Jasza Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Maciejkowice znam, bo to niedaleko miejsca gdzie mieszkałam całe życie.. Tylko myślałam, że "Maciejki", to może impreza z okazji święta jakiegoś Macieja, jak Andrzejki... Nie skojarzyłam z Psią Chatą...:oops::oops: Quote
BoUnTy Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Podrzucam z rana... hmmm... nie pamietam czy wysyłąłam go o oferty czy tez nie :/ A wczoraj nie aktualizowałam ogłoszeń, bo mnie nie było :/ Graaaa... ok czas wziac się do roboty... Mikro wskakuj do domku - sliczny psiak z Ciebie...on mi przypomina pewnego psiaka z katowickiego schronu, który nalazł cudowny domke więc pewnie i Mikro się uda... ;> Quote
kuba123 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 poprosiłam czarną o ogłoszenia czekam na odpowiedź ona szczęśliwą rękę:loveu: wierzę ,że i tym razem Quote
BoUnTy Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 kuba123 napisał(a):poprosiłam czarną o ogłoszenia czekam na odpowiedź ona szczęśliwą rękę:loveu: wierzę ,że i tym razem Oby tak - a czarna to ta osoba od Żabusi? Się wkreciłą ;] Miło... ;] Quote
kuba123 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 nie wiem czy od Żabusi czarna robiła mi ogłoszenia dla Tonera i Tośka oraz dla Sary od Jasia i wszystkie psiaczki już w nowych domkach Quote
BoUnTy Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 kuba123 napisał(a):nie wiem czy od Żabusi czarna robiła mi ogłoszenia dla Tonera i Tośka oraz dla Sary od Jasia i wszystkie psiaczki już w nowych domkach To rzeczywiście szczęsliwa ręka! Oby tak dalej :loveu: Quote
Jasza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Czarna to Pani Żabusi oczywiście!!!:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f85/zabka-juz-w-domku-147319/ Jeden z piękniejszych wątków na Dogo! Quote
kuba123 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 podnoszę Mikro jest świetny super dogaduje się z innym psiakiem i kocha ludzi co się stało z tą dogomanią , nie ma moich subskrybcj,i muszę grzebać żeby znaleźć moje tematy masakra buuuuu...... Quote
BoUnTy Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 kuba123 napisał(a):podnoszę Mikro jest świetny super dogaduje się z innym psiakiem i kocha ludzi co się stało z tą dogomanią , nie ma moich subskrybcj,i muszę grzebać żeby znaleźć moje tematy masakra buuuuu...... Masakra z tym dogo - roboty niepotrzebnej tylko robią ;( Znów będe musiała na wątku fundacyjnym aktualizować linki i nie wiem gdzie co mam - 0 subskrypcji ;( Jaszo wątek żabusi tez mi nie wchodzi :/ Quote
kuba123 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 ja nawet nie wiem gdzie jest wątek fundacyjny ogólny:placz::placz::placz::placz: i emoty pisane, a ja ich nie rozpoznaję:angryy::angryy::angryy: Quote
__Lara Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ja też nie umiem się połapać :(( co oni zrobili z dogo :( ja chce te stare :( Quote
Kisiaraf Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Już jestem na wątku :) Robić nowy banerek czy używacie ten od Publikacji? Jak z ogłoszeniami? Czarna zrobiła? Jest jakiś tekst do ogłoszeń-"gotowiec"? 1 Quote
gość123456 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ksiaraf, mój banerek to tylko zdjęcie przerobione - możesz go użyć zmniejszając i podlinkowując, bo ja niestety podlinkowywać nie potrafię. Ach, no i chętnie się tego nauczę (jeśli możesz mi wyjaśnić w PW, będę wdzięczna) Quote
kuba123 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 dziękuję na razie nie mamy nic nie wiem, czy baner publikacji ma odpowiedni rozmiar, jeśli nie to czy można go zmniejszyć i podlinkować , chyba że łatwiej zrobić nowy czarna jeszcze nie robiła ogłoszeń , więc jeśli masz czas to bardzo proszę gotowca nie ma, jeśli będzie potrzebny napisze się aaaa.... Mikro ma ok 9 miesięcy Quote
Kisiaraf Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Banerek zmniejszyłam i podlinkowałam. Oby tylko właściwie wstawiło dogo: Mogę startnąć z ogłoszeniami ale jednak gotowiec to jest to co lubie ;) Quote
Guest Reyes Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Domu szuka Mikro - dziewięciomiesięczny pies będący pod opieką fundacji SOS Dla Zwierząt. Jest to znajda - zaszczepiony, wykastrowany, czeka w Chorzowie na nowy dom. Łagodny do ludzi i psów. Nadaje się do domu z małymi dziećmi. Kontakt: Fundacja SOS dla Zwierząt Tel. Fundacja 0 722 394 983 Tel. Wolontariusz 512 499 552 Chorzów --- Może być? Quote
Guest Reyes Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 http://www.eoferty.com.pl/mikro_szuka_domu_153609.html http://www.kokosy.pl/ogloszenie/59717 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=49501 http://www.mojpupil.pl/oddam_psa http://ogloszenia.adverts.pl/pokaz.php?id=576573 W http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ czeka na aktywacje Quote
kuba123 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 MIKRO- kolejna przeprowadzka Mikro to jeszcze dziecko, psie dziecko Przybłąkał się pod moje drzwi w sierpniu tego roku. Został zabrany do domu przez rodzinę z małym ok. rocznym dzieckiem. Początkowo wszystko było ok. Psiak miał dom, miłość ludzi, spacery. Jednak przyszła jesień, a z nią pogoda wiadomo jaka. Deszcz, zimny wiatr, przejściowo śnieg. Pani nie chciało się ubierać dziecka , aby wyjść z psem na spacer. I tak Mikro został ''psem podwórzowym'' . Wypuszczony rano, czasem całymi dniami biegał po dworze i klatce schodowej, ''rozwlekał'' sąsiedzkie śmieci, jadł byle co i pił wodę z kałuży.Po upomnieniach kilka dni był spokój, a potem powtórka. Zabrałam Mikro za zgodą ''właścicieli"" i przewiozłam do lecznicy. Pies został zaszczepiony , odrobaczony i wykastrowany. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. Mikro był bardzo wystraszony- ze strach sikał pod siebie , czołgając się po ziemi. W tej chwili pies już nie sika ze strach , choć nadal zdarza mu się czołgać podchodząc do człowieka.Mikro świetnie dogaduje się z innymi psami, lubi dzieci, podchodzi do nich delikatnie. Mikro ma 9 miesięcy. czy taki tekst może być Kontakt może być na fundacje, ale też może być bezpośrednio na mnie 512 499 552 Quote
Guest Reyes Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Niektóre portale mają ograniczoną liczbę słów. Quote
Kisiaraf Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Teraz robie ogłoszenia do Oferty(50 szt.) Mikro też tam będzie. Potem jak znajde chwilke i nie padne to pogłaszam psiaka :) Tekst oki Quote
kuba123 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 widzisz Danusiu ja się na tym nie znam, można wykorzystać oba teksty w swoim zaznacz że pies lubi dzieci, był w domu z malutkim dzieckiem i podchodził do niej bardzo delikatnie widziałam to nie raz możesz też podawać mój numer tel. znam psiaka najdłużej i wiem jak się zachowuje w warunkach domowych ps. dziękuję za ogłoszenia Quote
Guest Reyes Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ok, zaraz przerobie. :-) A mogę prosić nr. do Ciebie? Quote
kuba123 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 podany pod tekstem ,ale proszę 512 499 552 Quote
Guest Reyes Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 widzisz Danusiu ja się na tym nie znamNie sądzę abym mogła powiedzieć, że ja się znam. :-) Teksty są napisane innym stylem ale jestem pewna że oba mogą być użyteczne. Mój to po prostu takie skondensowanie wiadomości. Kto jak woli. Ja tego psa na oczy nie widziałam więc jeśli masz jakieś sugestie, czekam. :* Quote
Recommended Posts