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 MIsia już tak długo na spacerku nie była :( ..... Quote
sybil Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cisza u Was dziewczynki, mało odwiedzin:-(, ja też niczego jeszcze nie znalazłam, ale obiecuję, że wciąż będę szukać; może jakaś dobra dusza zakocha się w Lunie, albo Misi. Trzymajcie się ciepło, sunieczki :loveu: Quote
agamika Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Luna - juz po sterylizacji MIska zmieniła boks - mieszka z 5cioma innymi sukami, jedna chyba niezbyt do ludzi ... dzis na spacer znowu nie poszła... :( .... Quote
Recommended Posts