Sabina02 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dodalam Beriego do grupowego, wyroznionego Allegro kudlaczy: :p [URL="http://www.allegro.pl/item802612332_kudlate_pieski_czekaja_na_odmiane_smutnego_losu.html"]KUDŁATE PIESKI CZEKAJĄ NA ODMIANĘ SMUTNEGO LOSU (802612332) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] PS. Jakiej wielkosci jest Beri? Quote
zuza1308 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [url=http://zabrze.olx.pl/na-swiat-patrze-sercem-a-ty-piekny-niewidomy-beri-czeka-zabrze-iid-56452408]Na Świat patrzę sercem, a Ty? Piękny niewidomy Beri czeka :( Zabrze. - Zabrze - Zwierzęta[/url] Quote
zuza1308 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='marysia55']na Mysie to wy dzisiaj tak bardzo nie liczcie :diabloti: kobitka ma urodziny( nie powiem które,chociaż w tym wieku to można głośno krzyczeć) i pewnie pojedzie na blękitnym kamikadze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Mysiu wszystkiego najlepszego:loveu: Quote
Sabina02 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ja rowniez dolaczam sie do zyczen! Mysiu samych szczesliwych dni Ci zycze! :loveu: Quote
Bjuta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 MYSIA!!!! Buziaki! Uściski! Przytulki! Drapaki! I najlepsze, najlepsze życzenia! [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Natura/Kwiaty/kwiatek5.gif[/IMG] Quote
__Lara Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nie mam czasu poczytać :( ale i tak podnoszę!:multi: Quote
marysia55 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mysia, dość tego imprezowania, właź na wątek :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='zuza1308']Mam pytanie: czy Beri mógłby mieszkać w bloku i czy schody nie stanowią przeszkód? A jak wygląda sprawa z dziećmi? Wiem że to staruszek ale czy nie ma problemu z dziećmi?[/QUOTE] [quote name='zuza1308']Aha i jeszcze jedno: jak długo może on mieszkać w "prysznicu" i co potem z nim dalej będzie się działo?[/QUOTE] w stosunku do ludzi Beri jest bardzo łagodny, jak biegnie, a ja go w tym biegu za obrożę złapię, albo w inny sposób zaczepię to nie ma odruchu, żeby dziabnąć ;) Co do "Prysznica" - to nie jest miejsce dla psów i psiaki wcale tam nie powinny być, jeśli ktoś nam zrobi kontrolę to niestety może się przyczepić do tego :shake: i wtedy bedziemy mieć duży problem... Oczywiście będzie tam mieszkał jak długo to bedzie możliwe, ale nigdy nie można przewidzieć tego co się może stać :roll: W schronisku mamy sytuację naprawdę krytyczną - psy są wszędzie :placz: [quote name='marysia55']na Mysie to wy dzisiaj tak bardzo nie liczcie :diabloti: kobitka ma urodziny( nie powiem które,chociaż w tym wieku to można głośno krzyczeć) i pewnie pojedzie na blękitnym kamikadze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Sabina02']Dodalam Beriego do grupowego, wyroznionego Allegro kudlaczy: :p [URL="http://www.allegro.pl/item802612332_kudlate_pieski_czekaja_na_odmiane_smutnego_losu.html"]KUDŁATE PIESKI CZEKAJĄ NA ODMIANĘ SMUTNEGO LOSU (802612332) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] PS. Jakiej wielkosci jest Beri?[/QUOTE] hmmm... myślę, że można go ocenić jako psiaka średniej wielkości :cool3: [quote name='zuza1308']Mysiu wszystkiego najlepszego:loveu:[/QUOTE] [quote name='Sabina02']Ja rowniez dolaczam sie do zyczen! Mysiu samych szczesliwych dni Ci zycze! :loveu:[/QUOTE] [quote name='Bjuta']MYSIA!!!! Buziaki! Uściski! Przytulki! Drapaki! I najlepsze, najlepsze życzenia! [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Natura/Kwiaty/kwiatek5.gif[/IMG][/QUOTE] [quote name='Kisiaraf']Mysiu kochana 100lat!!!!!!![/QUOTE] dziękuje bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: [quote name='marysia55']Mysia, dość tego imprezowania, właź na wątek :evil_lol:[/QUOTE] no już jestem :diabloti::loveu: Quote
marysia55 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wpadła i wypadła jak "błękitny grom" :evil_lol: niby jest, a juz jej nie ma :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='marysia55']wpadła i wypadła jak "błękitny grom" :evil_lol: niby jest, a juz jej nie ma :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: no to jeszcze wpadnę na chwilkę przed wyjściem do pracy ;) Jeszcze raz co do pytania o dzieci - Beri wczoraj był na długim spacerku z dziećmi z podstawówki i po spacerku wszyscy żyli, a nawet byli zadowoleni :loveu::cool3: Quote
zuza1308 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Cajus JB']Trzeba Beri szybko domek znaleźć.[/QUOTE] Niech ten domek się spieszy. Quote
ihabe Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Bericzku kochany, szukamy domku bardzo pilnie dla Ciebie:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 taki psiak w domu to prawdziwy skarb :cool3: Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł na szukaniu domku chłopakowi? Quote
Olga7 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wczoraj już zapisalam wątek Bariego -ślicznego ,milego kudlacza o pięknych oczach ,choć niewidomego już ,niestety..:shake:. Moze uda sie znależć mu jeszcze dom? To piękny pies ...:loveu: Quote
Cajus JB Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Bjuta']Właśnie! Bari czeka![/QUOTE] Ktoś miał chyba odpoczywać? Ja nie mam pomysłu gdzie jeszcze ogłaszać. Quote
Mysia_ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='olga7']Wczoraj już zapisalam wątek Bariego -ślicznego ,milego kudlacza o pięknych oczach ,choć niewidomego już ,niestety..:shake:. Moze uda sie znależć mu jeszcze dom? To piękny pies ...:loveu:[/QUOTE] cioteczko, nie może, a napewno mu domek znajdziemy... Prawda? :oops: Quote
Cajus JB Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Mysia_']cioteczko, nie może, a napewno mu domek znajdziemy... Prawda? :oops:[/QUOTE] Oczywiście, że tak. Quote
gonia66 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Cajus JB']Oczywiście, że tak.[/QUOTE] POdpisuje się pod tym obiema łapkami:loveu: Quote
zuza1308 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [B]MUSI !!!!!!![/B]:mad: się domek znaleźć dla tego prześlicznego kudłaczka. Ja trzymam mocno kciuki i nie puszczę ich dopóki nie znajdzie się ktoś kto pokocha Beriego i zabierze go do siebie - bo my go już kochamy prawda? :loveu: Quote
leni356 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To chyba najładniejszy pies na Dogo :iloveyou: Poogłaszam go też trochę. Co z tego że nie widzi, są jeszcze ludzie z sercem, może domek się znajdzie Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ale cisza Beri zobacz do czego prowadzą zmiany. Do góry po domek. Quote
Recommended Posts