Bjuta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Beri jest tak urodziwy, że musi mu się udać! Tylko niech to nie trwa zbyt długo! Quote
zuza1308 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Beri jest naprawdę piękny a domki powinny się o niego bić... Quote
marysia55 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Beri, ciągle jak do ciebie zaglądam to myślę że już grzejesz dupinke w domku, a tu ......... Quote
Mysia_ Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Niestety ciągle czeka... Ludzie nawet o niego pytają, ale zupełnie nic z tego nie wychodzi :( Quote
marysia55 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='Mysia_']Niestety ciągle czeka... Ludzie nawet o niego pytają, ale zupełnie nic z tego nie wychodzi :([/QUOTE] ja tam ciągle wierzę. Jak widać po mojej dacie rejestracji nie nie jestem długo na dogo (chociaż są młodsze stażem), ale już takie rzeczy widział, że na nowo w cuda wierzę. Quote
zuza1308 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Żeby tak ten cud dla Berigo się zdarzył.... Quote
Betta Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ile ma lat ???? jak długo jest w schronie? ciągle tam przebywa ? zupełnie nie widzi? jak ze słuchem? dałby radę ze schodami ?? inne schorzenia ?? Quote
Mysia_ Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 odpowiedziałam na smsa, jakby były jeszcze jakies pytania to pytaj, postaram się tu zaglądac częściej, ale z "nowym dogo" trochę mi się wszystko komplikuje.... Quote
marysia55 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 czyżby post nr 282 był szansą o której marzymy dla Beriego ???? Quote
Mysia_ Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 mowa o domku tymczasowym... Dzwoniła do mnie jeszcze jedna Pani też w sprawie tymczasu, może jutro uda sie jej podjechac do schroniska. Quote
zuza1308 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Mysia_']mowa o domku tymczasowym... Dzwoniła do mnie jeszcze jedna Pani też w sprawie tymczasu, może jutro uda sie jej podjechac do schroniska.[/QUOTE] Cały czas trzymam kciuki za Beriego. Może wreszcie i do Niego się szczęście uśmiechnie. Quote
Mysia_ Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 kochani, Beri jest już za Tęczowym Mostem :( Tak jak pisłam Beri miewał lepsze i gorsze dni, jednak ostatnio zaobserwowałam, że chudnie nam w oczach, chociaż je.... Zrobił się też jakiś bardziej nieobecny :( Wczoraj była nasza Pani wet, wiec jej go pokazałam, jego stan zdrowia bardzo ja zaniepokoił - uznała, że racej męczy go coś bardzo niedobrego, nie myliła się... Dzisiaj Beri pojechał na dokładne badania do kliniki, okazało się, że ma poważna niewydolność nerek :placz: Teraz kiedy już powoli zaczeło się układac... Kiedy pojawił się na widoku domek tymczasowy, a nawet docelowy w Niemczech.... Nie potrafię się pozbierać :-( Taki cudowny psiak.... [*] [*] [*] Quote
zuza1308 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 O Boże :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Nie spodziewałam się tak smutnej wiadomości:shake: Bardzo mi smutno :-(:-(:-(:-(:-( Żegnaj Beri [*][*][*] Quote
__Lara Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Przykro mi bardzo....ciągle tu zaglądałam, a Beri tyle czekał na dom... :( Quote
Mysia_ Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 zawsze tak jest, że jak już się zaczyna układać to się wszystko musi zepsuć :( :( :( Quote
Betta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 kutwa, a ja tu w Rybniku zaczynałam ruszać ostro z poszukiwaniami domku dla niego, dzisiaj jeszcze rozmawiałam z kierowniczką schroniska, która czekała na wyniki badań........ 11 lat pies żyje w spokoju przy kochanej pani a na starość ląduje w przepełnionym , głośnym schronie i umiera tam .... bosze jak ja nie znoszę egoistów jak dokładnie umarł? zasnął sam? Quote
marysia55 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Mysia_'][IMG]http://i33.tinypic.com/2u91i01.jpg[/IMG][/QUOTE] [CENTER][B][COLOR="#000080"]Są myśli, które nigdy nie należało pomyśleć !!! [B]Są czyny, które nigdy nie powinny zostać popełnione !!! … ale pomyślane i popełnione stają się gorzką prawdą naszego istnienia.[/COLOR][/B][/B] [/CENTER] [B][CENTER][COLOR="#4b0082"]Zapłacz, kiedy odejdzie,jeśli Cię serce zaboli, że to o wiele za wcześnie choć może i z Bożej woli. Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze, lecz niech uwierzą wierzący, że on nie odszedł na zawsze . [/COLOR][/CENTER][/B] [CENTER]:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/CENTER] Quote
Bjuta Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Tak bardzo żal... [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Quote
zuza1308 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Nie mogę uwierzyć, że to już koniec:shake::shake:. Łzy same ciekną po policzku:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Olga7 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zagladalam nieraz do Beriego.Nie spodziewalam się ,że tak prędko nas opuści i tak nagle jednak :-(:shake:....................... Quote
Cajus JB Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nie wiem co napisać. Beri przepraszam. Quote
Mysia_ Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 pewnie juz od jakiegoś czasu to go męczyło, ale niestety w schronisku nie byłam w stanie zaobserwować pewnych objawów :( ehhh... Bericzku, bardzo mi Ciebie brakuje :( Quote
Asia_Klero Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja miałam dla niego domek pod krakowem....no trudno....:(Beri [*] Quote
Recommended Posts