Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']Niestety ciągle czeka... Ludzie nawet o niego pytają, ale zupełnie nic z tego nie wychodzi :([/QUOTE] ja tam ciągle wierzę. Jak widać po mojej dacie rejestracji nie nie jestem długo na dogo (chociaż są młodsze stażem), ale już takie rzeczy widział, że na nowo w cuda wierzę.

Posted

odpowiedziałam na smsa, jakby były jeszcze jakies pytania to pytaj, postaram się tu zaglądac częściej, ale z "nowym dogo" trochę mi się wszystko komplikuje....

Posted

[quote name='Mysia_']mowa o domku tymczasowym... Dzwoniła do mnie jeszcze jedna Pani też w sprawie tymczasu, może jutro uda sie jej podjechac do schroniska.[/QUOTE]

Cały czas trzymam kciuki za Beriego. Może wreszcie i do Niego się szczęście uśmiechnie.

Posted

kochani, Beri jest już za Tęczowym Mostem :( Tak jak pisłam Beri miewał lepsze i gorsze dni, jednak ostatnio zaobserwowałam, że chudnie nam w oczach, chociaż je.... Zrobił się też jakiś bardziej nieobecny :( Wczoraj była nasza Pani wet, wiec jej go pokazałam, jego stan zdrowia bardzo ja zaniepokoił - uznała, że racej męczy go coś bardzo niedobrego, nie myliła się... Dzisiaj Beri pojechał na dokładne badania do kliniki, okazało się, że ma poważna niewydolność nerek :placz:
Teraz kiedy już powoli zaczeło się układac... Kiedy pojawił się na widoku domek tymczasowy, a nawet docelowy w Niemczech....
Nie potrafię się pozbierać :-( Taki cudowny psiak....
[*] [*] [*]

Posted

kutwa, a ja tu w Rybniku zaczynałam ruszać ostro z poszukiwaniami domku dla niego, dzisiaj jeszcze rozmawiałam z kierowniczką schroniska, która czekała na wyniki badań........
11 lat pies żyje w spokoju przy kochanej pani a na starość ląduje w przepełnionym , głośnym schronie i umiera tam .... bosze jak ja nie znoszę egoistów

jak dokładnie umarł? zasnął sam?

Posted

[quote name='Mysia_'][IMG]http://i33.tinypic.com/2u91i01.jpg[/IMG][/QUOTE]
[CENTER][B][COLOR="#000080"]Są myśli, które nigdy nie należało pomyśleć !!!
[B]Są czyny, które nigdy nie powinny zostać popełnione !!!
… ale pomyślane i popełnione
stają się gorzką prawdą naszego istnienia.[/COLOR][/B][/B]
[/CENTER]

[B][CENTER][COLOR="#4b0082"]Zapłacz, kiedy odejdzie,jeśli Cię serce zaboli,
że to o wiele za wcześnie choć może i z Bożej woli.
Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze,
lecz niech uwierzą wierzący, że on nie odszedł na zawsze .
[/COLOR][/CENTER][/B]
[CENTER]:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/CENTER]

Posted

pewnie juz od jakiegoś czasu to go męczyło, ale niestety w schronisku nie byłam w stanie zaobserwować pewnych objawów :( ehhh... Bericzku, bardzo mi Ciebie brakuje :(